Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 10

Strana 57 z 84 Previous  1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 70 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 57 Empty Re: Ako sa dnes máš? 10

Odoslať  Matej St 27 jún 2018 - 19:49

Ahojte kamaráti.

Tuto, juj, to musela byť ale smola, že sa Ti to tak podarilo na oslave. Smile Strašne sa mi páči, že to vnímaš ako niečo komické, čo je znakom veľkého nadhľadu, lebo sú povahy, ktoré by sa trebárs aj trápili kvôli tomu. V skutočnosti je to naozaj nevšedné spestrenie Tvojej prítomnosti na oslave a možno Ti to s odstupom času príde ešte čoraz vtipnejšie. Very Happy Prajem Ti príjemné dni a pozdravujem aj ostatných zellákov. Super! giving a hug

Čo sa týka mňa, dnes som bol dosť podobný Kimimu v tom, že som vyzeral smutne, ale necítil som sa tak vnútri. Aj sa ma kolegyne pýtali, že reku vyzerám posmutnelý. Doobeda som bol ale iba unavený, ťažko sa mi prebúdza a prvé hodiny dňa mávam ešte v znamení doznievania spánku. Naopak, večer by som bol najradšej hore plný energie čo najdlhšie. Zhodli sme sa ale s kolegyňou, že najsuper je práve skoré vstávanie a chodenie spať skôr. Ľudkovia, ktorí vstávajú trebárs už okolo piatej a chodia spať po dvadsiatej, tak subjektívne cítia dlhší, vitálnejší a kvalitnejší deň, zdá sa im, že viac stíhajú. Ráno som ale ja spáč a bojujem so vstávaním každodenne. very sad3

Poobede som si uvedomoval, že mi chýba akási vášeň pre tú robotu, ktorú som kedysi práveže mal vo veľkej miere. Stále som nadčasoval, lebo ma to bavilo a nechcel som odísť domov. A teraz je to iné... nehrniem sa do toho. Doma sa ale potom aj tak nudím, a celkovo sa cítim často prázdny, nikam nesmerujúci. Študujem si súkromne teraz nejaké umy ohľadom psychológie pozitívneho myslenia a momentálne sa zaoberám japonským konceptom zmyslu života - ikigai. Súčasťou ikigai je aj vášeň, tá mi chýba, ostatné zložky sa mi sústreďujú práve v tej práci, ktorú robím na plný úväzok. No ale ako vravím, vášeň mi tuná chýba, a preto to celé ako ikigai zatiaľ nefunguje, aj na diagrame je zobrazené, že ikigai bez vášne je poznačené pocitom prázdnoty. Presne to vystihuje môj prípad. Už pomerne ťažko sa dostávam do stavu "flow". Koniec-koncov možno tu majú prsty aj iné faktory, trebárs znížený kofeín a znížené lieky. Kofeín totiž v ostatných dňoch redukujem na 2-3 šálky instantnej kávy, namiesto 4-6 tabletiek Cofi-Tabs (čiže zníženie zo 400-600 mg na 160-240 mg).

Dnes známka 2+.

Prajem Vám pokojný večer, dobrú noc a vydarený štvrtok. Super!
S úctou
matej
Sun 1

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 57 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5073
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Matej Pi 29 jún 2018 - 20:40

Ahojte, kamaráti. winking

Dnes sa mám zhruba dobre. V uplynulé dni sme mali v práci trochu záber, ale zvládlo sa všetko, ba podarili sa mi dnes vybrať 2 hodinky dovolenky, takže som išiel preč už o tretej. Tradične som navštívil supermarket, kde som vymenil zopár koruniek za nejaké ovocie, zeleninu, chleba a rôzne ďalšie drobnosti pod zub na víkend. Na obed som si uvaril zemiaky a dal som si s varenou cviklou a rajčinkou. Večeru som dnes vyskladal z konzervy varených fazúľ v rajčinovej omáčke s asi 4 menšími krajcami chleba s florou + rajčinka. Tie rajčinky mi chutia snáď ku všetkému, skúšam aj nastrúhanú mrkvu pokvapkanú olivovým olejom, plus tento víkend idem skúšať bielu papriku. V krátkej budúcnosti by som chcel skúsiť avokádo, ktoré som jakživ ešte nikdy nemal, takže ani neviem, či mi to bude chutiť...

