Práve som vstal
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Práve som vstal
Strašne chcem dúfať, že budem mať pekný deň. Budem sa snažiť si ho taký spraviť, ale mám pocit, že dosť na mňa doliehajú rôzne okolnosti, ktoré neviem tak celkom ovládať. Žiaľ, patrí sem aj moja nálada, ba dokonca pocit motivovanosti či chute niečo robiť. A nútiť sa, to je jak ísť proti múru.
No nič, nebudem si zúfať, zostávam s nádejou. Prajem aj Vám, forumáci, pekný deň, nech sa v ňom cítite fajn.
S pozdravom
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Myslím, že som zaspal okolo 3:45. Znamená to, že som dosiahol asi 3 hodinky spánku. To je relatívne akceptovateľné, ale asi si to vyžiada ľahké zdriemnutie počas dnešného dňa, pričom študijná seansa dnes večer nebude môcť byť do neskorších hodín, inak by som nezvládol nároky pondelka.
Mám skúsenosť, že sa mi dá fungovať celkom dobre, pokiaľ aj 2 noci po sebe spím len po 4 hodinách. Avšak 3 hodiny sa mi zdá málo. Myslím si, že najmä moje oči si neodpočinuli. Budem to musieť riešiť očnými kvapkami Visine, ktoré si požičiam "z domácej lekárničky".
Zostávam s nádejou a optimizmom, že to všetko napokon dobre dopadne.
Želám Vám krásne ráno, priatelia.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Spravil som si kávu, zajedol keksom a žiaľ samozrejme som sa vytrepal na balkón z dôvodu zapálenia si cigaretu. Máme tu bielo, v noci snežilo.
Dobré ráno! Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
je to nrcele dvojhodka co som pospal a mozem povedat ze sa na zapas citim celkom fajn i ked so mna tahne,dufam ze stim nebudu problemy,
len som chcel dat vediet ako sa maju veci,ano je to taka chvalitebna pikoska ze som bol zurovat do neskorej noci,ale neodpustim si poznamku na tuto temu,aj ked ma pravdepodobne nemate radi prajem vam dobre a pohodlne bstavanie a pokojny motoricky bezny den,
majte sa fajny
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Takže už len sa nejak dať psychicky a fyzicky dohromady a pustiť sa do práce.
Držme sa, priatelia, prajem Vám veselého a príjemného Silvestra.
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Včera som to zalomil už niekedy okolo 23:00 až 0:00. Aj som mal chuť byť hore, ale povedal som si, že lepšie je spať cez noc, nech mám ako-takú energiu cez deň bdieť a písať. Ale zas je pravda, že mne to najlepšie myslí až poobede, navečer, prípadne v noci do polnoci. V tejto súvislosti mi napadá, že som si dnes ešte nedal ginko.
Hurá do nového dňa. Verím pevne, že sa Vám na jeho konci ozvem s tým, že som všeličo porobil, čo bolo treba.
Držme sa.
Srdečne Vás pozdravujem a prajem Vám krásny deň, priatelia.
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Podľa plánu by som mal o 10:00 už makať na novej seminárke. Snáď to pôjde hladko...
Prajem Vám pokojnú a dobrú nedeľu, nech sa Vám vydarí podľa Vašich predstáv. Všetko dobré, priatelia!
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Dosť sa mi už teraz pred piatou zíva, tak neviem, či ešte nezaľahnem. Cítim sa hladný a smädný. Celkom by mi vyhovovalo byť ranné vtáča, ale žiaľ mamina spáva v obývačke a práve cez ňu sa chodí do kuchyne. Akonáhle otvorím dvere a začnem prechádzať, prípadne si zasvietim v kuchyni, začne sa ona budiť. A tak som akoby odsúdený čakať, kým vstane. Našťastie je ranné vtáča, takže vstáva už okolo šiestej každý deň. Na druhej strane je pravda, že sa mi pred chvíľou podarilo skočiť do chladničky po jogurt. Takže až tak zúfalé to nebude. Ešte budem musieť skočiť si naliať niečo na pitie, lebo bez pravidelného popíjania čohosi neviem existovať (furt do seba nalievam niečo, chlipkám dúšky aspoň sirupu, čaju alebo tak).
Nuž, bude 5 hodín, čo s načatým ránom? Ešte 2 hodinky, kým sa začnem chystať. Musím porozmýšľať. Chce sa mi písať do školy? Asi nie. Alebo žeby aj áno? Má to zmysel na 2 hodiny niečo začínať? Tuto by povedal, že áno, lebo je zástanca malých pravidelných krokov. Ja sa často správam nárazovo a naraz veľa.
Dosť rečí, idem robiť niečo užitočné. Prajem Vám pekný deň, priatelia. A ďakujem za trpezlivosť s mojimi rozvláčnymi príspevkami.
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Hurá do nového dňa. Všetko dobré Vám prajem.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12