Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 15

Strana 12 z 84 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 48 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 15 - Stránka 12 Empty Re: Ako sa dnes máš? 15

Odoslať  Mischelll Ne 20 november 2022 - 15:25

Ahojte  Wink

v podstate dni idu zaradom tak ako majú....a nič extra zaujímavé sa nedeje...jedine, že bola na návšteve segra ...zase trocha vadenia a kriku, ale inak sa dalo...v podstate ona je dosť klasickej povahy a snaží sa byť extra moderná....ale aspoň, že sa u nej pohol ľad...teda že už nie je len tradicionálna atd....jej návšteva ukazala aj na moje chyby, ktoré som si nejako neuvedomovala....no nič....príde až na vianoce a to už budu iné stresy....teraz ked odišla sme si konečne oddýchli.....všetko navarené, napečené....uz ma čaka len cesta do mesta....Tak prajem ešte pekný večer...

S pozdravom

PS: Aj u nás v sobotu snežilo trošička... Snow 3

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

vrana, Mous and Saladin like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Catherin4 Ne 20 november 2022 - 21:13

Mili moji, zdravim vas z Prahy. Vcera som sem dosla v tom najhorsom pocasi, chumelici. Zajtra idem na autobus hop on hop off a vecer naspat. Brala som a beriem ludi z blablacaru, ti mi zaplatia cestu. Je to dobra aplikacia. Inak sa mam dobre, antidepresiva ucinkuju ako maju. Som spokojna.
Catherin4
Catherin4
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 599
Reputácia Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Bydlisko Bydlisko : Nemecko, pôvodne západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon

Tuto, regina, vrana, Saladin and megy17 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Saladin Po 21 november 2022 - 6:27

Ahojte. Znova som mal nočnú - tentoraz nechcenú - o 2 som vstal. Skúšal som pokračovať v (do)pozeraní seriálov, ale moja myseľ je už natlakovaná - potrebujem nejaký čas, kým všetky informácie spracujem - teda mohol by som pasívne čumeť do bedne, lenže ak už trávim takto čas, tak chcem, aby to bolo k niečomu prospešné. Vždy totiž analyzujem (moja úchylka) protagonistov, vzťahy, typy osobností podľa typológií (nie len (M)yerrs (B)rigges (T)ypology (I)ndicator) ap. A to teraz vyslovene nevládzem robiť - nie preto, že som unavený (práve naopak), ale preto, lebo mám pretlak v hlave - a je to úplne v poriadku..

Píšem z inej izby, kde je teplo. Mám tu cca 20 oC (19,7), čo mi úplne vyhovuje..Roky postupného otužovania sa začínajú prejavovať pozitívne. Wifinu sa mi podarilo nakonfigurovať, ale bolo to vyčerpávajúce. Nakoniec som resetoval router do firemného nastavenia, čo (záhadne?) pomohlo - a pritom som mal tie isté nastavenia, pričom SSID a heslo bolo správne, pretože mobilom som sa vedel pripojiť. Zvláštne. Z mojej strany všetko, držte sa..

V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 685
Reputácia Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

vrana, Mous, Catherin4 and megy17 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  megy17 Po 21 november 2022 - 8:43

Ahojte, začína mi druhý týždeň po hospitalizácii.... Návrat do reality je vždy tvrdí.Dnes ma čakajú behačky po lekároch zo synom,som stoho dosť neistá,lebo musím zase sadnúť do auta.Stale si zvykám sa depot injekciu...... držte mi palce 😇
megy17
megy17
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 6
Reputácia Reputácia : 2
Dátum registrácie : 12.11.2022
Vek : 38

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Tuto, vrana, Mous, Saladin and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  megy17 Ut 22 november 2022 - 6:14

Dobré ránko vám......Tak som to zvládla auto posluchalo ☺ dnes mám repete.Citim sa trochu lepšie aj napriek tomu že máme menšie nezhody s manželom.... Verím že dnešok nebude taký chaotický,v dnešnej dobe ísť po lekároch na to treba konskú dávku trpezlivosti a porozumenia.......Bola bysom veľmi rada keby mi niekto napíše ako dlho si zvykal na depot. Majte krásny dník 🤗
megy17
megy17
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 6
Reputácia Reputácia : 2
Dátum registrácie : 12.11.2022
Vek : 38

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Tuto, Juraj, vrana and Mous like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Saladin Ut 22 november 2022 - 19:56

Ahojte. Dnes sa mám skvele. Dobrú náladu mi spravila návšteva u kamarátky a konečne som si z Windowsov prehral všetky mp3ky. TO ma donútilo nakonfigurovať typing prehrávač. Som veľmi spokojný, veď posúdte sami.. Inak mám rád teplé farby hlavne oranžovú (zrejme som Holanďan Very Happy).

