Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 13

Strana 26 z 85 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 55 ... 85  Next

Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 13 - Stránka 26 Empty Re: Ako sa dnes máš? 13

Odoslať  Ally Po 10 august 2020 - 17:03

Neti napísal:
Ally napísal:Takto uveďme len veci na správnu mieru. Pre mňa očumovanie znamená, že týpek mi pozerá v skuse do výstrihu, na zadok, alebo sa pritom oplzlo usmieva. Ak sa muž normálne na ženu pozrie, ver mi, že žena je rada a každej to zdvihne sebavedomie. Prepáč, ak by si 15 minút na mňa bez otočenia v čakárni čumel, to by mi prišlo divné... To naozaj...
Chápem, čo chceš povedať, ale bola si niekedy v čakárni? Tam je taká strašná nuda, že každá opálená kočka s pekným zadkom v šatoch je vyslobodením z utrpenia.

Bola som, a hoci nie som na ženy, poviem ti, asi by som sa aj ja na ňu pozerala. Musíš fixovať niečo pekné hm?
Počuj ja chodím teraz na psychoterapie, rozoberáme moju rodinu a blablabla, a mám takú peknú psychologičku, že normálne sa neviem na ňu vynadívať. Dnes som sa jej chcela opýtať, kde si dáva robiť mihalnice, ale už mi to prišlo cez Smile Ale viem, veľmi, veľmi dobre o čom hovoríš...

Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 53
Reputácia Reputácia : 23
Dátum registrácie : 25.07.2020

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

kaa likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Ally Po 10 august 2020 - 18:59

Neti napísal:
Ally napísal:Počuj ja chodím teraz na psychoterapie, rozoberáme moju rodinu a blablabla, a mám takú peknú psychologičku, že normálne sa neviem na ňu vynadívať. Dnes som sa jej chcela opýtať, kde si dáva robiť mihalnice, ale už mi to prišlo cez
Inak lezby boli v čakárni tiež. Držali sa za ruku a hladkali sa prstami na nohe (som si náhodou všimol Rolling Eyes)... A aspoň vidím, nad čím premýšľaš na psychoterapii. Ja mám prvú psychoterapiu v stredu a naschvál som si vybral sympatickú pani totálne mimo môj vkus, len aby som sa náhodou nezamiloval. To by bola úplná katastrofa, teraz.

Asi by som sa do terapeuta nezamilovala, aj ked take pripady su, lebo sa pacienti zafixuju na osobu, ktora im ide pomoct. Aj ked ten novy psychiater, co prisiel zastupovat moju lekarku, ma spoza toho ruska zaujimave oci :-) Ano je fesi, ale to je tak vsetko.
Podciarknute, zhrnute, nic zle si neurobil, ze si si vsimol peknu pacientku a urcite si to nemysli ani ona. Vies coho je to signalom? Ze si normalny zdravy chlap!

Domáci člen
Domáci člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

regina, kimi2028 and Neti like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  regina Po 10 august 2020 - 20:03

Ahojte,

dnes sa už citim fajn, konečne oddychujem po ťažkom, udalosťami nabitom vikende. V piatok prišiel na víkend nielen syn, ale aj dcerka s rodinou. Okrem nich k mojej mame a sestre prišla vzdialená rodina v počte 4 dospelí a dve deti (jednorocne a paťročné), ktorí sa chystali navštíviť počas vikendu aj nás. Boli u nas nakoniec v nedelu doobeda. Pritom vnuk mal tento týždeň dva roky a v nedeľu poobede mal mať u nás oslavu, ktorej príprava spočinula na mojich pleciach. Ešte, aby toho nebolo málo v sobotu sme boli na oslave švagrovej 70tky. A už k tomu pridám len "nehodu", čo sa stala nášmu známemu ešte vo štvrtok - zrazil ho vlak, vraj samovražda. Pohreb mal v sobotu. Hoci sme na pohreb nešli (bolo tam strašne veľa ľudí a muž povedal, že mi tam iste chýbať nebudeme), táto udalosť sa niesla celým vikendom a doteraz sme z toho v šoku, pretože nik by niečo také ako samovraždu u tohto ani nie 40-ročného muža nečakal.
Dnes , keď mladí na obed odišli, nechala som kuchyňu v neporiadku a šla k mame a sestre porozprávať sa. Oni mali toho tiež cez vikend dosť, pretože tá rodina strávila a nich celý vikend, boli aj na pohrebe a v nedelu poobede u nas na oslave.
Tak som teraz rada, že som to síce občas na pokraji síl, no nakoniec v zdravi prežila. Kým som bola u mamy, muž mi spratl riad v kuchyni a tak si už uživam čerstvý vzduch po daždi a oddychujem.

