Ako sa dnes máš? 17
Strana 36 z 83 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 59 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 17
Zrovna od kamarádů, kterým platím jídlo, bych nečekala, že mi půjčí větší částku. Když má někdo dost peněz na to, aby mi půjčil, tak má i dost peněz na jídlo a nenechá za sebe platit, no ne?
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Saladin, janka,janka and Lucas like this post
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Matej, Sweetheart, janka,janka and Lucas like this post
Ahoj
Píšem zhruba po mesiaci a veci sa nezmenili. Stále pokračujem v hernom režime. Včera a dnes boli pokusy k návratu študijného režimu, ale mám k tomu odpor. Rozhodol som sa teda, že štúdium ITechnológií ukončím, alebo odložím na neskôr, nevidím v tom budúcnosť a využitie. Síce chcel som s programovaním pracovať ako programátor, ale je to komplikované. Buď, ako SZČO alebo ako zamestnanec firmy. Ponúk práce je vraj kopa a dobre platené, ale nemám na to, a ani neviem, či by som to dal. Kurzy sú čoraz komplikovanejšie.
Mám k tomuto štúdiu akýsi odpor. Nevidím sa jednoducho v tom a chcem toto trápenie sa ukončiť. Dosť myslím na čítanie motivačných... knižôk. Takto do leta 2023 som mal tri aktivity, po ňom len jednu a dnes uvažujem, že by som si zmenil organizér a doň vtlačil tie knižky späť. Knižiek mám kopec, momentálne mám rozčítanú biografiu od Einšteina. Jedna prečítaná knižka mi trvala, od slova k slovu spolu s optickou a kinetickou technikou, jeden týždeň. 100 strán tak na desať hodín čítania aj s prestávkami.
Zo zákulisia zamestnania je to tak, že chodím aj na pohovory, ale stojí to za prd, keď uprednostnujú asi mladších žobrákov, ako som ja. Psychicky som na tom veľmi dobre, priam bez psychoPatológie a aj fyzicky. Avšak doktor, papiere a diagnózy tvrdia niečo iné.
Rád by som sa zamestnal a prilepšil si tak k dôchodku, ale papiere, doktor a diagnózy ma obmedzujú. Stále si požičiavam peniaze na potraviny, čo nechcem, a neviem, kedy sa z toho vysomárim. Takto už od leta minulého roka dlžím cca. 2500€.
Idem teraz konečne dočítať toho Einštaina a potom načnem Tantru od oSHo.
Reputácia : 16
Dátum registrácie : 21.05.2023
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná schizofrénia; F51.8 - Insomnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Jsem pevně odhodlaná vzít si ho teprve, až mi bude nejhůř.
Včera mi bylo dobře. Dnes mi je divně, ale pořád mi je líp, než kdyby se mi chtělo spát celé dopoledne.
motylek- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
janka,janka likes this post
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
Saladin and Lucas like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Matej, Sweetheart, Catherin4 and motylek like this post
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Lucas likes this post
včera jsem měla slušné abstinenční příznaky, když jsem sama sobě chtěla dokázat, že vydržím nějakou dobu bez Neurolu. Naštěstí mi poradil @Lucas - a tímto mu veřejně děkuji - že si mám vzít trochu Neurolu dřív, než bude pozdě a budu muset nasadit stejnou dávku jako dřív.
Stihla jsem to asi na poslední chvíli a prozatím se mi podařilo zmenšit dávku na 0,125 mg, kterou budu prozatím užívat denně a třeba se mi podaří za dalšího půl roku brát tuto dávku už jen obden. Benzodiazepiny se prý mají vysazovat velmi pomalu, jinak hrozí tak velký propad dolů, že je potom potřeba nasadit stejnou dávku jako předtím, a snižování se nepovede.
Dnes už jsem víceméně ve své kůži. Jen ráno jsem byla unavená, ale to může být tím, že šla spát později než obvykle a syn si se mnou před spaním ještě dlouho povídal, takže jsem toho v noci moc nenaspala a musela jsem ten spánkový deficit ráno dospávat.
Pak jsem šla ven zařídit pár věcí a nakoupit a teď už je mi dobře.
Syna mám pořád doma a přemýšlím, jestli ho nenechám doma až do hospitalizace. Ve čtvrtek to bude 6 týdnů od doby, kdy mu zavedli stent do močové trubice, a tedy by ho teoreticky měli ve čtvrtek vytáhnout. Jenomže šedá je teorie a zelený strom života. V praxi to vypadá tak, že jsem tam dnes dvakrát volala a nakonec mi bylo řečeno, že mi zavolají zpět. Totéž mi už říkali dvakrát v minulosti a nikdy to nesplnili. Takže limitní termín pro vytáhnutí stentu se blíží a my pořád nemáme termín!
Jestli se mi dnes neozvou, budu tam volat zase zítra. Musím je nějak uhánět, i když se to příčí mojí mírumilovné povaze. Já už fakt nevím, jak, nedokážu být dostatečně asertivní a prosadit se.
motylek- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Saladin likes this post
Strana 36 z 83 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 59 ... 83