Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 4

Strana 7 z 84 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 45 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 4 - Stránka 7 Empty Re: Ako sa dnes máš? 4

Odoslať  Tuto So 27 október 2012 - 8:12

Ahoj venusa,
momentálne už neviem... Dúfam, že tá Tvoja doktorka bude rozhodovať už len správne. Nejaké ďalšie následky... to by už bolo nepríjemné.
Každopádne Ti zo srdca želám, aby ste to Ty a doktorka dokázali dostať do toho, čo Ti najviac vyhovuje a umožní sa plnohodnotne tešiť zo života.

..................................................................

Ahojte,
u mňa pomerne veľké turbulencie. Nechcem to teraz rozoberať, ale nie je to už tak ako v normále...

Zatiaľ želám pekný víkend. Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Tuto So 27 október 2012 - 22:28

Zdravím,
aby som doplnil, tie turbulencie sa týkali posunu k aktivite, až mi to bolo podozrivé... Spánok síce je, ale je umelo vyvolávaný, tak celkom neviem. Ale, vzhľadom na to, že zatiaľ sa to celkom znesiteľne dá uregulovať tými medikamentami, čo mám... no, bodaj by to tak bolo aj naďalej.

.............................

Venusa a ty ako? Už sa zlepšuješ v zdraví, keby náhodou, že to nie je celkom OK, tak verím, že vo veciach napredovania v medicíne sa postupne riešenie nájde... Držím palce.

Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 28 október 2012 - 11:02

Fúha, čítam, drahí priatelia, že máte kopu starostí. Najmä teda venusa a Tuto. very sad2 Mrzí ma to. Keďže mi nijaká konkrétna rada nenapadá, tak sa, venusa, pridávam k Tutovi, že Ti držím palce a že dúfam, že sa celá táto zapeklitá situácia podarí s pani doktorkou, s ktorou si denne v kontakte, čo najrýchlejšie zvládnuť. Pravidelne nám píš, ako sa máš, je to aj trochu ako denníček, ktorý Ti vie odpovedať, pretože si Tvoje pocity môžeme my vypočuť a nejak aj zareagovať. Spĺňa to aj určitú formu psychohygieny. Vidím, že doktorku máš kvalitnú a veľmi ľudskú, takže paráda. Prajem Ti skorú stabilizáciu stavu a čo najviac pohodového času. giving a hug

Tuto, mňa celkom potešilo, že si bol aktívnejší. A síce preto, lebo mi to pripomína moje časy, keď niekedy v stave akejsi hypománie mám množstvo rôznorodých činností a som velice spokojný so svojimi dňami. Stále mám totiž v sebe zakotvený pocit, že kvalita dňa závisí od môjho denného výkonu. To síce nie je úplne správne, ako mi vravela kedysi psychologička, ale ten pocit po výkonnom dni bol veľmi fajn a Ty si mi ho pripomenul svojou vlastnou bohatou aktivitou. Ešte dobre, že Ti na spánok účinkujú medikamenty a že to v tomto smere, zdá sa, je dobre zvládnuté. Držím Ti palce, aby to bolo stabilné a na pocit dobré. it is perfect

-------------

Ahoj jocolor

No, videl som už prvé reklamy na Vianoce v telkáči, tak už aby som v októbri myslel na darčeky. Zajtra si idem vybaviť zdravotný preukaz, že reku môžem robiť s potravinami, keďže v tej práci, na ktorú som zahlásený na pohovor, sa robí so zmrazeným pečivom. To musím mať od obvodnej papier, že nie som nejaký bacilonosič. Dúfam, že to nebude problém vybaviť. Horšie bude vybaviť svedectvo o dobrom zdravotnom stave, keďže mám nadváhu a ešte k tomu papám lieky od psychiatra. Tak toho sa obávam viac. pale

Bol som v piatok na včeličke aj s mamou, dobre sme s doktorom poklábosili. V podstate nič nové sme nepovedali, iba sme sa dohodli na scenári, ktorý som si sám ja stanovil. Oni mi ho takpovediac iba odobrili.

