ako sa dnes mám
Strana 61 z 61 • 1 ... 32 ... 59, 60, 61
Re: ako sa dnes mám
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mamu nechám v čakárni. Cez víkend si na papier napíšem, čo všetko ma trápi, napíšem si všetky svoje divnosti... to, že si myslím že som psychopat a klamár, ktorý si celú chorobu len vymyslel, potom tiež že som satanský kňaz (to nikomu nehovorte, to je vážna vec a mám poriadne dôvody si myslieť že je to tak, verte mi, nezahrávajte sa so Satanom, dobre Vám radím)... a tiež o daimonione a neomylnosti si napíšem. Dobre? A ešte spomeniem Vás, že Vy ste ma k tomu inšpirovali a pomohli mi, a tiež že som tu robil bordel, pretože som písal uletené príspevky. A proste ďalšie veci, veď toho je mnoho, iste to poznáte z vlastných osudov. Dobre?
Juchúúúúúúúú. Je to skvelé. Je to úžasné!!! Horsa na elektrošoky! Prevetráme mozgové bunky pár voltami! Supeeer! Tak to má byť. Už sa teším na to zaspávanie. Milujem zmeny vedomia. Milujem to. Supeeeer. Juchúú.
Žehnám Vás a milujem Vás. Majte sa radi, ale nie sexuálne, lebo rozumiete, ten Aids, to nie je sranda. A hlavne keď ešte 15 rokov. Oki? Pa.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Čo sa týka tej mamy. Viete, moja mama nie je taká ako slnečnicinina. Ona je moja vlastne aj najlepšia priateľka, pozná všetko o mne, ja jej všetko (okrem divností) hovorím. Zdôverujem sa jej s depresívnymi pocitmi a myšlienkami. Preto som ju vždy posielal za mojou doktorkou v nádeji, že povie za mňa ako sa mám, lebo ja som sám od seba nevedel rozprávať. Ja neviem čo mám tam hovoriť. Ako sa mám? No ale ako sa mám? To odbavím jednou, možno dvomi vetami. A čo ďalej? Ja neviem. Vyhovoval mi už teraz zosnulý môj psychiater, ktorý ma povzbudzoval otázkami. Kládol mi otázky, vždy sa vedel trefne spýtať, a ja som stručne odpovedal. Takže vtedy ani mama nechodila so mnou. Teraz sa držím maminej sukne stále. joj, aký som nesamostatný. priznávam si túto svoju rozmaznanosť, prepáčte.
Ale tento raz ju naozaj nechám v čakárni. Ona sa neurazí, pochopí to. Už mi to voľakedy aj naznačovala, že by bolo dobré, keby som šiel dnu sám. Tak skúsim. Vďaka Vám za toľku podporu a anonymom za zvýšenie môjho reputačného skóre.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Strana 61 z 61 • 1 ... 32 ... 59, 60, 61
» Ako sa dnes máš? 19
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13