Ako sa dnes máš? 15
Strana 11 z 84 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 47 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 15
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 679
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
dzuli08, Katuska, Saladin and Som hraničiar like this post
Bol som na 2 prechádzkach. Štúdium bolo z centrálneho bankovníctva a dejepisu. Šach bolo jedno pozreté video a prehratá partia na šachovnici z knihy. Relax bol počúvanie hudby a čítanie knihy. Čiže týmito aktivitami považujem deň za splnený. Je možné, že naplním ďalšie položky z relaxu, či šachu...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Mous likes this post
Zajtra idem do Prahy na predlzeny vikend. Beriem par ludi z blablacaru tak si znizim vydavky. 5 hodin soferovania, ale vacsinou po dialnici. Naposledy som tam okrem hradu nic pozriet nestihla. Teraz pozriem viac.
Vcera neskor vecer som mala mat rande ale som to zrusila, uz som bola moc unavena. Tak uvidime co bude dalej.
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
regina, dzuli08, kimi2028, Juraj, vrana, Mous and Saladin like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
regina, dzuli08, vrana, Mous, Saladin and Catherin4 like this post
Dnes a zajtra mám naplánovanú operatívu - znova sa mi nakopil TODO list. Doobeda som trochu poupratoval (fakt netuším, kde sa ten prach berie..), začnem sa trochu otužovať, dopozerám série, ktoré mám rozpozerané (našťastie majú 4, 6, max 8 epozód).
Včera som si urobil skvelý vývar z mega veľkej kosti (býk rest in peace, dostal som..), pretože nádcha mi síce prešla ako som predpokladal, ale som k.o. unavený ako 90 ročný dôchodca.. Tento víkend budem aj inhalovať - najlepšia je Vincentka, ale kúpil som si himalájsku soľ.. No nič, nebudem sa rozpisovať, idem makať (btw. 3. káva dopitá a stále by som spal)..
-------
Konečne som si vybral "terminál emulátor", pretože - klasika - je ich strašne veľa, takže si neviem vybrať (u mňa bežné). Každý má nejaké výhody, nevýhody. Predtým som používal zsh, ale pri každej inštalácii som to musel konfigurovať. Poskytoval veľmi užitočnú fíčurku, že mi ponúkal názvy aplikácii (keďže rád zabúdam). Tento emulátor to má ešte vymakanejšie ..
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028, Juraj, Mous and Catherin4 like this post
Boh mi poslal indíciu, aby som spozornel. A samozrejme zmenil všetky heslá
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Catherin4 likes this post
mám sa v globále celkom OK. Neviem ani veľmi, čo napísať. Snáď toľko, že som od stredy bola u našich, dnes zas odchádzam. Zajtra už do práce, ale musím povedať, že som si aj trocha oddýchla. Väčšinu dní som sa nejak nepretrhla, bolo to aj tým počasím, ktoré mi nedodávalo až toľko energie. Hlavne som rada, že som si poriadne pospala, nezvonil mi budík, tak som spala aj okolo tých 10 hod. Možno sa niektorí zhrozia, že čo? No moje telo niekedy potrebuje aj toľko. Niekedy mám dojem, že by som dokázala leňošiť v posteli celý deň. Dnes som ešte pred odchodom poverená urobiť langoše, tak dúfam, že to nezpackám. Ako cesto je už hotové, už ich len treba "vyrobiť" to je asi všetko odo mňa .....možno sa ozvem ešte v priebehu týždňa, ale bude perno, lebo máme aj olympiádu aj nás čaká porada ....
Tak prajem všetkým ešte peknú nedeľu, držte sa!
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj, vrana, Mous, Saladin and Catherin4 like this post
Čo sa týka mňa, tak celú noc som strávil nastavovaním wifiny, až mi nakoniec nešiel vôbec internet - proste zúfalstvo.. Potrebujem sa presunúť do teplejšej zimry (pre nešporákov sa jedná o izbu - das Zimmer) - v tejto je zima ako u Inuitov kvôli deravému oknu. Popri tom pozerám nejaké filmy (už sa opakujem) kvôli angline - momentálne The Last manhunt o natívnych indiánoch (tak uvidím)..
Dnes by som rád pokračoval v odškrtávaní položiel z zetla (pre nešporákov sa jedná o pozn. papierik - der Zettel).. Ale asi odpadnem od únavy na obed..
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj and Catherin4 like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Mous and Catherin4 like this post
no ono atmosféra nie je až taká dusná, ale nie je to vôbec v poriadku. Nechcela som o tom veľmi písať radšej, ale v skratke komunikácia je na bode mrazu. Najviac sa bavím s mamou. Ale rodičia medzi sebou minimálne. Ale ja sa nechcem miešať do ničoho, bude čo má byť.
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Saladin and Catherin4 like this post
Ahoj
Držte sa pekný deň
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193