Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 10

Strana 73 z 84 Previous  1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 78 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 73 Empty Re: Ako sa dnes máš? 10

Odoslať  rene007 St 29 august 2018 - 18:49

ahojte prijemny den prajem! ja som naspat z dovolenky a v plnom prude nasadeny pracovne. ta tesarina nie je pre mna preto si hladam robotu ale tu v okoli ponukaju strasne nizku mzdu a vacsinou prace je na 3 zmeny cize aj nocne ktore nemozem. vacsinou je to otrocina. v nitre budem mat v septembri pohovor tak mi drzte palce s gymnaziumom neviem ci ma zoberu dakam tak dufam ze sa to zmeni. lieky beriem pravidelne uz 2 tyzdne dufam ze mi to vydrzi aj nadalej Smile vas Rene
rene007
rene007
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 79
Reputácia Reputácia : 20
Dátum registrácie : 31.10.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Matej Št 30 august 2018 - 20:55

Ahoj, kamoši a kamošky.

Dnes väčšinou dobre. V práci prvých 5-6 hodín ok, potom prišla demotivácia, letargia, nečinnosť, a to napriek tomu, že povinností bola halda. Potom som skočil do solárka a potom na malý nákup. Doma som sa zatiaľ venoval len večeri, počúvaniu hudby, mailom a všeobecne surfovaniu po internete, čítajúc rôzne články. Dokopy nič nerobím vlastne. Shocked

Flush bola dnes slabšia, nálady boli najprv dobré, neskôr som sa prehupol do smútku striedajúceho sa s apatiou a s pocitom zbytočnosti toho, čo mám robiť. Aj v práci som využil firemný počítač na čítanie bulváru, okrem iného som čítal o vyhorení a psychologické rady na túto tému. Dosť sa v tom vidím, a hoci sa tomu bránim a chcem to zvaliť na svoju chorobu, zdá sa, že v skutočnosti jednoducho pracovne vyháram. A to vôbec nie je med lízať. Mám intenzívne pocity zbytočnosti všetkej snahy, tiež pocity nedostatku inovácií, výziev, unavuje ma ten kolobeh, necítim vlastne žiadny zápal. Kedysi som Vám tu písal, ako frčím na flow, teda na akomsi prúdení, kedy človek pracuje tak pohrúžene do činnosti, že ani nepozerá na hodinky, zabúda na čas a ignoruje, že už mu skončila pracovná doba. Teraz už dosť dlho žiadne flow necítim a na hodinky pozerám až zahanbene často... Neviem, čo to so mnou je a ako nájsť späť tú iskru, to nadšenie pre svoju agendu... sad and unhappy

Známka dnešku asi 2-.

S priateľským pozdravom a držaním palcov
matej
very sad2

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 73 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5073
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Pi 31 august 2018 - 19:42

Ahojte. winking

Dnes som sa mal vlastne lepšie, než včera. Doobeda som bol ešte apatický, demotivovaný, do ničoho sa mi nechcelo a nič ma nevedelo baviť. Potom som sa postupne nútením do činnosti rozbehol, pričom som rozbiehanie okolo druhej hodiny podporil energeťákmi. Som veľmi rád, že zabrali, lebo sa vskutku dostavili príjemné pocity, dokonca pocity, že ma práca baví a celkovo som bol živší, iniciatívnejší a čiastočne mi to pripomenulo zašlé časy tzv. flow. Potiahol som takto do šiestej, hodinku cezčas, a porobil som, čo bolo v dnešný deň treba. Potom som šiel na nákup potravín, aby som mal čo cez víkend baštiť. Hneď doma po hygiene som z toho zjedol 3 cereálne kaiserky s rybacou nátierkou ako večeru. Opäť som dokúpil aj nejaké rajčinky a po pár týždňoch som siahol aj po broskyniach, nakoľko vyzerali v obchode dobre a nelietali okolo nich hnilobné mušky, ako pred nejakým časom. Smile Teraz pôjdem asi relaxovať, víkend mám voľný, vyvalím sa z minibytu asi len v nedeľu, keď pôjdem pozrieť rodičov v rámci tradičnej nedeľnej návštevy, na ktorej sme sa dohodli, že budem chodiť. Nejaké extra plány ešte nemám napísané, ale veľmi rád by som strávil víkend trošku aktívnejšie, nie iba vylehovať, ako tomu bolo v stredu cez sviatok.  very sad3

Dnes známka asi 1-, doobeda skôr 2-. Shocked

Ďakujem za prečítanie. Smile Prajem Vám, kamaráti, príjemný zvyšok augusta a super vykročenie do nového mesiaca septembra. Super!

