Ako sa dnes máš? 17
Strana 65 z 83 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 74 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 17
Ja som Štedrý deň trávila mierne neplánovane s rodičmi u mňa na byte. Ale dopadlo to celkom fajn. Totiž u našich bol výpadok elektriny na vyše dva dni, tak sme nemali ako variť a pripravovať veci. Zvážili sme to a šli ku mne teda, kde mamina uvarila kapustnicu a ja som urobila šalát a rybu. Ja nemám telku tak sme namiesto nej pozreli na Netflixe jeden film večer a išli spať. Ocino už takmer na komplet zmontoval obývaciu stenu, už len také detaily treba dotiahnuť. Aj z toho sa teším, ale aj z toho že sa naši nejak výrazne nehádali ....raz keď u mňa po sebe vrieskali som im povedala, že budú chodiť na návštevu po jednom ku mne snáď si z toho niečo zobrali.
Prajem pekný večer všetkým:perfect:
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, regina, rasto, Catherin4, Jaro123444, motylek and Lucas like this post
Letos jsme vlivem střevní chřipky na dietě, takže se nepřecpáváme těžkým jídlem a cukrovím jako při obvyklých Vánocích. Nejsme přecpaní. Zato jsme si udělali krásnou atmosféru. Charakteristicky mi tady voní vánoční svíčka, narozdíl od loňska nechybí stromeček, byly i dárky a hlavně jsme spolu a jsme na sebe hodní. Zvlášť manžel mě po měsících, kdy se ke mně choval špatně, překvapil, jak úplně otočil. Víc si teď povídáme; řekla jsem mu, jak jsem se dřív, když jsme se hádali, cítila. Vysvětlila jsem mu, jak je ve vztahu důležitá komunikace v poklidu. Připadá mi, že si víc váží toho, co dělám pro syna a domácnost, že to asi i oceňuje. Víc mi pomáhá a vychází mi vstříc. A já už nemám takovou nechuť pracovat ve chvílích, kdy manžel zrovna nic nedělá. Vycházím mu také vstříc. Vzájemně si pomáháme, spolupracujeme a já najednou vidím, jak to může i krásně fungovat. A hlavně manžel už na mě neřve kvůli každé maličkosti. (Naposledy na mě řval proto, že chtěl, abych mu něco položila na stůl, aniž by řekl, kam, a já jsem to položila o pár centimetrů jinam, než měl na mysli. )
A já jsem se uklidnila, nejsem vynervovaná a neřvu na něho zpátky, není už důvod.
Myslím, že takto jsem si nakonec Vánoce přála. Ne jako svátky obžerství, ale jako svátky, kdy jsou lidi spolu, mají se rádi a vládne vánoční pohoda. Větší dárek mi manžel dát letos nemohl. Jen tiše doufám, že nám to vydrží i po svátkách, až muž půjde do práce a život se zase vrátí do určitého stereotypu. Nebo kéž by do synova školního stereotypu, u nás spíš až zase bude stres a problémy se synovým zdravím. Tedy až se nám do cesty zase postaví překážky k překonání.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Matej, regina, rasto, kimi2028, janka,janka and Lucas like this post
Dávam si generovať obrázky cez Bing Image Creator
https://www.bing.com/images/create
Napr. "dzI/Ove sny o lepšom svete"
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1338
Reputácia : 173
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Matej, rasto, Mous, Catherin4 and motylek like this post
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Mous and Catherin4 like this post
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Mous and motylek like this post
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Mous, motylek and janka,janka like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 478
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Matej, regina, motylek and Lucas like this post
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Zdravotný stav
Strana 65 z 83 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 74 ... 83