Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Strana 51 z 83 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 67 ... 83
Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
Na každý pád vám všetkým prajem dobré spanie, svieže vstanie a úžasný deň. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Na sobotnú noc je pomerne kľud, asi krčmy už povyháňali hostí a od jednej je teda ticho. Mám už v sebe dva Gerodormy a som celkom motivovaný na spanie. Nepríjemná mi je skutočnosť, že sa mi ozval prázdny žalúdok. Sakra!
Dobrú noc a príjemné ráno praje Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Teším sa na ráno. Dobrú noc. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Ja Nerada!
Len si myslim, ze na predsudky voci lekarskej vede a hlavne psychiatrii treba ist kladivom. Ok, samopalom:
A uz som dnes ticho, slubujem.
Lucka- Domáci člen
- Počet príspevkov : 49
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 12.04.2016
Zdravotný stav
Diagnóza: F41.2
Súčasná medikácia: Cipralex 10mg, Temazepam
Dobrú noc! Dobré ráno! Skvelý deň! (prajem všetkým)
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Urobil som výnimku a kvôli škole som si dal kofeín večer o 19:30. Konkrétne 1 malý energeťák a 1 tabletku (dohromady teda 150 mg). Myslím, že užívať 150 mg denne je veľmi ok, a to aj zdravotne, aj návykovo, aj čo do pečene, aj čo do flush. Totiž vôbec nebudem naďalej brať žiaden kofeín od ranného zobudenia až do 19:00 večer. Celý deň musím od rána bieleho prefrčať na prirodzenom chode. Verím, že sa mi to bude dať, lebo v práci povzbudzovač de-facto nepotrebujem - tam je cieľ odrobiť úlohy a povinnosti, a to dokážem, aj keď som spavý (som už asi tak zvyknutý, že nech už sú psychické a fyzické podmienky akékoľvek, robotu odrobím; možno aj trochu preto, že ma vlastne baví). Až večer o 19:00 si dám v čase školského vypätia 150 mg kofeínu. A viac už nič. Myslím, že takéto zníženie kofeínu, hoci nejde o úplnú nulu, nemožno považovať za zlyhanie, ale vlastne za postupný pokrok rozložený v čase.
Stihol som už viacej vecí od večera, najviac sa teším z opätovného vydiskutovania si sám v sebe svojich neurotických problémov (a teda nadobudnutia akéhosi pokoja v duši na základe životného hesla: beriem, čo príde), ďalej sa teším z wecka, lebo kofeín ma náhle prehnal , a ďalej sa teším, že už mám tretinu seminárky hotovú. A zďaleka nekončím. Idem dorobiť tretiu "kapitolu" práce a už mám podrobný rozvrh, čo chcem vlastne písať, takže už to ide zo mňa trochu ľahšie. Teším sa. Asi to dnes nestihnem celé, lebo hraničný termín mám na spanie 4:50hod. Vtedy najnejskôr musím ľahnúť, aby som mal aspoň 2 hodiny spánku, čo mi umožní ponocovať aj zajtra (stredu).
Tesne vedľa obrazovky na mňa prudko svieti silné svetlo stolnej lampy otočenej na ksicht. Evokuje to vo mne dojem slnečného svetla, takže si telo myslí, že je deň. Mám pocit, že tým narúšam produkciu spánkového hormónu v tele, takže mám potom menšiu potrebu spať... Popritom počúvam na youtube "music for studying", akési binaurálne tóny, ktoré majú mozog naladiť na vhodné vlny pre sústredenie sa. Či to má skutočný efekt, neviem, ale tak dobre sa to počúva...
Prajem dobrú noc všetkým, držme sa!
buntošivý školák Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Prekvapil aj potešil ma Tvoj príspevok takto v noci. Teda, budem na Teba myslieť ako poctivého študenta, ktorý na sebe pracuje, a isto sa jeho snaha zráta pri ďalších seminárkach, skúškach, zápočtoch... a nakoniec aj v bežnom živote.
U mňa asi tak, že nemám príliš chuti na spanie. Užil som jeden a pol Gerodormu a práve pozerám "Búračov mýtov". Je to fajn. Predtým som sa venoval "akožepovinnostiam", teda si tak trochu nadbieham.
Myslím na Teba a dúfam, že toho postíhaš čo najviac.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Strana 51 z 83 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 67 ... 83