Ako sa dnes máš? 12
Strana 17 z 86 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 51 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 12
Neti napísal:Okay, tak som podľa teba h#vn#. Who cares, čo si myslíš? Dvere sú tam, Oriax. Už sem nepíš, nikto ťa tu nechce. Zbohom! Pevne verím, že sa Matej rozhodne správne podľa svedomia .To je ale tvoj problém. Matej (ani nikto druhý) nie je zodpovedný za tvoje voľby a správanie. Minimálne ja sa nenechám tebou citovo vydierať. Si slobodný človek, Oriax. Ráno si tu spamoval, že chceš feedback. Tu ho máš, môžeš sa teraz nad sebou zamýšľať.Oriax napísal:Hej Matej ma vyluci z fora a ja za tyzden spacham samovrazdu.
Ako vies, ze ma tu nikto nechce? Lepsie uprimny schizofrenik a sociofobik ako ty.
Aku mas vlastne diagnozu, okrem tvojho ega? Kolko veci si si navymyslal na tomto fore?
Hej, zamyslam sa nad sebou.
Co ty? Napadlo ta niekedy v zivote sa zamysliet nad sebou?
...
Oriax- Domáci člen
- Počet príspevkov : 57
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 23.01.2019
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ako sa dnes máš? 12
A je to tak spravne.
Oriax- Domáci člen
- Počet príspevkov : 57
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 23.01.2019
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ja nechcem byť spomenutá vždy keď sú hádky. To stačilo vtedy a nechcem to už!
Malo by sa ukončiť už konečne všetko čo sa tu zase deje!
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
Mrzí ma vzniknutá situácia. Dúfam, že sa Vám podarí, priatelia, nadviazať na predošlé príspevky v rámci témy "Ako sa dnes máš". Pokoj a mier medzi nami. Držme sa!
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Ako prihlásenej mi to teraz skrylo posledných pár stránok z tohto vlákna, všetci prispievajúci odfiltrovaní? Aj tak sa dá.
Netuším, čo konkrétne sa dialo včera večer, ale podľa toho, ako som na prášky práve, jednu ruku totálne rozrezanú a v žalúdku diskotéku, som sas buď niečím predávkovala alebo som vypila na ex minimálne tri borovičky. Vzhľadom k tomu, že inzulínové perá sú prázdne a v hlave mi duní, bude správna možnosť číslo 1. Ani neviem čo a prečo, asi mi preplo... to mne rado.
I believe I can fly. Začínam chápať, prečo spôsobovali svojho času pacientom inzulínové šoky, ten pocit je... ee, divný.
A možno som načisto mimo a proste sa nestalo nič, len som sa blbo vyspala. Naposledy si spomínam, ako som s nechuťou zožrala šalát na obed a potom jaksi nič, ale... Nuž, neviem. Nevadí. Možno som len včera počúvala priveľa songu nižšie, je to príšerné psycho, a že to vravím práve ja
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
---
Ahojte, priatelia.
Prvá polovica týždňa mi plynie približne dobre. Mávam relatívne schopné nálady, len málo negatívnych myšlienok a chuť do činnosti je asi aj na normálnej úrovni. Kofeínu potrebujem teraz o čosi menej, zvládam to s odretými ušami na troch alebo najviac štyroch tabletkách (cofi-tabs). S energeťákmi mám teraz menšiu pauzu, lebo sladké verzie piť nechcem, narúša mi to moje takpovediac hodnoty v Tabuľkách, keď si evidujem stravu a živiny. No a diétne verzie sa mi nateraz znechutili, uvidím dokedy. V práci to teda zhruba odsýpa, veci sa riešia, procesy bežia. Dnes som bol doobeda na priepustku na hematológii, zas mi brali niekoľko ampuliek odber krvi. Zajtra ráno idem tam znovu, tento raz na konzultáciu výsledkov nejakých špatných faktorov, neviem presne. Musím sa lepšie popýtať, čo mi vlastne zlého zistili a aké to má dôsledky, lebo - priznám sa - nerozumiem tomu. Ešte som po odbere skočil na mestský úrad, a potom do školy pre preukaz externého študenta. Už ich prvákom vydávajú. Spomedzi svojho spolužiactva som bol prvý, ktorý si zatiaľ poň prišiel ... súdim podľa zoznamu, kde som prevzatie potvrdil podpisom.
Čo sa týka študijných seáns, sú neurčité, resp. vlastne nepravidelné. Ale budem sa snažiť viac, aj som si to naplánoval do diára, rozplánoval som si mnohé učivá po večeroch, ale pozorujem, že až pričasto mi nezvýši na seansu čas a/alebo energia. Prakticky mám na to priestor len niekde po 19. hodine do 21. hodiny, aj to nie vždy. Tie pracovné dni sú akési nevyspytateľné, nikdy neviem dopredu, ako sa čas určený na štúdium vyvŕbi. Ale chcem byť optimista, verím, že si to postupne utrasiem, chce to zvyknúť si na nový druh povinnosti. Keď ešte pribudne priame povinovanie zo strany učiteľov, tak sa mi ten systém rozvrhnutia času utrasie oveľa promtnejšie, než teraz, keď si viac-menej určujem predmet učenia ja sám. Verím tomu.