Na tento víkend mám trochu smolu, že idem na brigádu zo soboty na nedeľu v noci až na 1:30, takže skončíme až niekedy okolo desiatej určite. A to je nevýhoda, človek si pri zarátaní krátkeho spánku po návrate menej užije deň. Navyše ešte idem vypomôcť s jednou vecou do práce, takže spánok predpokladám až niekedy po dvanástej obeda zhruba do osemnástej. Potom idem na tradičnú víkendovú návštevu k rodičom a ešte treba kúpiť kvetinku, nakoľko v pondelok gratulujeme jednej kolegyni k sviatku. Zdá sa tak, že skutočne voľný deň ma čaká len zajtra v sobotu, uvidím, ako ho strávim. Opral som tri várky už dnes a zavesil, takže toto už môžem z mysle vypustiť. Asi ešte bude treba nejaké domáce upratovanie robiť, no väčšinu času sa asi budem hrať na PC. Smile Alebo si čítať. Reading Smile Variť plánujem opäť zemiaky, lebo treba dojesť tú varenú cviklu s nimi.  Embarassed

Nálady sa teraz trochu polepšili, zo začiatku týždňa som ich pociťoval náročnejšie. Spánok sa dá, občas sa budím spotený, pričom vstávanie je stále zložité v tom zmysle, že neviem vstať na prvé zazvonenie budíka, a potom mám rána také "zhurta", proste všetko rýchlo-rýchlo. Embarassed Lieky beriem znížene, ako mám napísané pod avatarom, zatiaľ sa to zdá ok. Kofeín som zvýšil opäť na asi 400 mg a v ostatné dva dni ho poberám v tabletkovej forme. Pravdepodobne si ho zajtra dám normálne v 2-3 šálkach kávy. Darí sa mi tieto spôsoby striedať, pričom niekedy vezmem kofeínu do 250 mg, a niekedy to skočí na 400-500. Ale nie je to každý deň, čiže tá odkázanosť na jeho stimuláciu sa mi trošku zlepšuje. Yes Ale iba pomaličky, je to beh na dlhú trať, nakoľko seknúť s ním len tak by mi odrovnalo náladu smerom do depresie, a tej sa bojím, lebo viem ako paralyzujúca vie byť. scared Stačí, že občas okusujem jej pazúry v podobe "depresívnych výkyvov", a nie ešte aby som sa tak cítil konštantne a intenzívnejšie. very sad4

Známka dnes 1-. Smile

Ďakujem Vám za prečítanie, kamoši a kamošky. Prajem Vám všetko dobré, držme sa. community together A napíšte zopár riadkov... poteším sa aj ja osobne, ako aj ostatní, novým zdieľaniam a príspevkom. giving a hug cyclops

S vrúcnym pozdravom
Matej
Huge smiley
Sun 2

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mischelll So 30 jún 2018 - 11:43

