Ako sa dnes máš? 7
Strana 84 z 86 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85, 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
Lucka, vďaka za mnohé rady a usmernenia. Veru, urobil som to tak, ako píšem v téme o Spánku nižšie. A síce že od zobudenia do 18:30 neberiem kofeín žiaden, som na nule. Až len večer o 18:30 si dám dávku 150 mg, aby ma to prebralo k školským povinnostiam a mohol som po večeroch fungovať. Naďalej verím, že takáto forma zníženia nie je zlyhaním, ale je to správny krok, a že vyhovuje aj čo do pečene, aj čo do návyku, aj čo do flush, aj celkovo zdravotne.
Dnes sa mám zhruba dobre. Avšak práve teraz ku večeru som dosť unavený. V práci bolo dosť roboty, trochu som sa vyčerpal. Navyše som driemal v noci len 2 hodiny. To spolu s tlmivými počasím vo mne vzbudzuje spavosť a fyzickú i psychickú únavu. Neviem, či mám teraz reálny potenciál si spraviť tú skúšku takto v predtermíne už v piatok. Pravdepodobne pôjdem až na normálny riadny termín. Dal som si 1 malý energeťák, 1 acutil a ešte si dám 1 kofex (50mg). Ak ma to nenakopne, tak to zalomím.
Dneska ma kolegovia veľmi prekvapili, lebo chápem, že mi gratulovala k narodeninám tá smena, na ktorú pripadli moje narodeniny, ale nečakal som, že aj teraz 4 dni po sviatku mi pôjde zagratulovať zase druhá smena. Dostal som malú bánanovo-čokoládovú tortu s tromi knotmi a zapálenými plamienkami, ktoré som musel sfúknuť. A tiež mi 3 kolegyne zaspievali "veľa šťastia, zdravia" a kolega mi dal fľašu ríbezlovej vodky. Proste som bol v rozpakoch a fakt ma to príjemne prekvapilo celé, a už len tá forma gratulovania, no proste myslím, že mi za život nikto takto negratuloval ešte. Takže šoky hneď ráno. Deň ubehol inak dobre, resp. veci, ktoré sa ma týkali, boli ok (avšak niektoré iné okolnosti, ktoré sa ma priamo netýkali, boli zhoršené, no snažil som sa zachovať si teda chladnú hlavu, keď teda sa to priamo mňa netýka).
Teraz vlastne sedím za stolom a čakám na efekt kofeínu, že či reku zaberie alebo nie. Viac ako 150mg si však určite nedám. Nemá to význam, lebo pokiaľ ma taká šupa, ako je 150mg, nepreberie, tak potom je každých ďalších 50mg úplne zbytočných, iba čo by mi to spôsobilo fyzické nepríjemnosti a taký ten strašný pocit, kedy je človek strašne unavený a napriek tomu nevie zaspať. Isto to poznáte a zhodneme sa, že je to otrasný zážitok pre každého z nás.
Ďakujem za prečítanie. Prajem Vám príjemný večer, kamaráti, nech sa Vám zdravotne vodí čo najlepšie, ako sa len dá.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Bol som rostrasení nie preto lebo by som udrel ženu ,ale preto lebo otec mamu bil ,bíjaval a ona z mojho pohladu usúdila že som zlý človek :-( a robila si zomna srandu že račej mu dám maturitu lebo mna zbije :- ( ... očom toje ? a stále sa mna to pýtala či by som dokázal udrieť. Hnusny neprajní hajzli skazeni všetci...
O našej rodine všetci naokolo vedia lebo žijeme na dedine ... viete ako to chodí :-) ,ale toto ma naštvalo ,lebo ubližila mi jej otazkami lebo som nato nevedel odpovedať hneď a bol som nervozni .Vedel som prečo mi tu otázku podáva dobre vie čo mam v rodine a naschval sa mna to spýtala .Už na minule hodine sa mna spýtala že čotoje psychicky posun a na podobné veci naráźa ,ona to možno nemyslí zle .. ale mne to ubližuje ...
Zahorak- Nový člen
- Počet príspevkov : 28
Reputácia : 1
Dátum registrácie : 03.04.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
mám sa fajn, prišiel som z práce a teším sa na futbal v tv aj som si podal tiket výnimočne. Dorazil som pešo čo som rád prechádzke ale tie mokré nohy z kaluží všade
Bol som objednaný ku kaderníčke ale zrušil som to napokon pre čas a tak sa teraz strihám sám na nulku. Zatiaľ sa majte a držte sa!
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
Ahojte vsetci dnes sa mam tak ze mam meniny je Jaroslava ale neoslavujem prv som vedel oslavit,celkovo mam odklon ci pokles od reality ale som si cez obed 5hodin cca pospal a citim sa lepsie,nove nemam nic,....papa
Jaro.BludnySlovak- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 152
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 26.03.2016
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Čo robím ? dneska regenerujem takže pracujem na projektoch na nete , zajtra škola fitko uvidíme :-) bude to ťažký deň hlavne matematika som veľmi kreatívny ,ale matika a logické myslenie strašne zaostáva :-(
Jaro gratulujem ty pesnička pre teba :-)
Zahorak- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Pesnicka je dobra pride mi ako znama dik fitko vyuzivaj ja by som uz tiez rad cvicil
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zahorak- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Len si poriadne zamakaj borec
Takze borci a borkyne drzim vam palce v rozvijani sa ci v upokojeni a stabilite ci dobrej nalade a toho co chcete,keby nic tak sa nebojte bude to dobre
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
u mňa dnes nič moc nové, akurát že mi došla zásielka z Čiech, sošky skarabea, Anubisa a bohyne Maat, yay, som z toho happy Inak sa dá, prešla ma podráždenosť, ktorú som prejavovala najmä voči mame. Glykémie rozlietané, pribrať sa stále nedarí. Chute na sebapoškodenie/samovraždu prešli, len ktovie dokedy. Teraz sa chystám buď písať, alebo hrať TR, ešte neviem. Ešte však musím vymeniť náplaste/dávku masti na nechty, totiž som v PK chytila nechtovú mykózu, sakra Tiež sa treba objednať na očné, pozrieť očné pozadie. Mala by som ísť i na kontrolu na neurológiu kvôli záchvatom, ale od leta som tam nebola kvôli zrušeniu poplatkov za prednostné vyšetrenie a vraveli mi, že ľudia tam čakajú od štvrtej ráno, no tak to môžem fakt kašlať... Momentálne počúvam popri písaní sem moju obľúbenú pieseň od Céline Dion: Pour que tu m'aimes encore (Aby si ma ešte miloval) a je mi pri tom smutno, keď si tak spomeniem, kedy a za akých okolností som ju počúvala prvý raz... a s kým... S človekom, ktorý ma obral o hafo peňazí, kvôli ktorému som takmer zomrela a ktorého som i tak dlho milovala. Prekliata naivná hraničiarka... Tout est mea culpa!
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Asi takto nejako sa cítim sám proti celému svetu ...
Zahorak- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 84 z 86 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85, 86