Ako sa dnes máš? 7
Strana 85 z 86 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
Idem si zahrat free to play hru APB ale furt sa mi prinej vipina pc som si zohnal cosi lepsi pc a ked hram daku hru tak sa mi po nejakom case vypne monitor a zacne vrcat musim prist nato jako to opravim inak ked ho mam len zapli a som na nete ci ked cosi robim na ploche tak pohoda bezimi ale zhrami mi to vipne kurna asi sa mi prehrieva graficka karta nestiha alebo co je stim?????
Jaro.BludnySlovak- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 152
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 26.03.2016
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Naposledy upravil Jaro.BludnySlovak dňa Št 28 apríl 2016 - 10:42, celkom upravené 1 krát.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Všetkych Vas Pozdravujem a zdravim....Ahojte zatial....
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Napisem v DOBROM.,,,
TOTO FORUM JE DOBRE FAJN GRATULUJEM VYTVORCOVI JE NAOZAJ DOBRE PACISA MI
CO SA MI NEPACI:LIKE AKO NA FACEBOKU TEDA BODY TO JE ZBYTOCNE VPLIVA TO NEGATIVNE AKO FACEBOOK KDO MA VIAC LAJKOU ATD.
DALEJ SA MI NEPACI ZE CITAT NASE PRISPEVKY MOZE HOCIKDO:VIAC BY SA MI PACILO KEBY TO CITAT MOZE LEN TEN CO JE ZAREGISTROVANY A NIE HOCIKDO KDO SI KLIKNE
IBA TIETO DVE VECI SA MI MOC NEPACIA
Inak celkovo je toto forum dobry vymysel a dobre spracovane gratulujem ti ci vam co ste sa na tom podielali ahojte.
a to je vsetko zase moje vyjadrenie.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Odcvičené proteínek , najem sa, a ide sa pracovať na projektoch
Ako zvyčajne pieseň odomna na dnes :-)
Zahorak- Nový člen
- Počet príspevkov : 28
Reputácia : 1
Dátum registrácie : 03.04.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
ten Staroveký Egypt sa stáva Tvojou vášňou,je dobre, že máš takéto hobby.
..............
Ahoj APBTCANDY,
dobre si odpočiň, určite si zaslúžiš dobrý odpočinok a nech Ťa tak ostatné šichty tak nevyčerpávajú...
..............
Ahoj Záhorák,
trochu Ti aj v dobrom "závidím", že máš toľko energie na to posiľňovanie. Fitko bývalo kedysi aj mojou takmer dennou náplňou a aj ma to bavilo.
..............
Ahoj Jaro,
body sú len medzi nami zaregistrovanými, predstavuje to Matejom dobre vymyslená reputácia, ktorá vlastne akoby merala "dôveryhodnosť". Taktiež si napísal 71 príspevkov, čo považujem za pomerne dosť. Píš aj naďalej, uvidí sa.
.............
Ahojte všetci,
dnes bol celkom fajn deň. Niečo som už napísal v téme "Vcelku ma teší...". Takže zostávajú len sťažnosti... He! No priznám sa, že som mal takú výmenu názorov, čo ma nejako rozhodilo. Nechcem rozvádzať. Pomerne dlho som sa dnes v popoludní dával dokopy a vidieť na tom, že niektoré veci ma dokážu viac rozhodiť ako bežného človeka. Mrzí ma, že som nestihol Zello Dialógy, ale bol som s kamarátom na chalupe a bolo tam toho viacero... Dúfam, že nabudúce to už bude inak.
Majte sa čo najlepšie! Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Cau Zahorak-vcera som robil cosi s pc menil graficku kartu a pocuval hudbu,cosi kukal na nete,bol nachvilu von,no nic moc,len co budem robit dnes?
Ahojte vsetci-nechapte ma zle,tiez som len chory keby cosi povedze si je CHORY! myslim na vas a drzim vam palce v pokracovani zivota aj sebe tak sa majte dobre ahojte zase napiste
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ide vííííkend, tak si to užite!
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tak sa držte a prajem pekný deň
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
aj taký deň padne niekedy pomerne dobre, je tam aj priestor na oddych a zábavu. Občas sa mi také dni aj páčia.
............
Ahojte všetci,
dnes mám aj ja taký až príliš oddychový deň. Veľkú časť akp. som stihol porobiť v noci, keď sa mi ešte nechcelo spať, takže cez deň som to mal také až moc kľudné. Neviem, či sa o mňa nepokúša aj nejaká malá depresia, lebo som cez deň pospával a driemal a cítil som sa taký bez energie. Netuším, či za tým nestojí aj to Ginko. Zajtra idem na brigádu a tam uvidím, ako to so mnou je. Jednoducho: lemravý deň.
Želám vám pekný zbytok piatku a užite si víkend. T.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
tak, no chcela som Vás všetkých len pozdraviť....mam sa v rámci možnosti dobre....držím sa...neviem teda ako bude ďalej ....ale dnes som sa tak upokojila...alebo skor uvedomila.....proste bola som na pohrebe ....vzdialenej rodiny až na to, že nechodím na pohreby skoro vobec....tak som sa toho bála....ale upokojilo ma to...vážne....posledné dni ma ludia len stresovali teda vlastna rodina....a tam to bolo iné...oni sa stresovali...a ja som len pozerala....fakt ma to tak ukludnilo...ani nie, že kazen ale to vsetko...fakt ako som sa obavala tak mi to pomohlo....
Pekný večer prajem
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Strana 85 z 86 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86