Ahojte Wink

tak na margo Matejovho príspevku píšem pár riadkov....uz som vystrela prádlo...ako kazdu sobotu...a celkom sa mi tento stereotyp páči....nikde sa nenáhliť....a nič nemusieť stihať...a nevedieť ako to dopadne....proste taka ta klasicka sobota...aj ked sme nakladali marhule...od rana...a teraz sa varí lekvar ...ale inak všetko po starom....aj ked na druhej strane mat fajn zazitky je lákave....no este prehodnotim to sedenie doma....suma sumarom.....vybavila som dufam, že to uz bude v poriadku aj banku vo štvrtok....a dufam teda ze uz s tym budem mat pokoj....a čo mám este tak nove...no chalan co sa mi pačil po dlhšej dobe....nie tak ze neviem ako...ale len tak trocha...tak sa mi po prvom stretnutí neozyva...ach, pouzil moju sladku loz....ze nemá čas....ale je jasne nema zaujem......tak čo uz...zase raz bilancia som sama...inak este som si spomenula Matej ty si písal o stravovaní teda len tu v hlavnej teme čo som čítala...tak stravujes sa velmi zdravo....aspon podla mna....cvikla a zemiaky....ako mozno raz dospiem k tomu aj ja....ale zatial je moje stravovanie oproti tvojmu....asi velke vyhadzovanie penazi do tukov na tele....a to sa stravujem doma....takze moc to ovplyvnit nemozem......a ktomu v práci patrim medzi šetrných ludi, ktorý si ani obedy neobjednavaju ale nosim z domu....proste setrim...ale aj tak takmer kazdy pracovný den este nakupujem....nejake pochutky na večer....či tyčinky, či chipsy, či čokoládu, či dezert ako jasne je to ku kave a jeme s toho všetci doma....ale aj tak no proste ja neviem si predstavit teraz prejst na stravovanie ako mas ty Matej proste scifi pre mna aj ked je to velmi zdrave....a urcite sa dozijes vysokého veku.....

S pozdravom community together

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  matus So 30 jún 2018 - 13:48

Caute! Very Happy Dlhsie som tu nepisal tak som si povedal ze dam o sebe vediet. Mam sa tak ako vzdy na 3. To je uz moj taky priemer. Ja to nazyvam ze som stabilizovany. Very Happy Vcera som sa prestahoval do noveho bytu takze z toho sa tesim. V praci je fajn a povedal som si ze skusim pracovat na plny uvazok. Uvidime ako mi to pojde. Volny cas travim za pocitacom. Nejake tie hry a pisanie a podobne. Dufam ze sa vidime dneska na Zelle. Smile
matus
matus
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 101
Reputácia Reputácia : 31
Dátum registrácie : 24.03.2018
Vek : 27

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Euthyrox 75mg, Reagila 4,5mg, Lamegom 25mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto So 30 jún 2018 - 18:49

Ahojte!
Klobúk dole Matej, až ma chytá nostalgia. Teším sa s Tebou, že to tak bravúrne zvládaš.

U mňa znova mierne zlepšenie, bolo to vidieť dnes na záhrade. Dokonca aj spanie je primeranejšie, čo ma prekvapilo. Osobne si myslím, že ešte od ideálu dosť ďaleko, ale aj máličko poteší. Celkovo je môj život taký OK, keby som mal dať niečo pre dnešok známku podľa Mateja tak by som váhal medzi 2+ až 1-, takže celkom super. Zamýšľam sa aj nad inými vecami ako je len psychické zdravie, reálne normalita. Pozriem aj majstrovstvá, aj čosi prečítam, vypomôžem, urobím... Správanie si myslím, že je fajn, prežívanie smeruje k lepšiemu.

Myslievam na našu komunitu, že ako sa komu darí. Verím, že ste v pohode a poprípade navštívte Zello o 20:00. S pozdravom Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Ne 1 júl 2018 - 19:34

Ahojte,
Matej, avokádo je suppa Smile Také maslové, niekomu sa môže zdať bez chuti, iní by ho jedli na kilá (áno, radím sa do 2. skupiny) affraid

