Ako sa dnes máš? 14
Strana 72 z 83 • 1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 77 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 14
dnes sa mi ťažšie vstavalo, zrána ma bolela hlava a zobudila som sa na to, že sa mi snívalo s manželovou 92-ročnou tetou, ktorá má zajtra pohreb. Mala ma rada a často k nám chodila, kým vládala. Snívalo sa mi, že prišla za mnou a ja som si vravela, že čo tu robí, však už nežije. Volala som na muža, nech mi povie, či aj on ju vidí alebo sa zjavila len mne. Na to som sa zobudila. Dala som si tabletku na vysoký tlak a ešte som si ľahla., lebo vôbec sa mi nechcelo isť ani upratovať ani do obchodu, čo som mala doobeda v pláne. Vstala som až o pol desiatej. Plán som však splnila. Aj sme nakúpili, aj som povysávala a utrela prach v celom dome a navečer aj upiekla jablkový koláč.
Ešte mám poumývať vaňu, wc a umývadlo, niečo ožehliť a natiahnuť čisté obliečky. Zajtra totiž po tom pohrebe príde dcéra s rodinou a zdržia sa zas pár dní. Bude to zas namáhavé aj variť im aj baviť vnúčatá, ale hádam nejako to dám.
Pekný zvyšok večera vám prajem!
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Matej, Tuto, kimi2028, Katuska, Juraj, vrana, Mous and Abditus like this post
napadlo ma pri čitaní Vaších príspevkov... že, treba prežívať prítomný okamich....to mali vaše príspevky spoločné....či už reginin, ktorá sa može tešit zo svojich vnúčať a ja este špecialne upozornujem na tvoju starostlivost o domacnosť, že to zvladaš lavou zadnou....aaaach ja by som sa chcela tešiť aspon s mojho dietata.....daleka buducnosť....
Catherin4 - teba po dlhšom čase, čo tu uz pišeš vitam aj ja.... celkom sa forum rozpisalo.....niekedy aj nestiham čitať...hlavne ked pridem a kliknem a ze 6 prispevkov...chytim paniku, že až tolko ....ale celkom zaujimave temy sa preberaju....a tvoje obrazy su, na to že nejakou špachlovov technikov malované velmi pekne....ohladne toho letaku na bicykli to je podla mna blbost teda to ze sa tak vyhraza....proste mozno niekto uplne iny bol pri odparkovaných bicyklov a tvoj bol na kraji tak tam dal letak, aby zdvihol mobil a potom letak zabudol....mozno niekto, koho aj poznas.....ale nemyslim, že to bol ten sused - fašista.....(ja som v podnajme a momentalne viac ako mesiac prerabaju vytah a teda kazdy musi pešo....tak rano som prvy krat stretla susedu z nižšieho poschodia aj som jej pozdravila a prehodili sme par slov...potom v praci ma napadlo že som jej mohla pomoct s taškou ale neviem ako by to brala...tak radšej mozno inokedy....)
Matej - hmm zaujal ma tvoj pohlad na vojnu, zdrazovanie energii atd....vies, si myslim, že v tejto dobe to tak citi vedšina ludí....kebyže mam na krku hypoteku tak som uz v depresii a dost hlbokej....to nezlahčujem situáciu, ale bol by to fakt....ja uz aj tuto situaciu beriem tak no nepozeram radsej spravy ohladne vojny.....aj ked viem, že keby spadne jedna bomba sme zasiahnuti teda aj ja a moja rodina kedze byvame blizko hranic....a nie o tom som chcela....ale o tom, že hura konečne idem na vylet do tatier....uz tento víkend a fakt sa teším a zaroven mam obavy, neviem ani v ktorom hotely budeme a tak....ale teším sa, konečne vylet...hociaj ked bude zle počasie a nebude sa dat prechádzat po vonku si aspon čo to prečitam z knihy....proste taka romanticka idilka mi to pride....(nie na turu sa vobec nechystam nakolko sa na to necitim sama...a to aj napriek tomu, že aspon zakladnu vybavu mam zbalenu....)
Prajem ešte pekný večer....
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Matej, Tuto, regina, vrana, Mous, Saladin and Catherin4 like this post
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Tak teda pohodový deň
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina, Juraj, Abditus and Catherin4 like this post
Abditus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 42
Reputácia : 24
Dátum registrácie : 22.06.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Tianeptin
Tuto, regina, kimi2028, Juraj, vrana, Mous and Catherin4 like this post
Tak sa majte a pekný deň
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina, kimi2028, Saladin and Catherin4 like this post
Ja zobem Trittico. Má ešte niekto skúsenosť s týmito AD?Abditus napísal:..pred spaním nový liek. Anfranil..
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Catherin4 likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Saladin- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 685
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Postupne odškrtávam TODO list, ktorý sa mi naplnil. Zostali mi už len 3-4 položky, čo ma veľmi teší. Včera som predal jednej pani krištálové poháriky, ktoré by som inak vyhodil. Dúfam, že jej dorazia neporušené. A ak áno, bude ma tešiť, že nájdu nového majiteľa, ktorému urobia radosť. Aspoň budem mať na "cigy"..
Napísal som dr.ke, či by mi nepredpísala lieky, takže mám do zásoby.. Pred Vianocami ma čaká kontrola, bože ako ten čas letí..
Premýšľam, že si kúpim kolobežku - nie elektrickú. Občas vidím ako na nich fičia. Používal by som ju do lekárne alebo k doktorke. Len neviem, či si mám vybrať takú s mini kolieskami (ako na korčuliach) alebo s väčšími kolesami. U nás v Bratislave sú cesty v katastrofálnom stave.
Držte sa..
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina, dzuli08, kimi2028, vrana and Mous like this post
Strana 72 z 83 • 1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 77 ... 83
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 15
» Ako sa dnes máš? 11
» Ako sa dnes máš? 16