Psychicky sa teraz držím v normále, aspoň myslím. Iba som zažil zase ten nepríjemný pocit ťaživého zobúdzania. Mám na mysli to, že sa uprostred sna uvedomím, snažím sa sám seba zobudiť, zobudím sa, pozerám z postele do priestoru a zrazu vidím, že niečo čo do reálnosti nesedí. A tak zistím, že zase som sa nezobudil. A tak sa opäť snažím zobudiť, až sa toto celé opakuje niekedy aj tri až štyrikrát. Až vtedy sa zobudím s tým, že už naozaj som v realite a nespím. Je to veľmi nepríjemné, obzvlášť ak si spomínam, že v čase takýchto pseudozobudení ma začali napádať rôzni démoni a podobne, takže som mal z toho celkom poriadny strach. Včera ma démoni nenapadali, iba mi nesedelo na realite rôzne hmyzy, ktoré tu na záclone začali lietať a skákať. Kvôli nim som zistil, že ešte nie som zobudený a musím sa ešte ďalej snažiť. Ako vidíte, nie vždy je teda radosť sa uvedomiť v sne.

Fyzicky dobre, až na brucho, ktoré ma bolieva pravidelne.

Aktivity mávam primerané, zažívam však aj nudu, čo je po mnohých mesiacoch u mňa novinka. Čo sa týka chudnutia, už som sa pochlapil a včera som cvičil na eliptickom trenažéri presne 40 minút. Čumel som správy na TA3 a na Markíze, a počas toho šlapal. Bolo to fajn, spálil som asi 2000 kJ. Ak by som rátal s tým, že tuk začnem vraj spaľovať až po 20 minútach, tak som spálil presne 36 gramov čistého ľudského tuku. Aspoň tak hovoria štatistiky. Budem cvičiť aj dnes a chcem z toho spraviť zvyk. Len teda ma poznáte a viete dobre, či sa dá u mňa hovoriť o nejakej výdrži a pravidelnosti... Embarassed

Ďakujem za vypočutie. Majte sa dobre. albino

S pozdravom
Matej
Ghost

Ako sa dnes máš? 4 - Stránka 7 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  venusa Po 29 október 2012 - 7:00

ahojte kamarati,

ja som si dnes privstala, sice mi lieky na spanie ucinkuju dobre ale rano vstavam zavcasu, keby som mala co na praci aj to nejak produktivne vyuzijem. Teraz mozem aspon sestry odprepavid do skoly a rano sa s nimi vidiet, kym vstanu stihnem si este dat kavu a lieky. Najhorsie je ked ich musim tahat z postele, celkom aj chapem ze sa im nechce, vonku je taka zima a sychravo, ze by som tam nevyhnala ani psa.

Ja som si na sebe vsimla, ze ked mam ist niekam medzi ludi automaticky ma zacne boliet zaludok a vraciam, nie je to nic moc, kedze skusam aku mam hranicu znesitelnosti spolocnosti a zistujem, ze je dost nizka. Taraz cakam mamka, kedy sa vrati z nocnej ale hned potom pojde spat a ja budem pol dna kvazi sama doma. Uz som si stiahla z netu par clankov, co sa ochorenia a naslednej psychohygieny tyka, tak sa chcem do toho pustiit, mam aj na plane kratsie prechadzku ale tu zhodnotim podla toho ako mi to zdravotny stav dovoli. Ak nebudem moct ist skusim si dat frontin, snad pomoze, aj ked som uz nan tak zvyknuta, ze ucinky citim len velmi slabo.

Cakala som, ze ma rano prekvapi snezna perina ale nic podobne sa vonku neudialo, vcera sice trosku poprchal sneh ale nie je to ziadna slava. Ja osobne sneh milujem a milujem prechadzky po zasnezenej krajine, Krasy jesene som si uz uzila naplno, myslim ze je nacase aby ma z mojej citovej oplostenosti dostal sniezik Very Happy . aspon nejak potecha by to bola.