Nuž a ako sa mám... Je večer, takže to nie je ideálne. Strašná osamelosť, smútok, nihilizmus. Môj klasický večer Rolling Eyes Všeobecne to však nie je také biedne, starám sa o chlpáčov, takže ma tu tá zodpovednosť bude možno aj držať. Doondiala som si blog, tak som ho na fleku zrušila a vrátila sa k pôvodnému - prišla som síce o cca 100 článkov, but whatever... (A iste, som impulzívna.) Jeho link napíšem niekam do inej témy...
Zistila som, že mám o kilo naviac, čo ma potešilo, pokiaľ to nie je tým, že mám zrovna krámy, nuž, asi to bude tým, kruci Laughing Mávam však chuť do jedla, žeriem, čo vidím a navyše sa málo hýbem, což je zle, nuž ale... Embarassed Okrem toho som sa začala o seba viac starať - trošku, no -, používam tonikum/anti-age prípravky na pleť (neee, prečo mi to treba?!) a snažím sa využiť svoje novonadobudnuté skilly v oblasti líčenia, zatiaľ som došla na to, že nalíčiť rozumne totálne padnuté viečka je katastrofa - nuž ale aspoň nik nevidí hrozne spravenú linku Twisted Evil Laughing
Okej, čo ešte? Och áno, v rámcí upgradu cosplaya som si objednala "suroviny" na výrobu 2. cepína, EVA foam, farby v spreji, potom to ešte bude chcieť skrutky + matice a nejaké karabínky a budem sa môcť ísť zavesiť na luster, napríklad! Chystám toho v cosplayi hrozne veľa, no času aj fotografov málo, ach, a všetci až na brata sú drahí (ten nedostane nič, ha, ale zodpovedá tomu i jeho fotenie).
PS: Pokiaľ som niečo z tohto celého už písala, I am sorry, mám pošahanú pamäť scared2
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 1 júl 2018 - 21:30

Ahoj Mischelll. Smile Ďakujem za povzbudivé slová vo veci toho stravovania. Akurát dnes "mám nedeľu" a to znamená, že jem aj dosť nezdravo a kaloricky. Je to taký u mňa výnimočný deň v týždni a stáva sa už zvykom, že po návrate z brigády si doprajem liter džúsu, a neskôr jem aj iné nie úplne kóšer veci. Smile Mrzí ma to s tým Tvojím potenciálnym priateľom, veľmi Ti lýskyplný a fungujúci vzťah prajem. Máš naňho a zaslúžiš si ho. giving a hug Želám Ti, Mischelll, aj v ostatných veciach mnoho zdaru, drž sa. Smile

Ahoj Matus. Smile Aj ja tak nejak trávim čas, že časť dní v robote a časť dní vo voľnom čase za počítačom. Som taký domased, počítač je môj dôležitý spoločník na ceste životom. typing Som rád, že ideš skúsiť prácu na hlavný pomer - myslím, že Ťa k tomu povzbudzuje, že si už dobre zapracovaný, svoje úlohy poznáš, rozumieš svojej práci a kolektív máte tiež dobrý. Rozumiem tomu. Budem Ti držať všetky palce, aby sa Ti tam darilo a mimochodom, gratulujem k presťahovaniu, je to veľká vec! Klobúk dole, drž sa. alien Smile

Ahoj Tuto. Pretty good Je to úplne báječné, že sa Ti darilo v čase písania príspevku prideliť dňu až také skvelé známky. Zostáva mi naozaj už len priať, aby si mal k takým známkam dôvod čo najčastejšie. Smile Majstrovstvá zatiaľ sledujem len tak očkom na googli, nakoľko na googlovom účte klikám na spravodajstvo, a tam vždy vypíše zopár titulkov aj k tejto téme. Väčšinou to nerozklikávam, ale už aj tie nadpisy sú dosť informujúce. Smile Prajem Ti krásne a príjemné dni, drž sa, kamoš. Smile  giving a hug

Ahoj Meret. Wink No veru, celkom si ma namotala na to avokádo, lebo maslovú chuť mám rád. cyclops Gratulujem k pribratiu kilečka. Som veru rád, ako sa Ti darí priam vášnivo venovať svojim koníčkom. Pre tie cosplaye máš aj talent, aj zanietenie. To spolu s peniažkami vytvára hodnotné umelecké stvory. Smile Vnímam Ťa v tomto zmysle bez prehánania ako umelkyňu, a umelci, ako vieme, majú tendenciu byť svojskí, takže môžeš byť so sebou spokojná.  Very Happy Si šikovníčka. Applause Prajem Ti, Meret, veľa príjemných dní a nech večery vždy vnímaš v perspektíve blížiaceho sa nového dňa, ktorý sa onedlho začne a s ním aj nové šance, nové príležitosti a nová, čerstvá nálada. Smile Drž sa.  giving a hug

