Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 10

Strana 30 z 84 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 57 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 30 Empty Re: Ako sa dnes máš? 10

Odoslať  kimi2028 Pi 23 marec 2018 - 18:35

Ahoj le pluie, s tým smerovaním ma každý problém, čo sa stane niekomu ako my. Najťažšie je to, že nemusíme ani šancu dostať. Z tohto dôvodu je dôležité si nájsť nejakého pekného koníčka prípadne aktivitu, ktoré by mali pozitívny vplyv na tvoj osobný život a časom sa aj niečo ti naskytne. Môžeš skúsiť napr.rôzne kurzy, ktoré ti pomôžu v napredovaní. Mne napr. šach pomáha to, je to super šport. Síce nemám výsledky také kvôli chorobe, aké by som mal mať. Herne sa zlepšujem v tom, lepší sa mi i zdravotný stav. Pokiaľ napr. keď rada píšeš, tak skus si založiť nejakú osobnú webovú stránku prípadne len tak písať si v sukromí o veciach, ktoré ťa bavia. Netuším, že čo ťa baví, ale mohlo by to byť dobre a naučiť sa znova nejakej tej kreativite, ktorú budeš môcť využiť aj neskôr.

Mer heh, vidíš ako na teba ľudia myslia? Very Happy To je hrozne zlaté, že už aj doktorka ťa zavolala na kontrolu. Máš mesiac na čom pracovať, aby si bola v deň kontroly vynikajúco na tom
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2282
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Matej So 24 marec 2018 - 19:45

Ahoj kamaráti. Pretty good

Víkend mi plynie dosť rýchlo. Je to tým, že väčšinu sobotného dňa som prespal, nehovoriac, že som spal aj riadne v noci. Cítim sa pomerne dobre, pred chvíľkou som si zacvičil v podobe menej náročného strečingu a na ohybnosť chrbtice, no a zdá sa, že mi to navodilo príjemné pocity. Priznám sa, 2 týždne som cvičenie zanedbal, a bolo to dnes cítiť, nevedel som sa rozhýbať a už len jednoduché zohnutie mi bolo nepríjemné. Proste stuhnutosť kĺbov, šliach. V tejto súvislosti s radosťou potvrdzujem, že stačí aj jednoduché 5-minútové až 10-minútové naťahovačky a veci sa vedia náramne ihneď zlepšiť. Smile Dnes mám pauzu od kofeínu - samozrejme, je smelé povedať, že by som pri tejto pauze dlhodobo vydržal pri mojej histórii snahy o jeho vysadenie, no celkovo aspoň na ten víkend si dávam takú pauzičku, nech telo funguje aj nejak prirodzenejšie. Smile Budúci týždeň od Veľkého piatka až po Veľkonočný pondelok sú 4 dni voľna - chcem mať pauzu od kofeínu aj vtedy. Smile Najviac mi na jeho vysadení vadí sprievodná demotivácia, "nechcenie sa", apatickosť, zašívanie sa, a až potom na druhom mieste zhoršená nálada smerom k depresii. Shocked

V papaní som začal realizovať zdravotné pôsty, o ktorých som prečítal nejaké state a tiež minimálne 3 knižky počas posledných mesiacov. Vybral som si pre seba pôst typu 16/8, teda 16 hodín sa postiť, 8 hodín papať. V ľudovej reči to znamená vynechanie jedného z piatich hlavných jedál dňa, vybral som si večeru, lebo raňajky dosť potrebujem k existencii, pri ich vynechaní trpím viac, než pri vynechaní večere. Takže papám posledné jedlo asi okolo pol štvrtej sváču, a potom jem pred ôsmou ráno raňajky. Kaloricky sa pohybujem okolo 8500 kJ pri tomto režime. Smile Všetko si zapisujem a analyzujem. laughing Vzhľadom na to, že ten pôst 16/8 nerealizujem z dôvodu chudnutia, ale z dôvodu zdravotných benefitov pre organizmus, tak by som sa ho chcel držať ako životného štýlu vari navždy. Smile A tie ušetrené peniaze! laughing Ale nie, drahé to je aj tak, lebo čo sa je v tom 8-hodinovom okne, tak musí byť nutrične kvalitné, a to býva obvykle drahé. very sad3

