Ako sa dnes máš? 17
Strana 74 z 83 • 1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 78 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 17
Veď aj mňa zlomili - až sa čudujem, že som toľko vydržal..regina napísal:Na tretíkrát som sa z toho zbláznila.
Inak môj otec mal tiež nezdravý vzťah s jeho mamou - operatívne to nazývam "emocionálny incest", ale odborne sa to volá Oidipovský komplex. Moja babka môjho otca ovládala, aby jej slúžil a infantilizovala ho, aby ho mohla ovládať. Takýto muž (technicky skôr dospelé dieťa) nie je schopný a často aj ochotný prerušiť vzťah s matkou, aby vytvoril zdravý vzťah s partnerkou. A matka (aby nestratila vplyv a moc nad svojim "zvieratkom") rozbíja vzťah medzi synom a jeho partnerkou (manželkou). Totiž, keďže reálne vzťahy nie sú iba dobré udalosti, ale aj problémy a občasné konflikty, stačí ich trochu zveličiť a poukázať, aká je nevesta zlá.. a vzťah medzi manželmi je po čase rozbitý a maminka môže pokračovať v manipulácii synčeka (a on môže slúžiť jej potrebám).
Nepoznám kontext, ani nehodnotím, ale podľa toho, čo píšeš, je štastie v nešťastí, že sa tvoj muž pridal na tvoju stranu.
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina and motylek like this post
Sweetheart napísal:Inak Jaro, ty sa mylis, co si pisal, ze si vyberes platit odvody, ci chces. To v ziadnom pripade. Prvy rok zivnosti neplatis odvody, druhy rok podas danove priznanie a ak prekrocis sumu zarobku, danu statom. Tak druhy rok musis platit odvody. Prvy rok neplatis, dalsi rok platis a si povinny ich platit. Ja som sa omeskal o jeden den zaplatit odvody a dali mi penale platit. Musis ich platit a do osmeho v mesiaci
Zase tie odvody za poistné sa budú platiť jednorazovo a nie mesačne. Ich výšku si určíš sám. Musíš si vybrať len niečo medzi minimom a maximom, a to trafiť... To maximum je veľa peňazí, ale vyplatí sa... Ja som platil 2 roky skoro maximálne vymeriavace základy a mám taký aj dôchodok...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
motylek likes this post
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Tak jdeme do dalšího kola předoperačních vyšetření.
Včera a dnes jsem si trochu odpočinula a nabrala sil, už jsem to fakt potřebovala.
Zítra nás čeká rentgen (sestra neřekla čeho, ale nejspíš ledviny, čeho asi ) v nemocnici, takže cesta ráno v tom mrazu přes půl Prahy.
Zítra večer přijede tchýně a bude u nás týden. Jsem tak ráda, že na to všechno nebudu sama.
I když, manžel se pochlapil a plánoval si zařídit výjimečně dovolenou, i když má jet na služebku na utajované místo. Nakonec teda bude v práci a pojede, když tu nebudu sama. Dovolenou si pak vezme, až tchýně odjede.
Pozítří půjde syn na prohlídku k dětské lékařce a tím se kolečko prohlídek uzavře.
Myslím, že držíte palce svědomitě, protože zatím všechno jde jak na běžícím pásu.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Pak jsme dlouho čekali, než si lékař snímek prohlédne.
Nakonec nám sestřička sdělila lékařův veridkt: JE to na operaci.
Musím se smát, nebo bych tam už vážně někoho vzala pod krkem.
Tak oni 4 měsíce plánují operaci a pak některý pitomec si neumí přečíst zprávu ambulantního urologa, který syna na tu operaci posílá?
Zvlášť když ta ambulance dětské urologie je jen naproti přes chodbu od té lůžkové části, kde jsme dnes byli.
A kvůli tomu nás tahají v ranním mrazu přes půl Prahy a půl dne je zabitý.
Odbornosti lékařského personálu sice stále věřím, ale chování mají někteří mizerné.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Baja- Nový člen
- Počet príspevkov : 21
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 11.01.2024
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina, EnaXnaY, Patty_Pillow, Catherin4 and motylek like this post
Baja napísal:Ahojte som tu nova a aký som mala deň? Som rada ze všetko beží ako ma, stavy žiadne všetko ide pekne po sebe bez nejakých vybočeni ale mam obavy neviem prečo....
Tak teda vitaj, medzi nami
A vieš aj pomenovať, z čoho máš obavy?
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1338
Reputácia : 173
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Baja- Nový člen
- Počet príspevkov : 21
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 11.01.2024
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Baja napísal:Ahoj, že sa mi vráti to co som si prežila a ešte by si ma mohol naučiť ako odpovedať priamo napr. tebe
Nuž, tak vraj funguje "karma", že všetko dobré i zlé, sa ti vráti
Ale aj keby to malo BYŤ "zlé", neboj sa toho, možno to bude bolieť, ale každá aj zlá skúsenosť, je na NIEČO dobrá
Človek tak rastie, silnie, múdrie
Karma TI nemá ublížiť, ale pomôcť TI
V každom príspevku máš v pravom hornom rohu CITOVAŤ A ODPOVEDAŤ
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1338
Reputácia : 173
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Strana 74 z 83 • 1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 78 ... 83