Ako sa dnes máš? 11
Strana 43 z 86 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 64 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 11
A okrem toho, vypisovať po mojom príspevku, akí sú všetci so suic. tendenciami labilní debili je presne to isté, ako keby som ja v každom svojom príspevku tu prezentovala, že ľudia so schizofréniou sú bohvieaký odpad spoločnosti, ktorý má byť doživotne zavretý na psychiatrii v reťaziach Čo je samozrejme len príklad, myslím si to iba o určitých členoch fóra v počte 1.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
antifajny napísal:Ahoj
Čo je to za psychickú chorobu, ktorá by ma dohnala k samovražde? Nuž neviem. Nepoznám takú chorobu.
Všetky...
Fajny, mám dojem, že Ty tu ani nepatríš. Čoraz viac mám dojem, že tu máme záškodníka v Tvojom nicku. Nechcem zatiaľ navrhovať vylúčenie z Fóra, ale zároveň prosím Mateja o zamyslenie...
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
tyx81- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 287
Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.01.2019
Zdravotný stav
Diagnóza: falošný schizofrenik,z presvedčenia- asi fakt chory
Súčasná medikácia: Aripiprazol , Fevarin
A houby vieš o tom, či so svojimi ideáciami "obťažujem okolie" alebo nie, takže vďaka za radu a teraz sa môžeš dať vypchať
Zdravotný stav
Zase som sa príspevkom vyjadril tak, že to pobúrilo nejedného forumáka, podľa nich som spamer, záškodník na fóre, čo sem nepatrí, svojimi bývalými niekdajšími príspevkami som vraj uškodil sebe a vytvoril som tak skreslenú predstavu o sebe, ako forumackému Ja. Mám dojem, že som viac na škodu pre toto fórum ako na úžitok. Sám sa pýtam seba, je to až také zlé? Keď si prelistujem svoje príspevky a odpovede, stojím si za ne!!! Sú v pohode. Nemôžem za to, že som 160 kg hovädo, jak na vonok, tak aj vo vnútri. Nemám negatívne emócie. Už dosť dlhé roky som optimisticky, pozitívne, realisticky naladený človek.
Mám 40.rokov. Zažil som v počiatkoch choroby od svojich 24. narodenin všetkú potupnosť sveta. Jeden čas som bol dement , retard, debil, vo mne prevládali pocity menejcenosti, nepochopenia, prenasledovania, šikanovania...
Ukrutné telové bolesti, prestriedalo sa u mňa veľa liekov, zo 10x som bol na liečení s rôznymi druhmi schizofrénie. Zo desaťkrát sa mi poškodil mozog, nevedel som, kto som, bol som nevyspatý, vždy dezorientovaný a ukamenovaný životom,. Zažil elektrošok, CT mozgu a magnetickú rezonanciu. Poslali ma na doživotnú liečbu k diabetologovi, endokrinologovi, kardiologovi, psychiatrovi.
Prečo by som to mal znovu zažívať?
Nemám ženu, ani deti, nemám dom/byt, dop. prostriedok, nemám prácu iba dôchodok. Žijem u mamy a strýka.
Mám iba seba!!! Mám sa rád a prijímam sa taký aký som.
Ľudia ma nemajú rady. To preto aký som, správam sa, a ako myslím! Moje vnútorno je nedobytná pevnosť a vonkajšok neporaziteľná formácia. Nikdy sa nechválim, nie som chválenkar. Ale teraz len chcem trošku niekomu zahrať na strunu. Lebo ma štve, že poniektorí kydajú všetok svoj hnoj tam kam nepatrí.
anti/fajny sa nevzdáva, nič ma nemôže rozhodiť ako stupidita a labilita.
@Tuto -1 bod
@Meretseger - 1 bod a omylom som dal aj zelený
Hulk DF 365 1- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 183
Reputácia : 28
Dátum registrácie : 18.07.2018
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 +
Súčasná medikácia: Kventiax SR,Cisordinol,Depakine chrono,Stilnox
Ale premýšľam, čo sa stane s fórom, keď ho zaspamujú podobné typy ako tento tu. Vždy som to tu mala rada, paradoxne to tu vyznievalo všetko normálne, len teraz sa sem pridali podivní ľudia, ktorí narúšajú príjemnú atmosféru. Škoda, večná škoda.
Zdravotný stav
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
Mám sa dosť dobre. Oddychujem celý víkend. Včera som bol na hodinovej prechádzke. Trénujem šach, ale nedarí sa mi, z piatich hier som vyhral iba jednu... okrem toho čítam detektívku Millenium 2. Veľmi zaujímavé čítanie, rovnako ako jednotka. A len tak surfujem po internete. Celkom ma to nudi.
Bol som v kníhkupectve a hľadal som nejaké odborné knihy. Zaujali ma Psychologia seriovych vrahov, Poruchy osobnosti a Schizofrenie od Španiela a Motlovej, ďalej Diagnostika a terapia duševných porúch a Suicidalita u psychickych porúch. Asi si ich stiahnem, len uz cas na citanie nebude, lebo od pondelka začína semester...
Iacobus- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1025
Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg
Strana 43 z 86 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 64 ... 86