Ako sa dnes máš? 6
Strana 78 z 84 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 6
Jožin, gratulujem k skvelo vydarenej akcii. Si super.
Tuto, pokračujeme vo vííííkende, kolega. Želám Ti pohodovú nedeľu.
---
Ahojte.
Cítim sa dnes trochu lepšie, než naposledy. Včera bola škola, celkom zaujímavý blok prednášok. Poobede som ešte vybehol do banky, objednával som si z Amazonu literatúru k diplomovke. Neskôr som čumel telkáč a trochu odpočíval. Spať som už išiel okolo 20:30. Dnes sa plánujem učiť a chystať si úlohy na budúcu sobotu. Mám tam všelijaké zadania. Možno si ešte doobeda trochu odpočiniem pri nejakej neúčelnej a neužitočnej činnosti (napr. hra na PC). Akurát včera nám profesor vysvetľoval Kantov názor, že človeka vedia v podstate uspokojiť len navonok krajne neužitočné veci a činnosti. Ale je to tak. Zajtra do práce, našťastie tam bude smena, ktorú mám radšej, nakoľko menej hundre na svoju prácu. Takže fasa. Mal by to byť pokojný týždeň.
Nálady mám teď relatívne v poriadku. Emočná vyčerpanosť je na ústupe. Flush je na tom lepšie, ale už trochu štípe mráz, tak moje líca reagujú veľmi zle. Lenže to už majú červené líca aj ostatní ľudia, takže "viac zapadnem". Na dnes známka 2+.
Prajem Vám pokojnú a peknú nedeľu. Držte sa, priatelia.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Tak ja sa mam dnes o trošku lepšie ako včera.....v celku nie zle....ale mohlo by byť značne lepšie ...no nič už....chodím spávať veľmi skoro a to aj z dôvodu, že nič poriadne v telke nejde...alebo to čo ide som už videla....tak sa dosť nudím....ale prišla som na to, že aspoň u mňa to platí - keď niečo robím veľa potom toho mam dosť a nechce sa mi zase do toho púšťať proste všetko z mierou....tak aj čo som sa učila...teraz už 4 deň som do toho ani nepozrela.....a mam sa o dosť lepšie...teda...momentálne varime obed...teda sa pečie ....a len čakáme na výsledok dnes ešte plánujem oddychovať....a oddychovať asi aj knihu si prečítam....aspoň je to v plane....
S pozdravom a prianím peknej nedele
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
som rád, že sa Ti nájdená Lara páči a ďakujem za gratuláciu, ani poriadne neviem, kde sa to kvantum príspevkov podelo.
................
Ahoj Matej,
aj ja Ti prajem krásnu nedeľu a aby si to všetko, vrátane Kanta, zvládol ako treba. Neboj sa veru ani o to červenanie, ako si písal, teraz majú už všetci červené líca od chladu. Trošku si aj oddýchni počas nedele, aby Ti bolo Ok cez prac. týždeň.
................
Ahojte, tak dnes som tak slušnejšie vstával. Dal som to niečo málo po deviatej. A ak vynechám "akožepovinnosti", tak som sa nejako doflákal až do tejto hodiny. Plánujem čítanie požičanej knihy a mám tu aj rozčítané časopisy, takže... Zdravotne celkom v poriadku, drobnosti sú, ale v zásade zvládam. Trocha viac ma trápi únava, asi z liekov. Zatiaľ dávam dňu 2.
Pekný deň prajem. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
Zdravotný stav
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
tak dnes bol taký akýsi pondelok. V práci sme robili skôr ťažšie práce, o tej dvanástej som bol rád, že už smerujem domov. Môj výkon nebol práve najlepší, vlastne som bol dosť nevyspatý. Po obede a malom relaxe som aj s našimi išiel blahoželať tete k narodeninám. Bolo fajn, ale trochu moc na môj vkus všade veľa dobrôt a chuťoviek, dnes sa jednoducho nevážim. Inak začalo trochu snežiť, takže je možné, že zajtra odhŕňam bielu pokrývku. Zdravotne som dosť ustatý, ťažšie sa mi premáha do činností, ťažšie sa mi myslí. Ostatné sú skôr drobnosti (na kvantitu aj kvalitu), teda tabakizmus, hlasy na balkóne, sťažené vstávanie, pasivita a podobne...
prek.: všetci ma nenávidia PONDELOK
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tuto, mrzí ma, že sa cítiš ťažkopádnejšie. Veru, je to asi spoločný syndróm tých "modrých" pondelkov, všetci sa ledva po víkende rozkukávame a šéfovci už od nás chcú makať. Je to taká milá ťažkosť, akási svojím spôsobom pekná vlastnosť pracovného života normálneho človeka. Mňa osobne to trochu povzbudzuje, že týmito ťažkými a modrými pondelkami sme vlastne súčasťou širokého okruhu zamestnaných ľudí, ktorí zažívajú podobný osud. Sme v tom teda takpovediac spolu. Prajem Ti, Tuto, veľa pohodičky zajtra v práci a už túto noc nech si dobre odpočinieš a porelaxuješ. Drž sa, kamoš. Vedieš si dobre.
Mischelll, super, že sa máš polepšene. Ako som už písal, zvykol som si u Teba na Mischelll ako usmiate a optimistické slniečko. Držím Ti palce, nech sa darí aj naďalej.
Helenka a Jožin - teším sa, že Vás to stretnutie s Willom tak hojne obohatilo. Je z Vašich príspevkov veľmi cítiť a poznať, ako ste z tohto zážitku a z tých informácií nadšení. Paráda. Ste silné duše, nech sa Vám teda darí úspešne nasledovať to, čo ste si vytýčili a to, čo ste sa na stretnutí dozvedeli. Majte sa pekne.
Dreamer, pravidelne Ťa vidím, že sleduješ fórum, ale ani slovíčka od Teba niet. Napíš, ako sa máš a čo nové/staré.
-----
Dnes sa mám dobre. V práci ok. Aby som netrpel emočnou vyčerpanosťou alebo drobnými príznakmi vyhorenosti, tak som sa dohodol so šéfkou, že budem nadčasovať ráno. Prídem do práce už na 7:00, teda o hodinu a pol skôr, než mám za riadnych okolností. A radšej vtedy v kľude budem dorábať sklzy. Pričom o 17:30 pôjdem domov vždycky, aj keby ešte pomaly nič nebolo dorobené. Radšej si privstanem, než si ukrojím zo svojho večerného času. Šéfka mi takýto postup odobrila. Nálady ok. Červenanie ako obvykle - snažím sa ho neriešiť. Miestami som cez deň cítil prázdnotu, ktorá ma viedla k pocitom nezmyselnosti mojich aktivít, vrátane celého zamestnania. Niekedy je naozaj ťažké, aby nás niečo naozaj bavilo. Občas sa cítim ako nejaký mechanický automat, ktorý "žije život", ale vcelku vlastne oničom a bez vnútorného účelu. Našťastie mám dosť svetlejších chvíľok ešte, kedy ma všeličo aj dokáže baviť. No obvykle si všetko viem zbytočne komplikovať tým, že sa nad všetkým príliš zamýšľam. Lepšie nemyslieť - ľuďom, čo toľko nepremýšľajú, sa darí evidentne lepšie.
Dnes známka 1-. Prajem Vám pekný večer, dobrú noc a pohodičkový utorok.
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Zdravotný stav
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54