Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Strana 50 z 83 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 66 ... 83
Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Prajem vám čo najlepšie vstávanie. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Pred malou chvíľou som užil tabletku na spanie, teda sa už chystám na reálnejšie zaspávanie. Ak sa mi to nezadarí, budem asi niečo čítať, alebo niečo podobné, ako študovanie čohosi, časopis. atď. atď.
Prajem dobré spanie a ľahké vstávanie. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Jaro.BludnySlovak- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 152
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 26.03.2016
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
S prianím dobrého spánku a pohody pri vstávaní, Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Jednoducho o ničom. Dva Gerodormy akoby som do záchoda spláchol. Čo teraz? Dám si prestávku v pokusoch o spanie, niečo asi prečítam. Dnes bude taký voľnejší deň, takže snáď aj dospím... Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Teraz som už svoje spanie jednoducho zabalil, spravil si kávu a chystám sa niečo malé zjesť na raňajky. Dnes a zajtra budem odrezaný od Netu aj televízie, tak dúfam, že to zdarne zvládnam .
Pokiaľ vynechám spanie, celkom sa teším. Na čerstvom vzduchu nie je len príjemne a zdravo, ale dokonca aj ciga sa zdá akosi chutnejšia. V noci nám tu pršalo, priam lialo. Tým sa výrazne zmenšila kvantita prác, takže, ak niečo, malé aktivity budú zamerané na interiér. Reálne to chápem aj ako kniha, prípadne rádio. Tak ticho dúfam, že nás na chvíľu prichýli rodina-suseda.
Čo najlepšie vstávanie praje Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Ja som sa práve prizobudila, treba sa mi učiť, posledných 48 hodín na to mám. Celoživotné vzdelávanie.
Keď zas nebudeš spať, skúsim Ťa nahovoriť zmoriť sa nejakým fyzickým tréningom.
O hodinu cvičím aj ja, inak si dnes neškrtnem. Dobrá správa na záver: v pote sa ešte nik neutopil (čítala som minule na internetoch).
Hlboké sny želám.
(Ooops, si ma predbehol a už si hore. Mrzí ma, že toho vela nenaspíš. Nech sa ti aspoň cez deň darí bdieť. )
Naposledy upravil Lucka dňa Ne 17 apríl 2016 - 12:55, celkom upravené 1 krát.
Lucka- Domáci člen
- Počet príspevkov : 49
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 12.04.2016
Zdravotný stav
Diagnóza: F41.2
Súčasná medikácia: Cipralex 10mg, Temazepam
Tentoraz nespím zámerne, lebo na JOJ PLUS beží zaujímavý dokument "Tabu". Včera bol pekný deň. Dnes pravdepodobne na záhradu nepôjdem, rád by som mal kľud a pohodu.
... a tak, snáď sem už v nočných hodinách dnes nebudem do rána písať a čo najskôr zaspím. S pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Inak mi je celkom fajn. Tak do polhodiny plánujem ďalšie pokusy v spaní. Písať až tak nemám čo, neviem či vás zaujíma, že v druhom okne mi beží JOJ PLUS, teda "Ničitelia mýtov". Je to zaujímavé, hlavne ma na tom zaujala šikovnosť a vynaliezavosť protagonistov.
Dnes by mal byť fajn deň. Uvidím, čo záhrada, nateraz som tak napoly, ale dosť ma lákajú mačence. Vlastne sú to teraz také slepé guľky, ktoré vnímajú svetlo/tmu, zimu/teplo a samozrejme mamu mačka ako mliekareň. Už o pár týždňov to bude s nimi veselšie.
Dobré spanie praje Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Mno. Tak ja tiež už nejakú dobu nespím, vstala som pred cca polhodinou, a to som zaspala okolo jedenastej - na moje pomery neskoro - a cez den som navzdory mojim zvyklostiam vobec nespala. Zacina to byt podozrive Ja chcem hypomaniu!!! Ehm. Dobre, nic. Nemozem to zakriknut
Okej, ozvem sa zas z notebooku, z tohto tabletu je to nemozne, uz aj na diakritiku som sa vybodla. Tak dobre rano vsetkym
Naposledy upravil Meretseger dňa Po 18 apríl 2016 - 6:07, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : Vulgárny preklep XD)
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Týmto uvádzam jedno zo svojích zbytočných slov tu, teda "nespím". Je to pomerne logické, že ako by som tu mohol písať, keby som prehlásil, že "spím".
Inak je mi fajn, trochu ma štve, že pred malou chvíľou som užil lieky na spanie a budem musieť byť stručný. Taktiež nie som nadšený, že začínam byť hladný a mal by som to riešiť. Možno by "bodol" nejaký ten obložený rožok.
Dobrú noc všetkým. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Strana 50 z 83 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 66 ... 83