Konečne môžem počúvať soundtracky, aleluja! Trochu ma štve, že som sa k tomu nemal rok a pol - áno, celý rok a pol som to odkladal a pritom (ako som nakoniec zistil) stačilo namapovať partíciu. Alebo nabootovať Windows a nahrať mp3ky na usb kľúč (4x).. a to sa mi nechcelo, ach ja lenivá lama.. S farbami a widgetami hore (vlna) a dolu (farebné spektrum) som spokojný. Musel som skompilovať zdrojový kód a doinštalovať - ale trénoval som to celé minulé leto, tak to išlo bez problémov.. Prehrávačov na OS Linux je kvantum - vybrať si bol veľký oriešok (hlavne pre mňa perfekcionistu a high standard geeka) - ale nakoniec som skončil u tohto. Som šťastný a spokojný!

Ako sa dnes máš? 15 - Stránka 12 Zg4uBmz

V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Juraj, Mous and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Saladin Ut 22 november 2022 - 20:32

Mous napísal:Posielam od Muncha Výkrik- tento sa mi páči:
Ako sa dnes máš? 15 - Stránka 12 260px-11
Môj najobľúbenejší maliar je J. M. W. Turner, celkovo romantizmus je mi veľmi blízky - Čajkovského Pikovú dámu som videl 3 krát, Rachmaninova milujem.. Čo sa týka umenia, tak Warhola, modernistov a všetkých tých čáry-máry-maliarov pobažujem za šarlatánov, NEumelcov a diletantov..

https://niood.com/the-10-most-famous-artworks-of-jmw-turner/

Ako sa dnes máš? 15 - Stránka 12 800px-10

Naše "šamanky" by mohlo zaujímať Smile
https://www.youtube.com/watch?v=0EGlcrFiTdo

V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Tuto, Juraj and Mous like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Juraj Ut 22 november 2022 - 21:17

Mne sa páčia anglickí preraffaelisti.
Juraj
Juraj
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 678
Reputácia Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Bydlisko Bydlisko : Turčianska záhradka

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg

Mous and Saladin like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Saladin Ut 22 november 2022 - 21:37

Môže byť.. Mne sa páči všetko, čo aj TRVALO, kým to autor vytvoril - namaľovať 4 farebné plechovky dokáže IMHO aj cvičená opica, už s Picasom mám osobný problém (btw. skvelý seriál Génius tuším 2. séria)..

Woman in Gold - I Lived Here (a Gustav Klimt)..
https://www.youtube.com/watch?v=-oEtbAzNxfs

Ako sa dnes máš? 15 - Stránka 12 800px-11

V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Tuto, Juraj, Mous and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 23 november 2022 - 1:29

Ahojte kamarátky a kamaráti! Hoci "pričasto nepíšem, zato však čítam príspevky. Trošku ma znervózni, že tu nie je príspevok od Mateja.

Momentálne sa venujem bodom v systéme "ako."", žiaľ všetko sa aktívnym pohybom býva na konci dňa s X, teda ako nesplnené. Na druhej strane rozvoju vedomia aj vedomostí sa venujem primerane. Niektoré knihy sú doporúčané prebehnúťť ich aj dva-tri krát. Lieky aj injekcie beriem ako treba máličko ma to ťahá k smútku a nostalgii. Celkovo som vitálny, ale potrebujem k tomu aj adekvátny odpočinok

Kamarátky a kamaráti, držte sa aj s tými našimi problémami a budťe vďačný za každú chvíľu. Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

Katuska, Juraj, vrana, Mous, Saladin and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 23 november 2022 - 12:18

Ahojte kamaráti, mám sa celkom dobre. Som rád, že môj debut bol v nedeľu víťazný a dal som to na 1*. Zhruba výkon na hranici schopností resp. mierne za ňou. Toto bude zopakovať veľmi ťažké... Bola to zaujímavá skúsenosť. Treba na to iné nervy. Tá úroveň je vysoká. Z krásneho vyrovnaného zápasu sa podarilo mi urobiť výraznú výhru svojho mužstva 9:3. Hlavne 1. polčas bol famózny 5:0 a celkovo prvých asi 32 minút som nedostal gól. Potom sme poľavili trochu v koncentrácii...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

Tuto, Mous and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Katuska St 23 november 2022 - 16:41

Ahojte. Akurat som dosla z brigady a uzivam si zasluzene volno. Vrasky na tvari mi teraz robi praca. BOla som 10 mesiacov nezamestnana a tazko som si hladala novu pracu. Konecne som si ju nasla a som v nej uz 10 mesiacov ale zacali sa nejak problemy s kolegynou. Zacala ma ohovarat a vymyslat si na mna. Tazko to nesiem lebo ja sa v praci snazim, aj zakaznici ma chvalia. Mozno by som to nebrala tak tragicky keby ma neohovarala s inymi predavackami a tie potom po mna zazeraju a kaedco si myslia a hovoria. Neviem chcela som v tej praci vydrzzat aspon tri roky ale zatial to tak nevyzera. Vsetko mi to komplikuje moja socialna fobia kvoli tomu nemozem robit hocikde a tazko si hladam pracu. A ked si ju uz aj najdem zase sa daco poserie. Uz ma to zacina vytacat. Neviem ako sa mam obrnit aby som to tam zvladla. Chodim aj k psychologicke na terapie a pracujeme na odstraneni socialnej fobie ale je to beh na dlhe trate....Myslite na mna nech to zvladnem. DRzte sa
Katuska
Katuska
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 141
Reputácia Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Juraj and Saladin like this post

hug0