Majte sa tu pekne a teste sa z toho, co nam kazdy den prinasa, Venusa
venusa
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 165
Reputácia Reputácia : 36
Dátum registrácie : 20.03.2011
Vek : 34

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  tomas Po 29 október 2012 - 16:28

Hey,

dlho som nepisal, tak sa aspon ozyvam, ze zijem Wink

obcas si otvorim forum, ale akosi sa mi nechce prispievat, aj citam len malo, neviem, asi mam nejake obdobie, ze sa chcem "nezatazovat podobnymi ludmi ako som ja" alebo co (nezoberte to prosim v zlom, vnimam to sam pre seba azda ako nejaku barlicku, zabudnutie, popretie svojej vlastnej choroby) - aj ked teda poslednou dobou nam tu pribudlo vela pozitivnych sprav - Matej, gratulujem k titulu, klobuk dole!

v auguste som bol na oddeleni dva tyzdne, kvazi nejake preliecenie, na ktore som originalne ani nechcel ist, ale napokon som pristal, takmer som sa tie dva tyzdne ale unudil k smrti, zachranoval to aspon tablet, ktory mi povolili mat pri sebe.

inak, trcim vacsinou doma pri PC, nudim sa dost, tak si aspon trosku pinkam poker (za skutocne peniaze, nie nejaky facebook alebo co).
Graf zo septembra (110 hours played) :

+150e bonus = cisty zisk 450e

niekam, kam som chcela dôjsť.
tomas
tomas
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 237
Reputácia Reputácia : 35
Dátum registrácie : 14.12.2010

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ut 30 október 2012 - 10:56

Tomas: No vitaj, teším sa, že žiješ. it is perfect Rozumiem Ti dosť dobre, že sa nechceš zapodievať takýmito vecami, zažil som to aj ja po nemocnici 2010, kedy som prišiel a nechcel som mať s psychiatriou nič dočinenia, a pár týždňov som mal vôbec problém navštíviť toto fórum. Máš zrejme dobrý talent na ten poker, len aby sa z toho nestala nejaká závislosť na hazarde. Nepotrebuješ predsa ďalšie problémy. Ale vidím, že Ti to aj slušne vynáša, tak to vzbudzuje vo mne určitý rešpekt. Super. winner

Venusa: Veľmi sa mi páči Tvoj prístup k Tvojmu zdravotnému stavu. Vnímaš ho celkom ako zdravotné obtiaže, ktoré sa niekedy lepšia a niekedy horšia, a pritom nemám pocit, že by si sa v týchto problémoch topila a dostávala sa do zúfania. Neviem, či som sa vyjadril presne, ako som to myslel, ale jednoducho viem, že mnohí ľudia vnímajú svoje ťažkosti zospodu, sú v nich utopení a vnímajú ich ako najhoršiu katastrofu na svete. Zatiaľ čo Ty, mám pocit, si držíš nadhľad a vnímaš svoje ťažkosti z perspektívy zdravia a zdravotných problémov, nie osobných, nad ktorými si treba zúfať. Je to vec choroby, ktorá je riešiteľná a to mám pocit, že dobre registruješ. Škoda, že sa neviem presne vyjadriť, ako to myslím, ale myslel som to ako kompliment. Embarassed

Čo sa týka snehu, u nás boli zasnežené strechy, ale to je všetko. Chodníky a cesty iba mokré. winter

Tuto: Neviem sa zbaviť pocitu, že sa Tutovi niečo stalo. Naposledy vysadil nejaký liek a nahradil ho iným, potom zažil nejaké turbulencie, veľa aktivity, spánok mal však dobrý, tak neviem. A zrazu tu pár dní už nebol. Dúfam, že sa poriadne mýlim, ale mám tušenie, že sa mu zase rozladil stav. Je to strašné. Tuto, dúfam, že sa čoskoro ozveš a vyvrátiš mi moje obavy. No very sad2

