Ako sa dnes máš? 17
Strana 54 z 83 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 68 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 17
(Dětská lékařka mi říkala, že mám syna pustit do školy až po odeznění příznaků.)
Mimochodem synovu výměnu stentu jsem nechala odložit. Mám se ozvat, až bude syn v pořádku. Vzhledem k tomu, že jsem mu nechala posunout i kontrolu na nefrologii a tam mi nabídli termín 20.12., tak počítám s tím, že do nemocnice možná nastoupí o vánočních svátcích anebo až v lednu (január). Chudák, no. Ale po zkušenostech s nemocnicí budu brát jakýkoliv termín, který nám nabídnou.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Patty_Pillow and Jaro123444 like this post
Zvýšil som si aj váhy s ktorými cvičím. Drepy som začal robiť s tridsaťkilovou činkou, bench press so štyridsaťkilovou. Nie sú to veľké váhy, ale na to že mám 42 rokov, cvičím len tretí mesiac po asi päťročnej prestávke, a v roku 2019 u mňa došlo v dôsledku zlej životosprávy k rozpadu svalov, je to dobré. Myslím že časom sa vypracujem do takej formy ako v roku 2018.
Cvičenie ma baví, beriem to ako životný štýl. Len si musím dávať pozor aby som sa nezranil, takže nepreháňať to s váhami.
Rozmýšľam že by som túto zimu začal chodiť lyžovať. V blízkosti môjho bydliska sú dve lyžiarske strediská, kedysi som veľa lyžoval a lyžoval som veľmi dobre, venoval som sa aj skialpinizmu, mám na to lyže a naučil som sa lyžovať aj vo voľnom teréne. Bolo by fajn keby sa mi k tomuto športu podarilo vrátiť.
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 679
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Matej, Saladin, Catherin4, Jaro123444, motylek, janka,janka and Lucas like this post
Ako si sa stravoval?Juraj napísal:u mňa došlo v dôsledku zlej životosprávy k rozpadu svalov
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 679
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
bellator- Nový člen
- Počet príspevkov : 3
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 17.11.2023
Vek : 44
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1338
Reputácia : 173
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Matej, dzuli08, Saladin, Catherin4, motylek and Lucas like this post
Life would be much easier if I had the source code..EnaXnaY napísal:ide mi život
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
EnaXnaY likes this post
Saladin napísal:Life would be much easier if I had the source code..EnaXnaY napísal:ide mi život
MNE by stačil aj manuál
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1338
Reputácia : 173
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
dzuli08, Saladin and motylek like this post
v pondělí se mi podařilo jít k psychiatričce. Psala jsem jí předtím mail, jestli můžu přijít, a neviděla v tom problém.
Vysvětlila jsem jí svou situaci a ona mi navýšila Abilify na 15 mg denně, prozatím na měsíc a pak se uvidí. Jdu k ní tedy na kontrolu po vánočních prázdninách.
Ve středu jsme konečně byli všichni covid negativní.
Budu o tom informovat nemocnici hned, jakmile zaléčím synovi ještě ten opar. (Na výměnu stentu musí jít úplně zdravý.)
A objednala jsem se i znovu na rehabilitaci s těmi zády, jdu tam za týden.
O víkendu máme se synem v plánu jít už mezi lidi, do kina na anime Chlapec a volavka a na Napoleona.
Dnes jsem zlikvidovala poslední stopy covidu - vyprala jsem všechny kapesníky a vyžehlila manželova propocená trička (která jsem samozřejmě předtím vyprala ).
Hezký den všem.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Matej, dzuli08, Catherin4, Jaro123444, janka,janka and Lucas like this post
Strana 54 z 83 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 68 ... 83