Tento týždeň od víkendu veľa čítam knižku od filozofa Schopenhauera Životná múdrosť. Prečítal som preskakovano asi 3/5 knihy, zatiaľ sa mi to veľmi páči, hoci zo začiatku sa mi ťažko zvykalo na jeho štýl rozprávania. Nevedel som sa cez niektoré texty prelúskať, kvázi ma to nudilo. Ale potom som začal skákať a vyberať si prednostne také sekcie, ktoré ma nejak zaujali, a už to išlo. Zatiaľ dávam tej knižke palec hore.
Tieto dni by som oznámkoval asi na 1-.
Dnes som skúsil po viacerých mesiacoch variť, tak svetlo sveta uzrelo zeleninové rizoto. Zdá sa, že mi chutí, dám si zajtra do práce do dózy. Naďalej som na úrovni totálneho začiatočníka, takže môj recept bol uvariť dve vrecúška ryže v slanej vode a na oleji trochu osmažiť mrazenú zeleninu. A potom to celé zmiešať a polial som to trochou olivového oleja. Soľ. Čiže blé, kto je tu fajnšmeker, ak je tu taký niekto, tak plne mu schvaľujem právo sa od ucha k uchu zasmiať. Ale zas ani som úmyselne nechcel hľadať a robiť niečo zložitejšie, hoci receptov na dobré rizotá od výmyslu sveta sú dostupné všade. Asi v tom nie je len moje začiatočníctvo, ale aj štipka úmyslu teda.
Ďakujem Vám za prečítanie, priatelia. Prajem Vám príjemný večer, dobrú noc a vydarený štvrtok.
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Meret, hoci často neodpisujem konkrétne, musím teraz vyjadriť moje obavy o teba.....tvoj príspevok mi vyznel trocha mätúco, v tom smere že teda neviem presne čo si vykonala sama sebe.....v každom prípade, kočka neubližuj si! Viem že si povieš, že mne sa to ľahko píše, máme aj odlišné diagnózy atď...no ty si jedinečný originál a krásna ženská, ešte k tomu aj inteligentná Proste neviem ako to napísať, ale každý máva zlé chvíľky, možno aj dlhšie chvíľky ale nestojí to za to, robiť si sebe samej zle. Síce istým spôsobom si aj ja robím zle, hlavne keď analyzujem príliš a rozoberám veci myšlienky ale kašlať na to. Dúfam, že tento môj "príhovor" zoberieš kvázi pozitívne a polepšíš sa (to má byť kúsok vtipné Ženo, drž sa! Veď si predsa nejaká tá strong Lara
No a kúsok o mne ako sa mám.....tak v podstate dá sa, alebo ujde to sú u mňa už bežné odpovede. Nejaké veľké výkyvy nálad nebývajú, hoci po večeroch prichádzajú aj horšie stavy......ale verím, že raz to príde a dočkám sa /nejakej pohodovej spoločnosti/ .... ráno sa mi ťažko vstáva do práce, ale to tiež nie je nič nové, že som spachtoš.... novinkou je asi len to že mám "nabúchaných " viac povinností v práci a to v podobe triednictva. Tak ale čo už, raz by to isto prišlo. Zatiaľ to zvládam ako tak, uvidíme ako rýchlo bude klesať moja krivka entuziamu ...a výdrže.
Bývam na inom mieste ako predtýma do práce to mám ďalej, ale nie je to až také hrozné... aklimatizujem sa ešte...
želám všetkých čo najmenej starostí a problémov, proste žite v rámci možností a držte sa všetci....
Pozdravujem
Vaša Dzuli
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Čítam každý Váš prispevok, a teší ma, že máte duševnú pohodu. Prave som zhltol farebné cukríky a je mi fajn. Nikdo ma neotravuje, citim sa uvoľnený, nezávislejší, slobodnejší...
Už niekoľko týždňov chodím na kondičné prechádzky, prevažne dvakrat/den.
Zprv som mal problémy s pätami, ale vyriešil som to kúpou vložiek do tenisiek.
Program beží na 75%/deň. Prevažne čítam motivačnú literatúru a to peniaze a zisk, dosahovanie cieľov.
Ne/hľadám prácu, väčšinou na profesii. Dnes je september a potom oktober keď ta firma, kde som robil pohovor, bude vyberať kandidatov na rozbeh vyroby. 6 ID a 6 zdravych.
Držte palce aby sa mi ozvali.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 17 z 86 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 51 ... 86