Práve som vstal
Strana 7 z 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Práve som vstal
je rano pol siestej a mne zo bdenej noci v ktorej som premyslal o svojej buducnosti a pokracovani studia svitlo celu noc,takito spanok je vporiadku pokial spim a snim,celu noc sa bdenie nieslo v duchu poriadku PHTR a skoly ktoru by som chcel zacat realizovat,nuz hor sa do googlovani a poistovat si dalsie info ohladom externeho maturitneho studia,
pozdravujem nocnych vtakov @Tuto a @Matej
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dnes som sa zobudil asi o 4:30 po 3 hodinách ľahkého spánku. Nekvalitný spánok pripisujem najmä kofeínu a možno aj silnému Mesiacu na oblohe. Už tu mám v izbe tradičnú rannú zimu, tak som si zakúril na "štvorku" z piatich stupňov. Predpokladám, že budem dnes ešte spavý, takže si dovolím počas dňa trošku zdriemnuť. Deň mám voľný, Veľký piatok je pre mňa "dňom pracovného pokoja", pričom voľný čas pomaličky využijem sčasti na školu, sčasti na relax. Dôležitým cieľom je pre dnešok sa mi kontrolovať v jedení, lebo je pôst a cítim v sebe túžbu ho dodržať. Zväčša ide o pravidlo "jedenkrát sýto, dvakrát iba trošku, pričom celý čas žiadne mäso z teplokrvných živočíchov".
V podstate sa na tento deň aj teším. Vtáčiky dolu v stromoch vyspevujú ostošešť a radujú sa tiež z nového dňa. Neviem, aké bude počasie, snáď dobré, mohlo by byť menej veterno, lebo prípadný dážď alebo chlad zvládam, ale vietor je des a hrôza. Tu v mojom meste býva často veterno, aspoň mi tak hovorili kolegyne, ktoré sa sem prisťahovali z "kotlín" stredného a severného Slovenska - tam vraj na vietor nebývajú tak zvyknutí, lebo sú medzi horami v dolinách. Tu na rovine, kde žijem ja, je to však o pravidelnej fujačici, aj keď mne osobne ako miestnemu sa ani to nezdá pričasté. Asi som už zvyknutý odmala.
Prajem Vám, priatelia, pekný Veľký piatok, či už ho budete tráviť pôstom, alebo nejak veriaco, alebo jednoducho iba ako odpočinkový deň, relax, upratovanie, pohodičkovo, prechádzkovo. Niektoré lekárne sú otvorené aj dnes, tak ak by naša Filipka musela dnes do práce, tak jej takisto držím palce a nech jej to príjemne zbehne.
Všetko dobré.
buntošník Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Všetko dobré!
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 517
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
rasto- V.I.P.
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
Je super, že si sa dobre vyspal. Spánkové problémy mám aj ja a nie je to jednoduché s nimi. Držím palce do ďalších nocí. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Teď som dojedol treskový rohlík, idem si dať lieky, kávičku a možno sa pôjdem dačo učiť. Podklady a materiály som si včera pripravil. Dnes mám povolené prísť do práce až pred pol desiatou, lebo idem na študijné odovzdať fyzicky diplomovku. Mám to tu všetko pobalené. Oponent už ale prácu asi číta, lebo mi bol pridelený v systéme a nahliada ju cez formát pdf. Takže pravdepodobne nečaká na vytlačenú verziu. Dlho som si myslel, že mi bude oponentkou istá profesorka, tak som sa jej trochu bál. Napokon mi je oponentom istý docent. Prvé dojmy boli príjemné a mám pocit, že by mohol byť ústretový. Mám z neho skôr priaznivý pocit, optimistický. No ale nepoznám ho do hĺbky, tak ešte neviem, čo mi napíše do posudku, takže napokon sa môže ukázať ešte prísnejším, než tá profesorka, ktovie. Mal by som to zistiť do zhruba týždňa.
Prajem Vám, priatelia, príjemný utorok, dobré ráno, držte sa.
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
dajako som sa vnoci prebudzal z toho nic nerobenia po stranke fyzickej,ja len ze vas mam rad,
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
rasto- V.I.P.