Víkend teda trávim zatiaľ pasívne. Zajtra potrebujem dať prať, navštíviť rodičov, upratovať, uvidí sa. Smile
Prajem Vám pokojný večer, dobrú noc a príjemnú nedeľu. Smile

Matej
Huge smiley

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 30 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5073
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 So 24 marec 2018 - 20:30

Ahojte mám sa dobre. Nálada je dobrá, len už som pomaly v očakávaní. V piatok otváram turnajovú šachovú sezónu tak som zvedavý,čo to prinesie. Chystám sa hrať veľmi pomaly a unaviť svojho súpera, čo najviac ako to pôjde. Veď o to ide, aby to nemal až také ľahké a zároveň si budem cibriť techniku svojej hry. Keď prehrajem tak prehrajem, ale aspoň to precítim a si aj zahrám. Uvidím ako tie plány budem realizovať, pretože v Prešove minulý týždeň mi to nešlo, ale tempo bolo o 30 minút rýchlejšie na rozmýšľanie a mal som strach ťahať to pomaly, pri dlhšom tempe môžem si to však dovoliť, aké bude v Bratislave.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2282
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Ne 25 marec 2018 - 21:16

Ahojte,
mám sa fajn, myslím. Určený dátum kontroly mi síce nepomáha merať glykémie a viac sa o to starať, ale také dva týždne pred ňou ma to nakopne, to viem Very Happy
Dosť veľa spím, som bez energie. Aj teraz by som už spala, ale to sa mi už pravdaže zas nechce. Napísala som mail do Holíča, či by bolo možné nafotiť v hol. kaštieli cosplay, som zvedavá, čo mi odpíšu Smile Však už ani srnka netuší, kam ísť. Avšak aktuálne mám na účte 30€, takže zatiaľ je to bezpredmetné Very Happy Embarassed
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 30 Empty Pre: Matej

Odoslať  anjelik Po 26 marec 2018 - 9:16

Matej napísal:Le pluie, veľmi Ti ďakujem za Tvoje slová, povzbudili ma. Dojatie Síce sa necítim ako produktívny človek, no z istého pohľadu sa tak môžem niektorým zdať... chcelo by to u mňa viacej koníčkov, menej času stráveného v robote, viacej mimopracovných sociálnych interakcií (napr. návštevy v rodine), viac času a vôle na Schizo.Sk, častejšie cvičenie, aktívnejší duchovný život (tzv. praktizovanie viery) a tiež by to chcelo nejaký cieľ, kam kráčam naprieč životom, avšak tu mi mnohí vravia v práci, že stačí aj jednoduché žitie, užívanie si krásy maličkostí a drobných pôžitkov (napr. zábava, kultúra, príroda, jedlo,...). Tieto všetky veci sú u mňa ešte nedostatočné a cítim, že na nich musím ešte dosť makať, aby sa dalo povedať, že žijem kvázi-hodnotne. Zo všetkých vymenovaných vecí ma mrzí najmä moje nenavštevovanie príbuzných, ku ktorému som nebol v detstve nikdy vedený (nikdy sme nikoho nenavštevovali, vždy prišli oni k nám). Aj kvôli tomu som nesvoj, keď si predstavím, že by som mal ísť na návštevu k bratom alebo ku krstnej, alebo kamsi. Dokonca mi je nepríjemné pomyslieť, že by niekto prišiel sem ku mne, už tu bývam aj 9 mesiacov a zatiaľ tu bol len otec, a aj to vypomáhať so zariaďovaním, a nie ako návšteva. Keď umriem, tak skôr kolegyne budú viac cítiť stratu, než moje vlastné príbuzenstvo, lebo ma vlastne až na rodičov ani čo do povahy a vlastností ani nepoznajú. Nešťastný

Uff, tak som sa rozkecal, každopádne Ti, le pluie, veľmi ďakujem. Srdečne Ťa pozdravujem a prajem Ti všetko dobré. Smile Vitaj