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Št 1 november 2012 - 10:13

Ahoj ľudkovia clown

Tak, Tuto nechodí, takže moje obavy rastú a rastú. Je to na zamyslenie, ako ľahko sa naše stavy dokážu rozladiť, obzvlášť tí z nás, ktorí mávame často komplikácie. Ja patrím k tým, ktorí to mali zlé v minulosti a teraz mávam iba určité horšie či menej horšie reakcie na stresy, každopádne komplikácie až tak nemávam. Tuto zrejme patrí k tým, ktorí evidentne aj v čase remisie stále majú nejaké ťažkosti. Som z toho smutný a myslím, že hovorím za všetkých nás tu na fóre, ak poviem, že mu držíme pevne palce. Je to dôležitý článok fóra, a preto jeho neprítomnosť cítiť už za tých krátkych pár dní, čo tu nie je. Uzdrav sa nám, Tuto! cheers flower

----------

Ako sa mám? No, intenzívne sa nesiem dňami, čakajúc na zavolanie na pracovné výberové konanie. Ale pozerám si ponuky aj tak. Vonku prší, je sychravo. Venujem sa hrám, čítaniu, dokonca som skúsil aj angličtinu - zdá sa, že ma to aj trochu bavilo a naozaj som si niečo i zapamätal. Tie ťažké zobúdzania, kedy sa uvedomím v sne, som už od víkendu nemal. Psychicky sa mám celkovo normálne, iba sa občas nudím a vtedy ma schytia depresívne pocity. No to viem, že je len akási reakcia, takže nič vážne. Dosť som pokročil v chudnutí, už 3 razy som cvičil po 45 minút na eliptickom trenažéri. Podľa elektronickej váhy som schudol asi 0,3 kg. Nie je to veľa, ale teším sa. Toto nízke číslo má na svedomí aj moje problémy s vyprázdňovaním, takže sa nevzdávam. Dám si k stroju počítač, pustím správy STV z videoarchívu a popritom šlapem. Sleep

Prechod na nový čas, stredoeurópsky pôvodný, som zvládol myslím dobre. Dokonca mi to aj trochu padlo vhod. Ale neteším sa, že sa tak skoro stmieva, trochu mi to narúša náladu.

Aj mi zatelefonoval môj brat, ktorý bol ku mne prívetivý, aj ja som bol k nemu prívetivý, takže sa zdá, že sme si po dlhých mesiacoch "sadli". Cítim z toho akési zmierenie, lebo náš vzťah bol po búrlivých udalostiach tohto roka trochu v nepohode. Teraz som rád, že je to po včerajšku už dosť dobré. santa

Z internetu som objednal darček pre mamu a pre tata. Tatino na vianoce dostane 3 DVD - tematická oblasť: vesmír, história, a už neviem čo tretie. Mamina dostane z výberu českej televízie DVD s najlepšími scénkami tradičných komikov a zabávačov starej československej éry. Ona to zbožňuje, vždy to v telke pozerá, tak snáď sa poteší, že už si to môže pozerať aj na počítači. Knihy moc nečítajú ani jeden, tak lepšie je DVD. Ešte musím vymyslieť darček pre svojich dvoch bratov. rendeer

Takže takto sa mám v týchto dňoch. Trochu ma niekedy zamrzí, že som vzdal túto školu, najmä keď si čítam niečo zo svojho odboru. Ale snaha o pracovné miesto a zárobok je momentálne dôležitejšou.

Ďakujem Vám za vypočutie. Napíšte aj Vy, ako sa máte, čím si napĺňate svoje terajšie dni, ako reagujete na súčasné počasie, ako zvládate zmenu času na zimný, a ako sa Vám darí psychicky. Teším sa na Vaše príspevky, všetky si istotne podrobne prečítam. Smile

Prajem veľa zdravia. I love you

S pozdravom
Matej
community together

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Pi 2 november 2012 - 14:29

Ahojte kamaráti,
držte sa a nech sa vám darí...

U mňa je teraz priepustka z nemocnice, lebo som mal tie problémy so spánkom... Tak riešim/e pomaly... Trenčianska psychiatria je výborná a aj keď nemôžem príliš porovnávať, mám dojem, že takto by to malo nejako vyzerať všade... Smile

Ešte som pod vplyvom liekov vzbudzujúcich aj spánok, takže možno zajtra dám viac.