Pozdravujem aj všetkých ostatných forumákov, držme sa.  community together

Vitaj

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 1 júl 2018 - 21:55

Ahojte, kamaráti. winking

Deň mám pomerne pekný, mám sa v nálade dobre, ale som fyzicky dosť unavený, spavý. Len s ťažkosťou sa premáham, aby som nespal a aby som ešte porobil naplánované. Na brigádke som bol medzi 1:30 a 10:00 v noci, pričom bolo vlastne dobre, hoci niekedy som mal akýsi prestoj, kedy som nemal poriadne čo robiť. Vtedy som robil pomocné práce, že podaj, doplň ľad, natiahni šnúru, odbi toto. Tie dlhé desiatky minút, kedy som nemal poriadne čo na robote samostatného, boli pre mňa nepríjemné a dosť som sa bál, že si šéf bude myslieť, že sa zašívam. Dnes som aj striekal tým suchým ľadom, vytvára tá pištoľ na hadici silný protitlak, takže je to trochu na kondičku záber udržať to v rukách. Navyše som z toho strašne ohučaný, hoci som mal štuple. Najviac ma bavila posledná hodinka, kedy sme už len dozametávali, vtedy bol po mne vidieť aj nejaký poriadnejší výsledok. Pri ostatných činnostiach som nezanechával po sebe také jasné výsledky, a to ma trochu demotivovalo. very sad3 Celkovo tú noc hodnotím ale kladne.

Mal som pred brigádou určitú úzkosť, dýchavičnosť, cítil som sa v strese, že tam musím ísť a bojoval som s myšlienkou zanechať to. Bojoval som proti tomu kladnou sebamluvou, nútením sa k pozitívnemu mysleniu, predstavoval som si, čo najstrašnejšie mi tam môžu dať robiť a vzápätí som sa upokojoval, že to až tak strašné vlastne nie je. Kladne som sa nalaďoval a formuloval som si vedome pozitívny prístup vnútornou rečou k sebe samému. Okolo šiestej večer som si robil aj dýchacie cvičenia, aby som zahnal stres či úzkosť - musím povedať, že to dosť pomohlo. O jednej, keď som kráčal nočným mestom, už som sa usmieval vyburcovaný, že idem do toho. Bol som teda veľmi rád, že sa negatívne myslenie podarilo zažehnať nejak. Dojatie

Po brigáde som ešte skočil na asi 2 hodinky do hlavnej práce, lebo som potreboval pomôcť s nejakými vecami, ktoré súvisia s tým, že začína nový mesiac a vtedy meníme na prevádzke niektoré akcie. Potom som šiel k rodičom, dal si obed a pokecal, zväčša som táral ja. Skúmavý Very Happy Medzi 15:45 a 19:30 som trochu dospával. O polnoci plánujem v spánku pokračovať. Embarassed

Psychicky teraz zhruba ok, stres už necítim, cítim iba nevyspatosť. Suspect Známka 1-. cat

Prajem Vám všetko dobré, kamaráti, ďakujem za prečítanie. jumping

Matej
Huge smiley

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Po 2 júl 2018 - 17:20

Ahoj Matej!
Ďakujem, že si ma spomenull v Tvojom príspevku, potešilo ma to. V poslednej dobe sa mi zdá, že je to u mňa všetko akési zvláštne. Chcel by som byť pracovne aktívny ako Ty, len akosi...

............

Ahojte všetci fórumáci!
Tieto dni, ani sám neviem, čo sa deje. Znova mám mierny problém ísť medzi ľudí, snažím sa vyhnúť pohľadom. Cítim taký vnútorný tlak, že sa mi treba niekde zamestnať, hoci si to momentálne neviem predstaviť teda, najmä pre nastupujúce symptómy F25. MUDr. mi pred časom navrhla nemocnicu, avšak tomuto riešeniu som nerád. Najradšej by som k MUDr. už prišiel v pohode s kompenzovaným stavom a odišiel len s receptami. Rád som na záhrade, je to tam teraz pekné. Ešte k tomu zdr. stavu, že len to, že včerajšok sa dal a bol to pomerne OK deň.

