Ako sa dnes máš? 14
Strana 76 z 83 • 1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 79 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 14
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
kimi2028 and Mous like this post
Ja ako obvykle- vrátil som sa z prechádzky, chcem čítať-i keď to teraz ide pomaly, tak nezaživnú knihu som už dávno nemal v rukách. Včera som varil to kura, bolo znamenité-aj s ryžou aj so zemiakmi,čo ostali od predvčera. Mama kúpila ochutenú sójovú omáčku na kura, je veľmi dobrá- taká zmena. Robil som klasické kuracie soté s ananásom.
Serie ma sesterka. Občas si píšeme,no vždy prudí...že nikto nič nerobí, že sa povaľujem doma. Pritom ona má 38 a nikdy nebola v práci, nezarobila v zivote ani groš a poučuje. Myslím si,že je tiež duševne chorá, okrem toho nevyvážená osobnosť. The Knick ma stále baví, ešte mám na 4 večery.
Teraz mám notebook v oprave,chcem písať knihy. Nejaké nsplnenie človek musí mať.
Pekný deň a spite moc,nech vás blchy hryzú celú noc
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028 and Catherin4 like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Mous and Catherin4 like this post
Dnes sa chystám čítať, možno aj písať. Išiel som na kávu do mesta aj po notebook,ktorý bol v oprave. Samozrejme si vymysleli svoj vlastný problém a môj problém neriešili. Nemá náhodou niekto trouble s wifinou pod windows11 na notebooku?ak hej, ako ste problém riešili? Teším sa na prechádzku so psom. Dobrý pocit mám, že aj keď sa mi nechce a idem, potom to stojí za to. Mámvešte novinku- niektoré vydavateľstvá sa mi predsa ozvali a majú tri mesiace na posúdenie mojich troch kníh. Tak sa teším, že aspoň niekto čosi robí pre autorov. A kto vie, možno ma aj vydajú. Cítim sa ale fajn-je to predsa práca, zamestnanie, síce som zatiaľ veľa nezarobil, možno sa to raz zmení. Chce to veľké sústredenie a je to piplačka. Mojím snom je román- to sme kedysi mali také spoločné s jedným kamošom z detstva. Ten však nežije na Slovensku a asi nepíše.
Sníval sa mi sen s jednou bývalou a žralokmi. Mám rod Alopias ako koníček- sú ozaj nádherné:
Tak teda pekný deň
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028, Juraj, vrana, Saladin and Catherin4 like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Juraj, Mous and Catherin4 like this post
Mous ake knihy pises? Hlavne nic nevydavaj cez Epos, su to podvodnici. Ja som cez nich vydala jednu knihu a nechceli platit. Treba si vsade davat pozor, vsade nas chcu len odzubat. Ja som ako decko mala tiez sen, ze budem pisat romany. Ale od toho som uz upustila. Ja romany ani necitam. Ale drzi ma, zeby som raz napisala knihu o svojom zivote. O svojej chorobe a ako tazke to mam. Len meviem, ci by to niekoho bavilo citat. Mozno zacinajucich psychoterapeutov.
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Juraj and Mous like this post
Saladin- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 685
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mous and Catherin4 like this post
Mňa veľmi zaujíma čo sa stane v budúcnosti, so všetkými tými evitovkami a podobnými somarinami. Či sa na ne zabudne, alebo či sa (Boh nás pred tým ochraňuj) stanú klasikou.
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 679
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
vrana, Mous and Catherin4 like this post
Juraj, ja by som tie Evitovky až tak neodsudzovala. Isto, nie sú to veľmi duchaplné knihy, ale čítanie je aj forma relaxu a oddychu. Myslím tým, že ti pri tom nemusí mozog pracovať na plné obrátky. Ja sa priznám, zopár evitoviek som prečítala, boli to také nazvem to "jednohubky".
Ale také "presladené" knihy typu R. Pilcherová atď . veľmi nemusím.
Tak už napíšem kúsok ako sa mám, keď som reagovala. No ľudovo povedané ....nie je to bohviečo. Bolo aj lepšie. Mrzí ma situácia doma, a bojím sa aj o mamu. Pôjdem zajtra tam, tak ju skúsim kúsok cheer up. Nebudem tu rozoberať rodinné záležitosti, len spomeniem že naši nie sú rozvedení. Ale možno sa tak stane. Ale som už veľké dievča, prežijem to ani mi to nejak neublíži.
Čo sa týka práce, nejak stíham, dnes som doopravovala konečne písomky. ešte mám zopár slohov. Ale zajtra si zas "narobím" prácičku na víkend. Čo vám poviem, je to kolotoč. Inak je to fajn. Budúci pracovný týždeň bude kratší aspoň o jeden deň, no pôjdem na kontrolu k Dr.
Asi sa jej trocha vyžalujem. Lebo fakt v súčasnej situácii mám aj slabé chvíľky, dokonca by sa mi aj slza predrala nejedna cez oko.
Zatiaľ je to ok. Držím sa nejako
Pozdravujem vás a čítam vaše osudy, len prispievam sporadicky. Ale isto ma chápete
Držme sa
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina, vrana, Saladin and Catherin4 like this post
Inak teraz som si spomenul na takzvané rodokapsy. Pamätáte sa na ne? Boli to také brakové kovbojky ktoré sa v deväťdesiatych rokoch predávali v trafikách. Pamätám sa ako mi moja matka kúpila jeden rodokaps a dala mi ho čítať. Ja som z toho kúsok prečítal a potom som povedal že je to hlúposť. Matka z toho bola veľmi zarazená, lebo keď sa to páčilo synovi jej kolegyne, tak sa to muselo páčiť aj mne.
Ešte si pamätám že ako pubertiakovi sa mi veľmi páčil Drakula od Brama Stokera a Misery od Stephena Kinga. Matka obidve tieto knihy ohundrala, že sú to hlúposti.
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 679
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Mous likes this post
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina and Saladin like this post
@dzuli08 tiež si myslím,že je lepšie si vyberať.tiež som bol názoru čítať všetko,čo príde,no teraz radšej vyberám len kvalitu.
@Juraj ako píšeš... dávnejšie som čítal asi sto strán zo Súmraku od Meyersovej. Viac som proste nedal. Stačilo mi. Boli knihy, ku ktorým som sa vracal, no k tomuto sa vrátiť nepotrebujem. Načo by som teraz napr.čítal detskú literatúru alebo babské,dievčenské taľafatky. Možno na skúšku len pár strán. Okrem toho je veľa kníh o ničom. Niektoré čítam,a ma nebavia- to je síce pravda. No myslím dá sa v knižke nájsť viac ako len dej. To,či bude klasika Vasilková-dúfam že nie.ako odraz spoločnosti je to ozaj zaujímavé hodnotenie.
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj and Saladin like this post
Strana 76 z 83 • 1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 79 ... 83
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 15
» Ako sa dnes máš? 11