ako sa dnes mám
Strana 5 z 61 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33 ... 61
ahojka- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 106
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 03.11.2009
Vek : 42
Re: ako sa dnes mám
1) Ako sa mám
2) K Ahojke
1)
Ľudkovia, keď ste Vy vzdali školu, tak prečo tomu tak bolo? Lebo ja mám extrémne silný pocit, že na tie svoje školy inteligenčne jednoducho nestačím. Učím sa slovíčka z gréčtiny, idem hrdo prekladať cvičenie, a pritom neviem slovíčka z predošlej lekcie, ktorú som sa prednedávnom učil vyše 4 hodín! Viete, ja tak neznášam, keď mi niekto dokazuje, aký som hlúpy. A takéto situácie priam kričia, že Matej, ty si hlupák, ktorý len baží po uznaní, a preto bude navždy nešťastný, lebo nemáš na to, aby si to uznanie získal. Moji spolužiaci už plynule čítajú po hebrejsky, a ja sa tam babrem ešte len s abecedou. Proste strašne som pozadu. Už som vynechal tri písomky. Ako to môžem zvládnuť?? myslím tie dva odbory naraz A keď už sme pritom, často sa mi vôbec nič nechce, nemám vôľu,... vravím si, keby jestvovala nejaká tabletka, ktorá mi dá vôľu sa učiť alebo si plniť povinnosti. Odkiaľ beriete vôľu robiť to, čo máte robiť?? Mamina mi poradila, že si mám hovoriť "Nikto to za mňa neurobí". Čiastočne to pomohlo, ale len potiaľ, pokým neprišlo znechutenie z vlastnej imbecility. Fakt neviem čo mám robiť. Mamina radí jeden odbor prerušiť. Nemôžem ani jeden, lebo nechcem prepadnúť do kolektívu, ktorý je teraz druhácky - už ich mám očíhnutých a nie som s nimi spokojný. A ten druhý? To sa tiež nedá, lebo prepadnúť do ročníka, kde by som nemal žiadneho spolužiaka? Veď to by mi ani neotvorili ročník. Musím proste ťahať obidva. Prosím poraďte - hlavne ohľadom toho, čo spôsobilo, že ste skončili školu Vy, ďalej ohľadom tej vôle, ako sa presvedčíte do činnosti... a čo s pocitom vlastnej hlúposti...
2)
Veľmi pekne krásne čarovne Ťa tu vítam, Ahojka. Cíť sa tu príjemne a dúfam, že tu načerpáš mnoho inšpirácie pre boj s F25. Mimochodom, "ukradla" si mi "chlapčeka s jojom", chi. Ale čo už, keďže môj nick je žltý, tak si nás, dúfam, ľudia rozoznajú.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Ahojko Matej
A s tým učením ťa chápem. ja to mám také isté, tiež sa drvím a potom nič neviem. Neviem čím to bude.
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Ahoj Filipka
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
K Matejovi toľko,že pamať s liekmi je samozrejme horšia a viem že Rivotril špeciálne zhoršuje pamať.Matej,možno sa Ti to nebude páčiť,čo som tu napísala,ale viem,že s tým Rivotrilom je to určite pravda.Ten druhý odbor asi tuším,čo študuješ a čudujem sa, ak je to to čo myslím.Lebo vykonávať prax v tom odbore, je náročná aj pre úplne duševne zdravého.Prvú VŠ by som sa na Tvojom mieste snažila dokončiť.Mne sa o kariéru postarali rodičia,ako som už písala:otec povedal,že keď som duševne chorá,nech nechám školu.Bola som už v treťom ročníku a vtedy to bol len štvorročný odbor.Mrzelo by ma,keď som sa Ťa dotkla,Teba asi zaujímal názor tých,čo VŠ skončili,nie moj.No nedalo mi to,Ti nič na Tvoj príspevok nenapísať.No a hlúpy určite nie si,keď si toto fórum tak krásne urobil.
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
mama kolo mna chodila ako okolo "pisaneho vajca", venovala sa mi,
rozpravala sa so mnou, vystiskala ma, taká úžasná podpora.
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Zdravotný stav
Diagnóza: