Ako sa dnes máš? 17
Strana 66 z 83 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 74 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 17
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Btw. aj my máme jorkšíra, teda ja nie, ale mutter. Tiež je to taký deduško - minulý rok dostal nejakú porážku. Mysleli sme si, že je die Ende, ale dostal sa z toho. Vždy som mu dával tajne kúsok párku, tak sa na mňa tešil - mame hovorím, že to ho držalo pri živote . Lebo on by len žral. Lenže už počítame s tým, že tu dlho nebude, lebo to ide s ním dole vodou. Tú porážku dostal z ničoho nič - ráno skákal ako mladík, vrtel chvostíkom, bol čulý. A mama išla s ním von a z ničoho nič padol na zem a nezodvihol sa.
Tiež sme sa modlili, aby ho nekleplo na Vianoce alebo na Silvestra, lebo to si potom spájaš do konca života..
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Sweetheart and motylek like this post
Dnes som bol u mamy, dala mi trochu kapusty, ale na Silvestra nevydrží určite (zožeriem určite zajtra, lebo kapusta rýchlo trávi a nepriberá sa). Takže budem robiť svoju vlastnú z domácej kvasenej kapusty, len budem musieť ísť kúpiť mäsko a klobásu. Facekové konto sa mi už zrušilo, tak zažívam prázdnodu v kontexte sociálnych sietí (bol to zlo-zvyk). U mamy som sa pohral so psíkom, pretože (viď včerajšie príspevky) človek nikdy nevie - tiež je taký deduško, slepý, hluchý, ale žral by (furt pýta, hlavne odo mňa - ale naučil som si ho, no). Tým, že teraz nie som na sockách, tak sa nezúčastňujem rôznych filipík (ostré diskusie o témach) - na jednej strane málo adrenalínu, ale na druhej strane cítim vnútorný pokoj. Trochu ma hnevá, že mi všade vyskakujú politici - ak napriek tomu, že pravideľne klikám, že tento druh obsahu nechcem vidieť (zrejme preto ma s tým provokujú, ach).
Z tohto týždňa bol asi najemotívnejší resp. najnáročnejší sen (našťastie) - babka ma naháňala s injekciami inzulínu po ulici a chcela ma zabiť . Tento obsah sa so mnou zrejme bude vliecť do konca života. Btw. pozrite si Ženský zákon - hraje tam taká manipulatívna Megera, ktorá klame, vymýšľa si kvôli úplatku a ničí slušným ľuďom životy = modus operandi mojej babky. Keď som videl správanie tej herečky, skoro som odpadol. Ešte aj rovnako manipulovala, že jej je zle a že odpadáva (keď niečo zlé urobila) - presne moja babka.
Mama je z podobného cesta (hraničná porucha). Nonstop klame. Dnes som jej povedal, že nechcem nič na Vianoce, len nech mi neklame a že sa mi to nepáči. Začala po mne vykrikovať, či som sa prišiel hádať a vyhrážala sa mi, že sa nebude so mnou stretávať. Katastrofa, neznášam toto správanie. Slušný človek by sa prepadol od hanby, že ho prichytili, že klamal, ale títo sociopati s vážnymi poruchami osobnosti sa urazia a ešte k tomu z vás urobia toho zlého. Presne ako v Ženskom zákone. A pritom je to natočené podľa knihy, takže toto nie je ojedinelé správanie.
Chcel som písať o inom (trochu som odbočil), tak ale aspoň tu sa z toho vykecám. Držte sa a pekný Silvester (aj keď som si tento deň nikdy nevedel užiť)..
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Juraj, Sweetheart and motylek like this post
Doteraz sme hrali spolu takú hru, že som mu dával pamlsky. On furt žobral jedlo a mamu to štvalo. Bože, čo všetko som mu za tie 3 roky dal. Ale bol happy, vyslovene sa tešil, keď prídem (čo mne robilo dobre, pochopiteľne). Lenže teraz už nemôže žrať, všetko vygrcia. Aj je mi ho ľúto, že mu nič nedám.. ale potom je v prdeli celý týždeň a len spí (asi je mu zle). Tak mu už nedávam žiadne pamlsky.
Aj u nás to bolo tak ako píšeš. Večer poskakoval ako kôň a na druhý deň išla mama s ním von a tam ho kleplo o zem. Ani chodiť nevedel, ale tiež dostával nejaké infúzie. Lekár mame povedal, nech sa pripraví na najhoršie. A to bol december, ona by revala aj na Vianoce. Našťastie mu tie infúzie pomohli. Ale on mal "len" porážku. Ty píšeš, že neciká - hat nem jo. Lebo sa nemá ako zbavovať odpadných látok.
Tak ti držím palce, aj som zapálil sviečku za oboch psíkov. My máme jorkšíra - taký flegmatik (neagresívny). Dobrák. Vyzerá ako Alf z toho seriálu . Mám ho fakt rád.
_____
Čo sa týka fb, mám ešte druhé konto, kde mám inzeráty. Ale tam nechodím na žiadne diskusie a ani nechcem. Dávalo ma to psychicky dolu.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Sweetheart, motylek and Lucas like this post
To isté sme si hovorili aj my: "ešte pár mesiacov". Lenže 14 rokov je pre týchto psov maximum, ty píšeš 15 - takže tu je vidno, že si sa staral, no.. U nich je jeden rok ako našich 7 (či koľko). Len ti poradím, aby si sa pripravoval na najhoršie, pretože vždy je to rana. Pes doma je ako brat alebo sestra. A ty si dosť citlivý. Proste si cez deň predstav v mysli, že nebude. Viem, viem, je to ťažké. Lenže potom to neni taký šok. Moja mama je hysterická a minulý rok revala a to ešte žil. Teraz už tvrdí, že je s tým zmierená, lenže vždy má mokré oči, keď to hovorí..Sweetheart napísal:keby len na par mesiacov by si mal pozit este, nech si este uzije svoj psaci zivot, ved sa ma jak v bavlnke, jak take babatko, ma vsetko co chce
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Sweetheart, motylek and Lucas like this post
(...)
Naposledy upravil Saladin dňa So 30 december 2023 - 12:26, celkom upravené 1 krát.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Sweetheart and motylek like this post
Strana 66 z 83 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 74 ... 83