ako sa dnes mám
Strana 57 z 61 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61
Re: ako sa dnes mám
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Vďaka Vám za rady a záujem. Je mi trošku lepšie dnes, neviem prečo, možno už začína zaberať Cymbalta. Ale nie som si istý, je to len mierne zlepšenie, ktoré sa okamžite zničí, akonáhle pomyslím na školu. Takže som normálne už aj oficiálne za jej prerušenie. Ale to sa asi nedá, lebo ako som spomínal v predošlých príspevkoch, niet druháckej generácie, takže nemám ku komu prepadnúť. A jeden študent v celom ročníku? To mi neotvoria. Tak netuším, ako sa to vyrieši.
Telefonát dopadol tak, že nedopadol nijak. Doktorka mala súrne konzíliá, tak jej mama len po sestričke odkázala, aby vypísala maródku. Som teraz doma a nasledujúce 2 týždne, počnúc dnešným pondelkom, som na maródke. Neviem, čo bude, až maródka skončí, bojím sa ísť zase do školy, ale možno by som sa nemal vzdávať a predsa by som sa mal pokúsiť dokončiť semester aj so skúškami, nie? Ale to by musela tá Cymbalta byť superliek. Som zvedavý, ale zároveň opatrný a dosť pesimistický. Nevidím to vskutku ružovo, priatelia moji.
Chcem sa Vás opýtať: Nemáte niekedy pocit, že v stave, keď Vám šibe, hráte divadielko? Na niekoho sa hráte a máte potom z toho pocit viny, že sa v skutočnosti len pretvarujete a fakticky Vám nič nie je a ste vlastne zdravý? Ak by som mal definovať slovo "šibať", nemyslím tým psychózu, lebo v nej neviete o tom, že máte pred sebou skreslenú realitu. Myslím "šibať" že robíte hlúposti, niečo ako agitovaná depresia alebo dysforická mánia. Hm. Ja mám veľké pocity viny, že to iba hrám, lebo ja si uvedomujem plne, že mi šibe, takže v psychóze nie som. A tak sa obávam, že toto akože divadlo je vlastne obrovský podfuk na Vás ostatných.
Ale ja v srdci naozaj cítim to, čo píšem, ľudkovia. Naozaj. Ja hovorím úprimne tak, ako mi to káže srdiečko. Rozum nepočúvam, som ľavák,... ľaváci sú skôr zameraní na umenie, estetiku, hĺbky momentov a detailov... takže vlastne môžem povedať, že nikdy som nebol moc racionálny. Rozum nie je u mňa príliš silný element psychična. Srdiečko, to je ono. To počúvam. A ono bolí a hovorí, že mám písať to, čo píšem. A preto to nevnímam ako pretvarovanie (hranie sa na blázna). Rozumiete mi niekto? Je na tomto svete niekto, kto to chápe?
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Dnes v škole som si celý deň myslel, že ma ľudia prezývajú a ohovárajú ma kvôli niečomu. Neviem síce, že či to bola pravda, ale takéto myšlienky mám niekedy aj cellý pracovný týždeň a kvôi tomuniekedy psychicky "týram" sám seba. Myslel som si to aj doma večer v kúpeľni, lebo sa mi to tak zdalo.Majte sa krásne, Robo.
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
s tymi myslienkami je to horsie, pomaha ti nieco proti tomu? ono sa to zvykne vracat, mne nastastie nie teraz co mam antipsychotika.
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009
Lapaj napísal:Zivot nie je fer.
Že nie je fér? Tak ja Ti niečo poviem o tom takzvanom živote. Pekne sa usaď a počúvaj, kamoško. Život je jeden veľký podfuk a jedno veľké beštiálne zosobnenie krutosti! On nikdy nebol fér, ani nebol pre to "vyrobený" aby fér bol. Jeho účelom je nás ponižovať, ničiť, vyciciavať z nás posledné kvapky zbožnej nádeje. To je život, Lapaj. Jeden gigantický projekt, čo sa iba tvári ako život, ale životom nie je. Je to hnus. Pfuj. Je to len pretvárka, boj, ničota, samota, poníženie a krutosť! Pche. Neuveriteľná drzosť, že sme tu boli počatí. Hanba ako nám, tak aj našim rodičom, že nás vôbec splodili... a veru, aj tak väčšinu z nás splodili náhodne, nechtiac. Sme tu nechcení, nikto nás nechce, spoločnosť nás nechce, je to otras. Ble. Chce sa mi grcať z tohto takzvaného života. Neuveriteľné.
Mimo to, piatok večer som si dal svoju prvú Zyprexu 10 mg. Ľudia, ja som vám za 3 dni necelé pribral 6 a pol kilogramu! Za 3 dni 6 kilov! Moje nervy! Už si ju nikdy nedám, iba ak by mi chcela predpísať niečo s risperidonom, ten je ešte horší, pretože keď som bral Rispen alebo hlavne Risperdal, tak som bol len chodiaci biologický stroj určený na spadnutú sánku a slintanie. A samozrejme na totálne vymletú hlavu.. bez myšlienok. Ten je teda ešte horší než Zyprexa. Ale dokým sa mi nebude risperidonom vyhrážať, tak Zyprexu brať nebudem. A basta. Aj za cenu návratu psychozy. Ja to serem. Už nemám síl. Naozaj som na dne. Toto je neuveriteľné čo so mnou robí tá šedá vec za mojím čelom. Proste neuveriteľné.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: