ako sa dnes mám
Strana 4 z 61 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 32 ... 61
Re: ako sa dnes mám
filipka napísal:Matej, tak ako?
No, ... moje nadchnutie Solianom už vyhasína. Myslel som si, že ma oživuje, dodáva energiu, že mi dáva silu učiť sa a chuť či vôľu plniť si povinnosti, dokonca že mi spôsobuje pekné sny (lebo ináč mám stále zlé sny každú každú každulilinkú noc... stále sa v nich s niekým hádam, bijem, mlátim, skáčem z okna a podobne). Prvé dve noci som mal fakt pocit oživenia aj dobré sny, ale opäť mávam zlé sny a spím nepokojne, ba dokonca sa veľmi potím počas spánku... dnes som sa zobudil úplne mokrý.
A to oživenie? Uf, napríklad dnes som lemra lenivá. Nič sa mi nechce. Mám tisícky povinností, ale začnem každú a po piatich minútach ju odložím ad acta s tým, že sa mi to nechce. Katastrofa. Proste vôľa opäť oslabená, ale teraz akurát si idem dať stovku Solian a kávu, tak čakám oživenie. Ešte stále si tieto typy nádeje ponechávam.
Ale vlastne sa mám ako-tak dobre. Bojím sa, že zajtra na cintorínoch stretneme nejakých príbuzných, ale inak sa to dá. Mamina sa mi snaží pomáhať, venuje sa mi.
Žijem od týždňa ku týždňu. Teraz sa snažím dohnať prvý odbor, lebo som preferoval druhý. Hm, uvidíme. V pondelok idem na kontrolu. Asi doktorke prinesiem dobré správy, či lepšie správy. Je to vskutku lepšie. Ale má to svoje muchy, no zas nemôžem predsa príliš vyskakovať; Solian sa nerovná, že budem teraz zdravý ako rybička. No nie?
Držím prstíky. Pa.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
filipka napísal:Mavas aj stavy uzkosti, ze nedokoncis skolu? Napriklad ani jednu?
Joj, veru hej. Najmä keď nestíham vôbec ani jeden odbor. Snažím sa robiť oba naraz, pritom tým obidva trpia. To znamená, že sú ukrátené, nerobím ani jeden perfektne. A pritom aspoň jeden musím cez zimné skúškové spraviť na prospechový priemer pod 1,5! Lebo inak si nebudem môcť dovoliť individuálny študijný plán, a to bez neho sa kolidujúce predmety nedajú absolútne nijak zvládnuť, jedine ak by som sa rozdvojil asi.
Takže áno, mám z toho veľké obavy, ktoré prerastajú až do úzkosti, väčšinou takého typu, že sa mi navalí krv do tváre a vystúpi červeň, sucho v ústach a tras celého tela. Ten tras však robím ja umelo, lebo sa tým uvoľňujem. Potom do seba nasypávam Rivotrily. Hm.
Preto som aj povedal, že ak nezvládnem skúškové, to znamená, že ak neurobím aspoň jeden odbor pod 1,5 priemer (alebo nebodaj vôbec neporobím skúšky, íha, beda mi), tak potom nastane kríza, ktorú vyriešim radikálnym škrtom jedného odboru. Ale neviem ktorého, mám rád oba.
Ach...
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26