Pozdravujem. Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 3 november 2012 - 11:16

Ahoj Tuto! it is perfect

Teším sa, že si sa nám ozval. Mal som tušenie, že máš zdravotné komplikácie. Celkom pôsobíš dosť optimisticky a vyrovnane, som tomu rád a som aj rád, že sa Ti v tej nemocnici páči, resp. že je kvalitná. Držím Ti pevne prsty, nech sa to všetko podarí čo najskôr dať do poriadku. Myslíme tu na Teba všetci. giving a hug

---------

Ahoj všetci lol!

V tieto dni nič špeciálne nerobím. Venujem sa čítaniu, surfovaniu, rozmýšľaniu nad nesmrteľnosťou chrústa, ale aj nad podstatnejšími otázkami. Ďalej sa hrávam, no zdá sa, že ma hry dosť prestávajú baviť. Akoby sa mi postupne už natoľko zmenila mentalita, že jednoducho ma nevedia naplniť, ani baviť. Vydržím pri hre asi tak polhodinu a potom umieram od nudy. Myslím, že už čoskoro budem môcť povedať, že som z nich jednoducho vyrástol. Boli sme aj na hroboch včera a dobre to dopadlo. Aj s bratom, ktorý nás viezol na cintoríny, dopadla komunikácia veľmi dobre, takže myslím, že vskutku sme do značnej miery zase zmierení. To ma teší. Telkáč nepozerám, iba sem-tam správy. Už ani Simpsonovcov nepozerávam často, iba raz či dvakrát do týždňa.

Bol som stále lenivý a unavený, spal som celý týždeň aj do pol desiatej rána. Tým pádom som si ani nevybavil ešte ten zdravotný preukaz na tú prácu, na ktorú sa hlásim. Dúfam, že jeho vybavenie nebude trvať dlho. Mamine ho dali na počkanie, ale tatino zas hovorí, že tam treba aj vzorku stolice dávať a čo-ja-viem-čo. Tak v pondelok tam už musím na sto percent nabehnúť, lebo už v pondelok mi môžu volať.

A tak si takto pomaly žijem. Teším sa, že som prežil tých 10 dní čakania a že už tu bude konečne dátum, kedy majú volať na výberové konanie. Aspoň budem vedieť na čom som, a či mám pokračovať v ďalšom hľadaní pracovných ponúk. Nutne potrebujem, keď nechodím do školy, nejaké stabilné povinnosti, lebo inak zahnievam. pale

A to je všetko. Želám veľa síl do ďalších dní. A píšte, píšte, píšte, čokoľvek... alien

Ahoj. I love you
Matej
flower

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 4 november 2012 - 21:24

Ahoj santa

Dnes som mal tvorivý deň - napísal som kopec diskusných príspevkov, z toho až 6 sem na naše fórum. Konkrétne som aktualizoval témy: 1.) Vcelku ma to teší, 2.) zaujímavý blog, 3.) zemetrasenie v Japonsku - môžu za to USA?!, 4.) naposledy som si kúpil/čítal, 5.) Partnerské-ľúbostné vzťahy, 6.) Filozofovanie.

Využil som svoju zriedkavú tvorivú chvíľku na to, aby sa na tomto fóre trochu pohla diskusia. Lebo zdá sa, že ako Tuto je v nemocnici, tak je to tu poslabšie. Využite možnosti diskutovať alebo len tak kecať o témach, trebárs aj o tých, čo som aktualizoval dnes ja. Alebo iné. Alebo napíšte, ako sa máte, čo robíte, ako reagujete na počasie - hoc i jednu vetu. What a Face

------

U mňa sa od včera nezmenilo toho veľa. Dnes som iba čítal a surfoval, trochu som sa hral. A zajtra idem obvodnej vybavovať zdravotný preukaz, potom idem holičke. A čakám telefonát z firmy, kam sa hlásim na pozíciu. Kiežby zavolali a pozvali na výberové konanie! Inak nič zvláštne, psychicky je to, zdá sa, v norme.

