Ako sa dnes máš? 3
Strana 12 z 84 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 48 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 3
frances farmer- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 260
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 12.01.2011
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
tak ja si typnem 12 políc. Teda 12X60 kníh. Môj typ je 720. A už nenaťahuj.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Akože nemáš nárok na podporu? To nie je pravda. Ja od skončenia strednej školy poberám invalidný... To si teda porieš so sociálnou poisťovňou a obvodným lekárom.
Nárok na ID máš!!! Jedine, že by si študoval denným (prezenčným) štúdiom.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto napísal:Ahoj woJAczek.
Akože nemáš nárok na podporu? To nie je pravda. Ja od skončenia strednej školy poberám invalidný... To si teda porieš so sociálnou poisťovňou a obvodným lekárom.
Nárok na ID máš!!! Jedine, že by si študoval denným (prezenčným) štúdiom.
ahoj Tuto. nemyslel som ID, ale podporu v nezamestnanosti. ID som zatiaľ nevybavoval.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Odmietam aspekt slobody v tzv. "svojej" vôli. Som ovládaný a ovplyvňovaný do úplnej miery. Nemám absolútne žiadny priestor pre svoju vôľu a svoje vlastné názory a hodnotenie. A nech sa opováži nejaký psychiater povedať, že je to bludné! Ale toho sa nemusím báť, pretože moju psychiatričku takéto veci nezaujímajú. "Dobrý deň", ako sa máte?" "Dobre" "aké lieky potrebujete?" "Tieto a tieto" "tu máte predpis, hlavičku vám vypíše sestrička" "ďakujem, dovidenia" "dovidenia"...
To je celá slávna návšteva u psychiatra v roku 2011. Som zoslabnutý, oblbený a s vyplazeným jazykom, padnutou sánkou. Slintám si na PC. Takto skončil ten slávny Matej Skalík.
Hrob mu je tesný. A tak straší po svete. Pri každom dome slobodného človeka vyplávava svoj bôľ a srdí sa na absenciu vlastnej vôle. Som zničený. Ale to som už asi spomenul.
A tak sa lúčim a umieram. Umieram statočnému a nádejnému životu. Priznávam porážku. Je to tvrdé. Možno kruté. No je veľa takých osudov. Tak prečo nie ja? Ulica mi bude dostatočným trestom za moje odmietanie zodpovednosti za veci, ktoré sú priamo inšpirované ochorením. Hoci druhí skalopevne tvrdia o mojej príčetnosti a plnej zodpovednosti. Čo už. Je to príkre, úbohé a smiešne. Ale taká býva už irónia. A život iróniou je... Isn´t it ironic? Možno si pamätáte tú pieseň z 90tych rokov. Hm.
A tak zbohom dávam, a tak zbrane skladám a v ústrety k milosti-nemilosti víťazov. Tak jest.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
woJAczek napísal:le podporu v nezamestnanosti. ID som zatiaľ nevybavoval.
Podporu v nezamestnanosti dostaneš len vtedy ak istý čas súvisle pracuješ (neviem aká je teraz tá doba), nezávisí to však od veku. Ten ID si vybav. Oplatí sa Ti to zaručene. Keď nie ten, ešte je aj životné minimum. Viem, že sú fóra, ktoré sa týmito otázkami zaoberajú, len ich vyhľadať na Nete. Prečo nemať vlastnú trošku peňazí?
...........
...........
Matej!
Nehambíš sa? FUJ!!!! Bojuj!!!
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Musel som zájsť dnes ráno k psychiatričke. Vyzerá to nádejne. Nadopovala ma Lexaurínmi, resp. Rivotril mi ponechala, ale reku ho zatiaľ nemám brať, keď mi tri tablety denne nezaberajú na úzkosti či desivé stavy nervozity a agresivity a "cirkusu okolo jednej štátnice" (ako to nazvala), lebo mi predpíše anxiolytikum Lexaurín. A tak predpísala. 3 mg ráno a 1,5 až 3 mg na obed. Sú to také zaujímavé ružové tabletky. Hm. Tak som upokojený a idem sa pomaly učiť. Držte palce.
Dúfam, že ma to ale nezloží. Lebo predsa len Lexaurín býval na mňa dosť silný. Ale možno už aj moje stavy sú dosť "silné", aby sa na ne aplikovali práve tieto ružové tabletky.
Zaujímavá myšlienka z dnešnej návštevy u psychiatričky: "Ty sa vieš učiť, ty sa vieš na to sústrediť, to len tá nervozita a úzkosť ti bránia. Ale inak to dokážeš, nemáš problém. Celé to rozpoloženie, že sa nevieš učiť, máš z úzkosti."
Tak dúfam, že má pravdu. Aj keď neviem neviem. A dúfam, že ma Lexaurín stabilizuje a naozaj sa mi otvorí myseľ pre prijímanie informácií a učenie sa.
Držím aj ja palce Vám. Ďakujem za zhovievavosť.
Prajem ešte príjemné popoludnie.
Ahoj
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Strana 12 z 84 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 48 ... 84