Matej
Cvik 1

Ahojte!
Ahoj Matej! Smile
Chcela som reagovať na tvoj post, ale nejako som sa k tomu celý týždeň kvôli práci nedostala.
Podľa mňa určite si produktívny človek, a nezdá sa to len tak iným: ) Veď popri tvojich aktivít aj pracuješ, takže zvládaš dosť veľa vecí. Je skvelé že sa chceš viacej venovať mimopracovných aktivít, alebo veciam, ktoré ťa duševne napľňajú : )
Taktiež si potrebujem navrhnúť nový zoznam vecí, ktoré chcem začať robiť popri práci, lebo takto už veľa rokov som sa nonstop venovala len práci, doma sa znervôzňovala kvôli práci, a pritom sa vôbec nevenovala sebe, a úplne sa zničila duševne  very sad4 Takže od budúcej návštevy lekára, čo mám o pár týždňov, sa budem snažiť rozvíjať sa vo veciach čo ma bavia, a liečiť sa study
A ku návšteve rodiny: ) : podľa mňa netreba čakať nato, aby ťa navštívili. Veď môžeš najprv ty navštíviť ich, a uvidíš, že sa potešia  saint  A vtedy ich už môžeš aj ty osobne pozvať k sebe: ) Veľakrát rozmýšľame o tom, že čo si iní budú myslieť, a sme z toho zmätení a smutní, a potom po čase vysvitne, že keď by sme sa boli ozvali vtedy, keď sme po tom túžili, všetko by bolo fajn  ; )
Tiež som si predtým myslela, keď som ešte žila s rodičmi, že na mňa moji príbuzní nebudú zvedaví, že som úplne sama so svojimi problémami, a bolesťami, pretože s rodičmi som nemala dobré vzťahy. Roky som sa trápila a len rozmýšľala tak, že asi by na mňa príbuzní alebo známi neboli zvedaví, ale teraz už začínam chápať, že namiesto negatívnych myšlienok sa mám hocikedy ozvať kamarátom, a spoločne môžme potom kecať a byť šťastnejší 0: )  Jasné, že to nezmení fakt, že bývame dlho smutní a nedokážeme nič urobiť, ale ak sa párkrát ozveme kamarátom, a zažijeme super rozhovory alebo nedajbože aj sa pôjdeme von zabaviť, alebo si navzájom vyriešime problémy saint , tak to po čase dáva taký pocit viacej radostných chvíl, a budeme zo seba mať lepší pocit, a evokuje to spokojnosť  Wink  study   giving a hug
anjelik
anjelik
Strieborný pokročilý člen
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  rasto Pi 30 marec 2018 - 2:31

ahojte.tak ja v podstate nemam nic nove stav stabilizovany akurat uz dlhsi cas sa sprchujem v studenej vode nie celkom ladovej ale takej zhruba 15 stupnovej mam s toho prijemny pocit.
rasto
rasto
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 523
Reputácia Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Bydlisko Bydlisko : stredne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: f20
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Pi 30 marec 2018 - 9:47

Ďakujem Ti, anjelik, za Tvoje slová a povzbudenia i rady. Budem nad nimi premýšľať, hoci teraz mi nič nenapadá, ako by som konkrétne reagoval. Ale určite platí vďaka, ďakujem. Smile Prajem Ti všetko dobré, drž sa. giving a hug

---

Ahojte, priatelia. Smile

V súčasných dňoch sa cítim v nálade dosť plocho, pričom do značnej miery sa o to snažím úmyselne. Totiž mal som obdobie premrštených pozitívnych emócií, po ktorých vždy nasledovali hodiny depresie alebo v lepšom prípade iba útlmu energie. Nazval som to "výkyvy" v zmysle sínusoidy. Zistil som, že keď otupujem pozitívne emócie, tak potom neprichádzajú silné depresívne pocity. Preto sa vyhýbam už niekoľko dní všetkému, čo by ma mohlo vyhupnúť do silnejších pozitívnych emócií, napr. cukor, kofeín. Včera som mal však mekáč a veľmi slaný obed, takže to nebola výhra, a prišli s tým silnejšie pocity slasti v ústach, o ktorých už zo skúsenosti viem, že sa s tým bude viazať opačný pól pocitov, ale v psychike. Výkyvy v tomto zmysle mám už dlhé mesiace, no v tomto čase sa mi darí ich vystríhať práve tým kontrolovaním pozitívnych pocitov, lebo len tie viem krotiť vedome, zatiaľ čo hĺbky smútku a prázdnoty krotiť neviem. Preto si viac-menej "spôsobujem" plochú, vyrovnanú náladu, čo do energie konštantnú.