Prajem pekný pondelok. it is perfect

Matej
Yes

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robo Ut 6 november 2012 - 22:33

Ahojte kamaráti. Dnes som bol pri svojej psychiatričke na kontrole, vojdem dnu, v čakárni nikoho niet, zrazu vyjde sestrička a povie mi: Doktorka išla ku zubárovi, príde o pol hodiny a nakoniec to bola hodina čakania. Priateľka mi včera napísala, že vraj nemá náladu na kecanie. Dnes som jej volal zas, tak ako každý večer, no ona mi vôbec nezdvíhala telefón.A preto som smutný. Dnes som sa dopočul, že v dvoch obciach v našom okrese užívajú psychiatrické lieky deti-väčšinou na spanie. Povedala to sestrička jednej pacientke. Teraz nepracujem, chodím na úrad práce, najbližšie idem na úrad práce v pondelok 12.novembra. Minule mi na úrade práce pracovníčka ÚP povedala, že sa mi črtá práca v nejakej chránenej dielni. No.uvidím... Potom Vám dám vedieť. Minulého roku som začal kupovať darčeky pod stromček už v októbri a dnes už je november a takmer ešte nikomu som nekúpil darček pod stromček. Moja psychologička mi povedala-minulého roku, že aj ona už kupuje darčeky pod stromček v októbri, nenecháva si to na poslednú chvíľu asi ani tento rok. Raz mi povedala, že vždy je niečo IN dať pod stromček, ale že kniha a kozmetika sú také napíšem neutrálne darčeky, ktoré sú často ako darček pod stromček. Dnes som bol taký ospalý-veď aj to počasie bolo u nás také nie práve najlepšie-pršalo. Kamarátova mamka zo SZZP robí v decembri výlet do Viedne na Vianočné trhy. Ja ale nejdem, pozeral som v stredu Modré z neba a ak skončilo, tak som to povedal svojej mamke, ktorá mi zakázala ísť do tej Viedne. Ale už mi to až tak nevadí, lebo to pôjdu o 4:00 hod ráno, prídu tam, popozerajú stánky a pocestujú naspäť domov na Slovensko. Ten výlet robí Martinova mama akurát vtedy, ak aj u nás je Vianočný trh, na ktorý by mala prísť aj moja priateľka Miška, ale ešte to nie je na sto percent, Uvidím... Príde, príde, nepríde, nepríde... Už to nechám na osud. U nás sú Vianočné trhy 7. 8. a 9. decembra a ten Viedenský Vianočný trh je v piatok 7.decembra, čo je deň príchodu Mišky ku mne... Ináč som dosť veľmi často zamyslený, chýbajú mi vrstovníci-"zdraví" kamaráti a možno aj kamarátky. Ešte by som niekam chodil-nie do krčmy ani do baru, aj keď to potom možno v mojom živote tak nebude... Občas si z tej "samoty" aj poplačem... A mal som týždeň pokazený počítač, tak aj preto Vám píšem až teraz. Jeden z mojich synovcov bol súťažne plávať v Rakúsku-v meste Insbruck a vyhral striebornú a bronzovú medailu. Kamarát Martin je odo mňa trochu starší a aj keď je vozičkár, tak aj napriek tomu aspoň raz v živote mal "zúrku". Keď mi to Martin povedal, tak ma prekvapil a trošku som mu aj závidel... Môj najstarší synovec je teraz maturant, študuje elektro-techniku. Oco bol na pár dní doma, teraz ho ide mamka odviesť na stanicu-cestuje do Prahy, tam má robotu. Zajtra by som sa chcel stretnúť s Martinom. Martin je už tretiak na výške, píše bakalársku prácu. Takže asi tak... Majte sa krásne, Robo. flower flower flower flower flower flower elephant elephant elephant elephant elephant elephant elephant it is perfect
Robo
Robo
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 236
Reputácia Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robo Ut 6 november 2012 - 22:56

Mal som na mysli psychiatrické lieky pre dospelých, čo užívajú tie deti... A ešte jedna oprava: Martin je trochu odo mňa mladší... Robo.
Robo
Robo
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 236
Reputácia Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0