Ako sa dnes máš? 14
Strana 75 z 83 • 1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 79 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 14
Prepáčte mi že som si tu takto negatívne vyliala srdce dnes, no je to ťažké teraz. Normálne zvažujem, že obmedzím víkendové návštevy u našich. Chcem im aj pomôcť, hlavne v domácnosti mame, no za takýchto podmienok ma to fest že odrádza.
Nezvyknem písať takéto príspevky, ale dnes som mala potrebu.
28. mám aj kontrolu u Dr. Aj tam si asi vylejem trocha dušu. Lebo v práci to tiež nie je med lízať niekedy. No snáď to moje "nervy" ustoja.
Ďakujem za vypočutie a prajem krásny deň
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Katuska likes this post
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dzuli08 and Catherin4 like this post
No nič, ešte mám pred sebou 4 časti a dám si do môjho zoznamu poznámku s03e01, aby som vedel, kde som skončil (pre istotu)..
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mous and Catherin4 like this post
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Saladin likes this post
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
Saladin likes this post
Spomínam teraz na Tatry. Rozmýšľam,že ak sa mi podarí schudnúť, aspoň raz ročne by som tam išiel na nejakú túru. Páčilo sa mi tradične pivo v hoteli,kde sme bývali- majú tam ozaj chutnú Plzeň. Po dlhej dobe som si teda užil pivo. Mrzí ma inak to moje brucho,som taký neforemný a aj sa viac zadýcham. Fakt dúfam,že schudnem s novým liekom. Keby aspoňv10 kíl- to by bolo ozaj skvelé. Šoférovanie bolo fajn,mňa to baví,rodičia mi ďakovali,že som ich odviezol aj za dobrú spoločnosť. Tak som odvetil,že spoločnosť so mnou "dáka" je, neviem či dobrá alebo zlá. Je to pravda. No aj to treba povedať,že každý sme dáky. Z výhľadov v Tatrách som sa kochal Mlynickou a Mengusovskou dolinou. Patria, Štrbský štít, Kôpky... vo wellnesse som nebol,necítil som sa veľmi na to. Sakra-mrzí ma,že som takýto pribratý. Čo bude som zvedavý. Tak držte palce,aby som schudol.
Dnes ako obvykle... ranajšia a podvečerná prechádzka so psom,dva dni som nečítal-tak idem na to,večer jeden-dva diely seriálu The Knick.
Oco je milý,mama skôr realistickejšia. Viem,že nie som najzábavnejšia spoločnosť a keďvrozprávam o Nepále opakovane, je to trochu navyše. No tým,že nezažívam s nikým veľmi nič nové,vraciam sa do minulosti. Pes mi olizuje nos.
Tak teda pekny deň
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina, kimi2028, vrana and Catherin4 like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Mous and Catherin4 like this post
mám za sebou super deň. Hoci sa mi ráno nechcelo isť k všeobecnej lekárke, nakoniec som bola rada, že som u nej bola. Bolí ma totiž pravé koleno, teda pobolievalo už pol roka, no posledné dva týždne bolí intenzívnejšie. Dala mi nejake lieky na zápal a bolesť a odporučila výživové doplnky a poslala ma ortopédovi. Tomu sa mi nepodarilo dovolať.
Od doktorky som išla pozrieť na hodinku mamu a sestru. Fajn sme sa porozprávali.
Doma som dala prať, vyvešala a poobede sme s mužom šli do záhrady vyberať zeleninu. Bolo krásne slnečno a vybrali sme všetko, čo som plánovala: petržlen, mrkvu, cviklu, zeler a pór. Hoci sme sa riadne unavili, mali sme radosť s dobrej úrody.
Veľa tenkého póru, ktorý nevieme uskladniť, ostalo na záhrade. Po krátkom oddychu mi napadlo, že by som z neho mohla uvariť polievku. Pozrela som nejaké recepty na nete, nakrájala si potrebnú zeleninu a uvarila fakt skvelú krémovú pórovú polievku s kúskami koreňovej zeleniny. Rada varím a taký výsledok môjho úsilia ako sa mi dnes podaril, ma veľmi teší.
Už mám len umyť riad a relaxovať.
Mimochodom, Mous, aj mne pred 13 rokmi prospel prechod z Olanzapinu (Zyprexy) na Abilify. Po Abilify som aktívnejšia, menej tlmená a prestala som priberať. Schudnúť sa mi podarilo len pár kg a to až teraz, keď mi vybrali žlčník a bola som na diete.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
kimi2028, Juraj, Mous and Catherin4 like this post
Pozdravujem
V.
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina, vrana, Sweetheart and Catherin4 like this post
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
Dnes som si vybral, čo sa šachu týka šachovú knihu a prehrávanie šachových partií. Zajtra by som sa chcel pustiť aj do analýzy vlastných partií. Uvidím však, či bude chuť ako aj čas.
Z programu zdravé telo som bol dnes na 2 prechádzkach ráno a po dobrom obede. Chystám sa tiež aj hrať futbal. Čo budem považovať za splnenie programu.
Najväčšia bieda je zatiaľ program Oddych. Tam som neurobil nič. Len som lehnil za notebookom. Chystám sa pozrieť seriál Hranica a tiež zápas Liverpool - Manchester City...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
regina, Mous and Catherin4 like this post
Strana 75 z 83 • 1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 79 ... 83
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 15
» Ako sa dnes máš? 11