S úctou
matej
Ďakujem
Sun 1

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 73 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5073
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 So 1 september 2018 - 14:54

Ahojte kamaráti,
mám sa veľmi dobre. Režim je tiež viac ako OK. Na prechádzky chodím, cvičiť cvičím. Včera som bol dokonca v bazéne na jednom neďalekom rekreačnom sídlisku a veľmi sa mi tam páčilo. Chcelo by to zopakovať. Uvidím, kedy sa k tomu dokopem a presvedčím aj rodičov. Dnes som sa venoval šachu, pozeral som týždňové reprízy kvízov na slovenských či českých programoch v tablete z archívu. Chystám sa na hádzanú, zápasy so Šaľou sú vždy zaujímavé, i keď kvalita ide z roka na rok nižšie. Škoda, že sa to nezvyšuje, ale upadá. Napriek tomu sa na ten zápas teším a očakávam ho už veľmi dlho. Zajtra príde na rad šach. Idem na šachový turnaj tempo je len rapid, čiže nejde o nič. To by mi mohlo trochu sedieť. Hlavne verím tomu, že sa príjemne zabavím. Mám rád 20-30 minútovky, tie mi celkom idú...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2282
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  rene007 So 1 september 2018 - 20:18

caute vsetci Smile ja sa mam fajn spim dobre lieky uzivam pravidelne uz treti tyzden zacal som so stravovanim intermitent fasting a pomaha pomaly chudnem Smile chodim cvicit aj plavat telku nepozeram na fore az tak vela neprispievam skor na zello chodim a tak Smile
rene007
rene007
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 79
Reputácia Reputácia : 20
Dátum registrácie : 31.10.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  matus Ne 2 september 2018 - 17:47

Ahojte po dlhej dobe! Very Happy

Dlhociznu dobu som nemal cas zapajat sa na tomto fore a zello dialogoch. Preto som rad ze dnes kedy mam volno som sa konecne odhodlal opat nieco napisat. Vcera som mal taktiez volno a chcel som prist na zello ale zabudol som na to. Sad

Takze... celu tu dobu pracujem na plny uvazok v McDonalde. Very Happy Je to obcas narocne ale da sa to zvladat. Praca a kolektiv ma stale udrzuju v tom ze tam chodim rad. Platovo z toho vyzijem ale vela sa neujde. Very Happy Preto cakam na konecne schvalenie invalidneho dochodku z Bratislavy. Lekarkou som bol ohodnoteny na 80% invalidity a teda ma odporucila na plny invalidny dochodok. Strasne sa to vsak taha...

Co sa tyka nalady tak mam sa dobre na trojecku. Taky priemer. Posledny tyzden som mozno trochu smutny lebo citim nieco k jednej dievcine ale ona to tak z jej strany nema. Very Happy Ale nadalej sme kamarati co je aj dobre aj zle. Very Happy Ano je to sokantne ze ja s totalne oplostenymi citmi mozem citit naklonnost... aj mna to prekvapilo. Very Happy Na druhu stranu dokazem lepsie kontrolovat svoje pocity a emocie vdaka tomu cize snad to nejako ukorigujem.

Dufam ze sa mate dobre a ze sa niekedy budeme pocut na zello dialogoch. Chybaju mi. Very Happy Len sa musi najst cas kedze zmeny mam rozhadzane vselijako. Very Happy
matus
matus
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 101
Reputácia Reputácia : 31
Dátum registrácie : 24.03.2018
Vek : 27

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Euthyrox 75mg, Reagila 4,5mg, Lamegom 25mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Veroni Ne 2 september 2018 - 20:23

Matúš v Mcd tak zle platia?

Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 123
Reputácia Reputácia : 22
Dátum registrácie : 19.08.2017
Bydlisko Bydlisko : Bratislava

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F31.6 F60.3
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Paroxetin Tritico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ne 2 september 2018 - 20:28

Ahojte kamaráti,
tak dnešok bol veľmi príjemný. Režim nebol snažil som sa len brať lieky. Dá sa povedať, že celý deň som strávil na šachovom turnaji, ako som písal tak nemohol byť. Cítim sa momentálne už veľmi unavene. Človek by neveril, koľko energie v šachu vydá. Do toho teplo ako na Sahare, turnaj 8 hodín. Odohral som celkovo 9 zápasov, získal 4 body. To je skvelý výsledok, ktorý mi stačil na 38. miesto zo 68 účastníkov. Tiež ma potešilo, že som hral dosť zápasov s mladými talentami, o ktorých idú dobre chýry. Urobil som si prehľad, ako rozmýšľajú títo hráči, a prečo hráč s ELO 1800-2000 je považovaný za dobrého šachistu. Potešili ma tiež "povinné" víťazstva. Vyslovene nevydarené boli len 2 partie, čo je skvelé.

kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hulk DF 365 1 Ne 2 september 2018 - 22:01

ahoj

@matus,

ja som na ID-ečko cakal polroka od jeho podani,ale to bola doba rok 2004,

@kimi2028

mam radost z teba, ze sa ti dari do denneho rezimu vtesnat aktivity mimo domu,ako napr. turnaj v sachu,sam som sa sachom venoval,teraz je dokonca otazne ci budem hrat tuto sezonu ligu,

ahoj

ako sa mam? no! cele dni vysedavam za NB a davam dohromady poznamky okolo zivnosti,hcem vidiet vysledok a moznosti, ak sa bude dat vybrat sa touto cestou zivobytia,
chcem mat vsetko nastudovane,premyslene a dobre zorganizovane,

po psychickej stranke 1-
po fyzickej 5+
Hulk DF 365 1
Hulk DF 365 1
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 183
Reputácia Reputácia : 28
Dátum registrácie : 18.07.2018
Vek : 45

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0 +
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Kventiax SR,Cisordinol,Depakine chrono,Stilnox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  matus Ne 2 september 2018 - 22:12

veroni : Nieze by zle platili ale zober si ze zaplatis ubytovanie, jedlo, zabavu, telefon atd atd... a k tomu este kupis nejaku blbost Very Happy a uz je vyplata prec. Teraz mam v podstate cca. priemernu slovensku mzdu. S dochodkom to bude nadpriemer.
matus
matus
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 101
Reputácia Reputácia : 31
Dátum registrácie : 24.03.2018
Vek : 27

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Euthyrox 75mg, Reagila 4,5mg, Lamegom 25mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Veroni Po 3 september 2018 - 6:49

Som pozerala na profesii ich ponuky práce a práve som sa divila že celkom normálny plat ponúkajú.

Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 123
Reputácia Reputácia : 22
Dátum registrácie : 19.08.2017
Bydlisko Bydlisko : Bratislava

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F31.6 F60.3
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Paroxetin Tritico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Po 3 september 2018 - 7:44

Ahoj @antifajny,
ja som tiež rád, že môžem hrať tie šachy. Pre mňa je to niečo skutočne skvelé a veľmi mi pomáhajú. Až mi je ľúto, že je september a odohrám do Veľkej noci budúceho roka len jeden turnaj. Ligu nebudem určite hrávať, a preto budem musieť niečo vymyslieť. Začnem asi chodiť pravidelne ku kamarátovi, čo robí trénera deťom, aby som si s ním zahral. Budem sledovať pravidelne domáce zápasy svojho klubu. Samozrejme budem musieť riešiť diagramy. Na ich počte nie som ešte sám so sebou dohodnutý, že koľko by ich malo byť. Petr Koutný mi odporúčal, aby som riešil 2 diagramy denne. Privítal by som ich viac, ale radšej menej a poctivo to stavať na šachovnicu ako veľa a nič z toho.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0