Práve som vstal
Strana 8 z 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Práve som vstal
Dnes som nejak spontánne vstal už okolo štvrtej. Zaspal som asi po pol jedenástej... čiže tradičných 8 hodín to neurobilo, no napriek tomu som sa cítil kvázi-vyspatý. Teď už na mňa dolieha spavosť a vracia sa mi túžba si ľahnúť, no len už je ráno a bojím sa, že by som bol výrazne oťapený, keď mám za hodinku vstávať. Tak som sa naraňajkoval a idem si dať malý energy-drink.
Cítim sa trochu zlepšene, stav teraz ráno asi na 2+.
Želám Vám, kamaráti, príjemný štvrtok v čo najhojnejšom zdraví.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 517
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
Prajem Vám príjemnú nedeľu.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
rasto- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
rasto- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
rasto- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
rasto- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
Teď bude pol siedmej, mám za sebou raňajky, spravil som si prvýkrát párky, horčica a 2 rožky. Pomaly pôjdem robiť hygienu, ešte si dám lieky a možno pôjdem aj skôr do roboty, trebárs už na ôsmu, veď čo tu budem doma. Šéfka otvára mrežu už o ôsmej, takže nebudem musieť čakať. Asi si dám dnes už aj čiapku, lebo mi včera na hroboch prefúkalo mozgovňu a bolela ma hlava, nehovoriac o tendencii sopliť. To je nemilé, lebo o týždeň je svadba a ja ako svedok musím byť zdravotne fit. Takže si musím dať teraz dosť na seba pozor, radšej zniesť čiapku, nech si kto-čo myslí, že sa to ešte nehodí. Teploty sú už nízke a ja mám veľmi krátke vlasy, takže ľahko mi prefúka makovicu.
Prajem Vám, priatelia, príjemný štvrtok, držme sa.
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
rasto- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
Ako vraví názov témy, aj ja som práve vstal. Je 5:30 a zobudil som sa mimovoľne na zažnuté svetlo, celú noc na mňa svietil luster. Cítim sa teraz po ránu nejaký "pokorný" - tak nazývam svoje rozpoloženie, keď prijímam všetky viny sveta v úvodzovkách, resp. predovšetkým svoje a som citlivo nastavený ľutovať všetko to zlo v mojom srdci. Prednedávnom som to na fóre kdesi opísal vetou, že ak mi niekto teraz vrazí na ulici, tak nastavím druhé líce so slovami: dajte mi ešte jednu ranu, zaslúžim si. Je to taký zvláštny psychický stav, v skutočnosti je skôr asi prejavom lability.
Trochu soplím od zimy, ten jeden radiátor v bytíku nevykuruje dostatočne. Na raňajky si pôjdem dať mušličky s mliekom, svoje obľúbené jedlo. Ešte stále som sa toho neprejedol a to ho mám takmer každé ráno.
Riady sú ešte neumyté z minulého týždňa, ale upratal som balkón - to znamená odniesol som všetok bordel do pivnice, pozametal ho a dal tam sušiak na prádlo, ktorý som pár dní dozadu kúpil. Ešte chcem kúpiť nejaký minikoberček tam na zem, aby ma zem nestudila a aby som nenosil na ponožkách dajakú špinu dovnútra. V tomto období mám sklá na balkóne dlhotrvajúco zavreté. Dokáže to udržať teplotu na balkóne asi o 5-6 stupňov vyššiu, než je vonku, pričom zostáva sucho, bezvetrie a menej uniká teplo zo samotného bytíku. Totiž moje okno a balkónové dvere ústia priamo na balkónový priestor, takže nedisponujem oknom, ktoré by ústilo voľne do priestoru, čo je v týchto chladných dňoch azda aj výhoda. Možno.
Prajem Vám, kamoši a kamošky, príjemný a pekný deň, nech Vám vyjde.
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Včera som sa totiž nechala akosi citovo rozhodiť. Akosi na mňa doľahla samota a skutočnosť, že som po väčšinu týždňa doma na všetko sama. A keď zas príde manžel a deti na víkend domov, nemám si ich ani kedy užiť, pretože len periem, varím, umývam riad,.. AK chcem cez týždeň s niekym prehovoriť, musím do druhej dediny, kde mám mamu a sestru. Vďaka za ne.
Zrejme aj príchod Vianoc ma tak trochu rozhodil. Ešte nemám jediný darček. Nemám s kým isť ani na nákupy. Cez víkend sa nikomu nechce. Okrem toho som v mužovom správaní pobadala akoby váhal, či od nového roku zanechať prácu v Bratislave. Pritom už dlho to sľubuje mne i mojej psychiatričke. Všera som mu našla 10 pracovných ponúk tu v okolí... Normálne som sa vám včera rozplakala. A to som myslela, že som citovo oploštená, že nemám emócie. Akosi ma pomyslenie na to, že by som celú zimu a nebodaj ďalšie leto, jeseň,...mala byť na tento dom, záhradu, zvieratá a domácnosť sama - to ma úplne rozhodilo. Preto aj ten narušený spánok.
Vstala som teda o piatej a dala prať posteľnú bielizeň. Už včera som si vravela, že sa musím vzchopiť a neopúšťať sa. Veď koľko ľudí žije podobne.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
prave sa pomalicky preberam po vcerajsku a mame tu novy den,
dnes ad spe:
kava,cigareta,spravy,nemozna kondiska,sachové poznamky,pohreb,sachovy klub,obed a vecera,lieky a spanok,
viem vcera som sa zle zachoval,zareagoval,ne/stretol byvaleho kamarada ako si na vianocnych trhoch vykracuje s priatelkou a ja zase nerozhodny,to co spravil mne a mojej mame je neodpustitelne,ale kazdy ma v sebe dobre srdce,nuz a tuto noc mi hlavou neustale prebiehal moment ked sa ten kamos s priatelkov pozastavili pri stanku a nic kupili,namiesto toho som s mojim druhym kamosom zacali ohovarat a kydat vsetok hnoj nanho,ktovi mozno pocul,mozno nie,nuz nedami to a keby sa ten moment zopakoval,tak chudakovi co nema kde spat,je na ihlach,nerobi,by som aj kupil punc a cigansku ci klobasu,vlastne uz od vtedy co bol sud ,o nom neviem nic,z jeho bratom som pred par tyzdnami hral ligu a samozrejme nechcel som kazit naladu,atmosku tak som sa nan nepytal.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 8 z 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12