Ako sa dnes máš? 17
Strana 55 z 83 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 69 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 17
hlásim teraz pre zmenu v tejto téme, že už mi je lepšie, ako bolo. Dokonca v pondelok sa chystám opäť do práce. Už zostávajú len dva týždne a bude oficiálne dovolenka - niektorí to volajú prázdniny. To už musím nejako dať.... Máme mať aj také niečo ako večierok tak uvidím, či naň pôjdem. Ale patrilo by sa mi kúsok socializovať. Prakticky nikam nechodím. Musím už ísť aspoň na vianočné trhy pozrieť. Chceli sme ísť aj s kamoškou, ale ktovie či sa zosynchronizujeme nejako.
Tak ešte príjemný večer majte. Pa
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Catherin4, Jaro123444, motylek and Lucas like this post
Dzulie na vecierok choď, oblečieš si aspon pekné šaty, nech sa potešia druhí aka si pekná, a aj si zatancujes, prajem este vela sil tieto dva týždne, zvladas to perfektne a tesim sa, ze mas uz svoj byt. ahoj a veľa zdravia vsetkým.
Pozdravujem vsetkych, zvlast myslím na Patty, držte sa.
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
Matej, dzuli08, Jaro123444, motylek and Lucas like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 478
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Sweetheart likes this post
Kúpil SOM doménu https://www.kreslic.sk/ pre diagramy
A ešte doménu https://www.vykriky.sk/ pre výkriky do tmy (môj malý facebook)
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1338
Reputácia : 173
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Matej and janka,janka like this post
Sweetheart napísal:A co s tym potom robis? Pises blogy na to? Enaxnay? Ze?
Všeličo možné programujem na tie weby
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Matej and Sweetheart like this post
Sweetheart napísal:Ty si strasne inteligentny, ja by som to nevedel napisat. By som piate na deviate popisal. Super si
No jo, no, venujem sa tomu od malička, tak nejaké výsledky sú, vďaka za pochvalu
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Matej and Sweetheart like this post
1. Za závislého se považuje člověk, který během posledních šesti měsíců vykazuje alespoň tři z následujících znaků: craving (neodolatelná touha se napít), snížená sebekontrola, odvykací stav, zvyšování tolerance, zanedbávání jiných zájmů a pokračování v pití přes negativní důsledky.
2. Obecně lze o alkoholismu hovořit tehdy, pokud dosáhne závislost na alkoholu takového stupně, že škodí buď jedinci, společnosti nebo oběma.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Lucas likes this post
Strana 55 z 83 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 69 ... 83