Ally,
skúsenosť s liekom, na ktorý si sa pýtala nemám. Brala som len Mollome alebo neskôr Alventu ako AD. Pri zhoršujúcom sa stave a s tým spojeným nepokojom mi kedysi dr. predpisovala Lexaurin alebo Prothazin. Oba lieky som dobre znášala. Raz mi na úzkosti predpísala aj Xanax, takže tiež som ho mala v lekárničke, no nikdy som ho neužila. Skúšobne po ňom siahol môj muž keď v istom období bral nejaké AD a nevyplatilo sa mu experimentovať, bol totálne K.O. po ňom. Neodporúčam bez konzultácie s lekárom kombinovať psychiatrické lieky. Inak aj mne kedysi psychiatrička povedala, aby som príbalové letáky nečítala. Čitam ich. A našťastie, lebo napr. internistka mi na vysoký tlak predpísala lieky, ktoré sa nemajú kombinovať s psychiatrickými liekami. Pritom internistke chodím na pečeňové testy práve kvoli psychiatrickým liekom, takže o tom, že ich beriem vedela...

Iacobus,
tiež mám rešpekt pred ETC, no napriek tomu som túto metodu absolvovala 6x (vždy cca po 5 elektrošokoch). Hoci som vtedy mala problem s kratkodobou pamatou, vzdy mi to zrejme pomohlo a nakoniec teraz beriem podstatne menej liekov ako v začiatkoch liečby a citim sa OK. Podmienkou však je ako už ktosi spominal, zmieriť sa s tým, že mám psychiatrické problémy a poviem tak, že trochu aj počúvať lekárov.

A už na záver odkaz len pre Dzuli.
Sivý vrch je náročný. Bola som pod ním ako 40-ročná, no akonáhle prišli reťaze, nie a nie tam ten môj "zadok" vytiahnuť. A vzdala som to nielen ja ale aj moja dcéra a moja mladšia zdravá sestra a jej deti. Na vrch vyšiel len môj muž s vtedy pomerne malým synom a vraj mali čo robiť, aby zvládli cestu späť, lebo zostup bol horší ako výstup.
regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha

dzuli08, Dušan and Iacobus like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  relouth Ut 11 august 2020 - 10:39

Ono vidiet taketo nieco co pisujes,ze ta niekto sleduje a byt na stranke pre schizo pacienotov asi patri k sebe Smile
relouth
relouth
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 262
Reputácia Reputácia : 57
Dátum registrácie : 10.01.2020
Bydlisko Bydlisko : Banská Bystrica

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: progressive

Tuto and Ally like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  dzuli08 Ut 11 august 2020 - 11:13

Ahojte,
mám sa v celku ok. Nasi sli prec na tri dni, tak bacujem sama. Vcera som trocha gruntovala dom, piekla koláč (zas) a bola pozrieť kamoša. No dnes ma trocha hlava pobolieva, ale dá sa. Akurát pozerám jeden seriál v TV, (pre mňa neobvyklé), ale celkom sranda to je. Uvidím co budem este robiť, treba mi este niečo doupratovat. Mozno sa pôjdem prejsť kusok.
Neti, ak je ten domovnik uz starší, tak by som sa necudovala ze ta tak sleduje. Asi si pre neho zaujímavý, a starší ludia majú celkovo takú tendenciu byť ako CIA. Viem to podla mojej babky, ta vzdy referuje kto co robil kedy ako 😁

V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 566
Reputácia Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

regina, Dušan, kimi2028, Hvezdicka and Neti like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ally Ut 11 august 2020 - 11:26

dzuli08 napísal:Ahojte,
mám sa v celku ok. Nasi sli prec na tri dni, tak bacujem sama. Vcera som trocha gruntovala dom, piekla koláč (zas) a bola pozrieť kamoša. No dnes ma trocha hlava pobolieva, ale dá sa. Akurát pozerám jeden seriál v TV, (pre mňa neobvyklé), ale celkom sranda to je. Uvidím co budem este robiť, treba mi este niečo doupratovat. Mozno sa pôjdem prejsť kusok.
Neti, ak je ten domovnik uz starší, tak by som sa necudovala ze ta tak sleduje. Asi si pre neho zaujímavý, a starší ludia majú celkovo takú tendenciu byť ako CIA. Viem to podla mojej babky, ta vzdy referuje kto co robil kedy ako 😁

Dnes každého nejako bolí hlava. Ja som prišla do práce, nízky tlak som mala taký, že som sa motala. Ale káva to spravila. Kolegyňa tiež, že ju hlava bolí, že zahmlene vidí.
Je to divný deň, chyba v matrixe Smile

Domáci člen
Domáci člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Tuto and anjelik like this post

hug0
sorry0