Letné dni do pohody praje Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  rene007 Po 2 júl 2018 - 20:14

ahojte forumaci! dnes som nebol v robote ale pomahal som dedkovi velkemu majstrovi cistit a nosit tehly lebo chce murovat. na zaciatku som sa zasival fajcil a pretrvavala tendencia k pasivite co bohuzial zdravi ludia vidia ako lenivost. cyclops potom ku koncu som sa rozbehol a slo to bol aj jeden enregetak ale akosi nezabral a prijemne pocity neboli az tak vyrazne . citam knihu od jorgeho bucaya porozpravaj mi je to kniha a jednom terapeutovi a pacientovi. rozpravaju sa pribehy kde sa viete najst aj stotoznit s dnesnym svetom to to je asi vsetko znamka 2+ zdrave dni praje René Wink
rene007
rene007
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 79
Reputácia Reputácia : 20
Dátum registrácie : 31.10.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Po 2 júl 2018 - 20:45

Ahojte,
čo sa týka ochorenia je všetko v najlepšom poriadku, ale trápi ma zlá psychika. Nezažívam najpríjemnejšie pocity, je mi smutno za mamou. Je odcestovaná už 5 dní v Bratislave a veľmi mi chýba. Do toho rozmýšľam o šachoch a chytá ma z toho veľký hlavy bôľ. Za klub nebudem počas sezóny zrejme hrávať. Môj rating sa dostal pod 1400, tak musím hrávať aspoň turnaje, aby som sa bavil šachom. Mám naplánovaný ďalší turnaj o mesiac v Prešove, ale uvidím, či sa na neho napokon aj dostanem. Verím, že áno musím viac pracovať čo sa šachu týka, lebo psychika ovplyvňuje veľmi môj výkon. Musím sa učiť ako byť pozitívnym, pracovať s energiou (opatrenia voči únave), či správne namotivovaným na šachové partie.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2282
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ut 3 júl 2018 - 15:20

Ahoj, kamaráti. Wink

Dnes sa mám zhruba dobre. I love you Doobeda v práci bolo ok, relatívne veci išli plynulo, hoci sa mi opäť raz ťažšie prebúdzalo a dokopávalo k činnosti. Dal som si kombináciu kávy a jednej tabletky Cofi-Tabs a to ma našťastie naštartovalo. O pol jednej mi začalo pol dňa dovolenky, takže som pobehal tradične supermarket a nakúpil som si až do piatku, nakoľko zajtra budú kvôli prichádzajúcemu sviatku v obchode haldy ľudí. Teraz už zajtra nemusím nakupovať. Postupne sa opäť preorientúvam na zdravú stravu, nakoľko nedeľa a pondelok boli žravé a nezdravé. Odštartovali ten disbalans 2 litre džúsu, čo je asi 200 gramov cukru v jeden deň (asi 25 lyžičiek fruktózy zbavenej akejkoľvek brzdiacej vlákniny! Zírám ). Tým som si vyvolal obrovským glykemickým indexom obrovské hlady a navyše samozrejme hlady po všetkom nezdravom a najlepšie sladkom. Typický začarovaný kruh. Dnes som sa už z toho dostával, hoci ešte 2-3 pečené perníky padli za obeť v práci... Embarassed Zase sa vraciam hromadne k zeleninke, ovociu... a tak podobne. Dúfam, že po ďalšej brigáde už rovnakú chybu neurobím, len mi je nevýhodou, že sa odtiaľ ráno vraciam vysilený a telo akoby bolo náchylné pýtať si nejakú rýchlu lacnú energiu...

Poobede som vymieňal žiarovku v kúpeľni, upratoval som trochu, dal som si obed, kávu, zapísal som si účtenky do excelu. Pôjdem sa hrať hru na PC a odpočívať. Periem si popritom pracovné oblečenie do brigády, dal som to na štyridsiatku, minule to stačilo. Neviem

Známka dnes 1-. Polícia

Prajem Vám, priatelia, pokojný deň a hojne zdravia všetkého typu, držme sa. community together

matej
Ďakujem
Sun 1

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 57 z 84 Previous  1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 70 ... 84  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: