Ako sa dnes máš? 6
Strana 37 z 84 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 60 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 6
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
aj tak je obdivuhodné, že to s tými deťmi takto zvládaš. Žiaľ pri našich chorobách sú často medzierky v hraniciach normality smerom k psychopatológii. Vlastne tým chcem povedať, že niekedy sú lieky nastavené dobre, ale aj tak určité príznaky sa nájdu. Budem Ti držať palce, aby si to čo najlepšie zvládala.
..............
Ahoj Michal,
viem, že to nemáš ľahké, ale bojuj. Budem na Teba myslieť, že aby Ti bolo dobre nielen po zdravotnej stránke, ale aj tej pracovno-finančnej. Keby sa Ti chcelo písať o tom, možno sa nájde niekto, kto by Ti vedel poradiť odbornejšie...
............
Ahojte všetci,
pomaly sa liečim, ale v podstate sa mi nič ani nechce, trochu pospávam a zohrievam sa. Zdá sa mi, že sa mi zvýšila trochu teplota. Vonku je tak krásne, hneď by som išiel na záhradu.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Mizerne. Nenavidim svoju psychologicku, z duse nenavidim seba. A to som sa na terapiu tak tesila! Teraz lutujem, ze som tam vobec isla. Naco jej mam doverovat, ked ma tak ci tak vyrazi, az ju prestanem bavit. Naco tam chodit, ked som na tom horsie nez na zaciatku a som absolutne beznadejny pripad. Naco zit, ked to ma beztak kazdy na haku a zitie len boli. Naco...
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Poznam ten pocit ked sa tesim na terapiu a skonci naprd.Neboj sa, povznes sa nad to, i ked sa mi to hovori mozno lahko,ale viem o com hovorim. Nemozes vecne zit v kute, obcas vyjde slnko a mozno len nachvilu zasvieti na lepsie casy..
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
terapia konci naprd u mna coraz castejsie, a i tak tam ako idiot chodim, hoci viem, ze je to nanic. A v lepsie casy viac neverim... Ale vdaka za podporu.
Zdravotný stav
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dnesok
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
v tom pripade som ozaj rada, ze mas manzela a deti. Viem, ze zivot nie je fer a casto boli. V podstate mam pocit, ze niekedy clovek zije snad za trest
Zdravotný stav
Rad by som aby sme sa držali otvorenosti a dovere podobne ako vždy. Úvodné video od Willa na túto temu:
https://youtu.be/ll4c6BS97ic
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Obidvom Vam velmi prajem podstatnu ulavu!!Co uz ja mozem radit,ved to poznate:zit sa musi za kazdych okolnosti...
Ako tak citam velmi som smutny aj z toho,co pises Ty- Opadane listie,kruty zivot...
Fandim aj Tutovi a Mischelll za dlhodobu obrovsku bojovnost!
A konecne dostal som sa k ludom,ktori su mi prirodzene najblizsi a nie len preto,ze sa pozname osobne- Jozi(obrovska tvrda praca a snaha pomoct predovsetkym inym,super ludsky pristup ako nemala pridana hodnota!!)Ester,citam a uz aj poznam.Modlim sa aj za Teba!
Aby som nezabudol,Regina: velmi inspirativny clovek!!Ukazuje ako sa veci riesit daju,nie naopak...
A pravdaze:Matej- nikdy pri Tvojich prispevkoch nezabudam,ze (zialbohu!) "vdaka" Tvojim nekonecnym strastiam to TU koniec koncov vzniklo,Tvoja nezanedbatelna tvrda a poctiva praca pokracuje aj nadalej!!
Priatelia,zistil som,ze od kazdeho jedneho z Vas sa da vybrat najmenej jedna vlastnost,pristup,sposob alebo myslienka- Skratka mam sa od Vas hodne co ucit!!
S velkou vdakou a uctou
Michal:geek:
Naposledy upravil Michal dňa Št 24 september 2015 - 15:49, celkom upravené 1 krát.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Musim napravit a riadne prestudovat aj prispevky,tych ktorych vlastne nepoznam(prikl.Veronicka)...
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 37 z 84 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 60 ... 84