Kvôli chýbajúcemu kofeínu mám výrazne zníženú motiváciu a chuť niečo robiť, tiež som unavený a spavý. Ale je to síce "znížená hladina energie", no za to konštantná, a práve tá konštantnosť mi momentálne vyhovuje, pretože byť na hojdačke ma veľmi emočne vyčerpáva. Stredu a štvrtok i dnešok som už aj bez cukru, ledaže je nejaký cukor v potravinách, napr. biely jogurt, nálev v červenej repe, mlieko atď. Skôr to vyhýbanie sa cukru spájam s vyhýbaním sa vyslovene sladkým pochutinám, ako napr. sladkosti, sladké malinovky a vody, džúsy. Čiže kečup si kľudne dám... Smile

Kofeín je na nule už tretí deň s tým, že áno, som vyšťavený, ale ako som napísal, momentálne mi záleží viac na konštantnosti úrovne energie, hoci by bola tá úroveň všeobecne dosť nízka a málo produktívna. Uvidím, ako dlho mi takýto názor vydrží. Embarassed V minulosti som aj prekonal absťáky z vysadenia kofeínu, ale napokon som sa ku kofeínu vrátil práve kvôli všeobecne nízkej hladine energie. Nepovažoval som vtedy za primárne to, že ju mám vyrovnanú a plne konštantnú bez výkyvov, dôležitejšie mi prišlo byť nafrčaný, rozbehnutý ako lokomotíva, aby som veci zvládal. Takže naozaj som zvedavý, či sa tieto dve rôzne motivácie pobijú a ktorá vo mne zvíťazí.  scared

V práci inak ok, veci idú. Dnes je sviatok, voľno. Zajtra nemám robiť, ale asi pôjdem, lebo mám "resty", tak si chcem veci podokončovať. No nesľubujem. albino

Známka na dnes: 2+. Pretty good

Ďakujem za prečítanie. giving a hug Prajem Vám príjemný Veľký piatok, všetko dobré. community together
Vitaj

Matej
Sun 1

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  rasto So 31 marec 2018 - 2:51

ahojte.mam pocit ze by som asi potreboval niejake antidepresiva lebo nemam najlepsiu naladu malo spim jest mi nechuti nic ma nezaujima vsetko mi je sum a fuk co som cital tak su to prejavy depresie ale na druhej strane nemam sa najhorsie tak by som nerad pridaval tabletky.
rasto
rasto
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 523
Reputácia Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Bydlisko Bydlisko : stredne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: f20
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 31 marec 2018 - 22:12

Ahoj kamaráti. winking

Mám sa asi aj dobre. Pocity mám zväčša neutrálne, plochšie, pričom dosť mi chýba to "okorenenie psychického prežívania" výraznejšími pozitívnymi emóciami, ktoré mi prinášal trebárs kofeín. Som s ním naďalej na nule, resp. nízko, lebo jednu jeho tabletku som si ráno dal po zobudení na intenzívny bolehlav, ktorý som zreteľne pochopil ako absťák. Nevnímam to ako zlyhanie, práveže to považujem za vhodný krok, lebo veď sa dá odvyknúť od kofeínu aj menej bolestne a pomalšie tým, že si kofeín dám len trošku, keď je absťák bolestivý. Takže teda chýbajú mi tie pozitívne pocity, cítim sa akoby v nejakej šedosti, priemernosti, s jemným oparom vážnosti, "melanchólie" a azda štipky romantiky (počúvam české staré piesne na youtube a istým spôsobom vnútorne hlbšie prežívam tie texty ako umenie, až mám pocit, že už by som azda vedel pochopiť všelijakú poéziu možno). Výrazne negatívne emócie tiež chýbajú, neskĺzam do deprimovanosti, azda dnes u rodičov som ku koncu začal byť dosť nervózny, možno podráždený. Mal som v sebe vnútorný konflikt, ktorý netreba bližšie opisovať, ale cítil som sa z neho podráždene. Ak hovorím o negatívnych emóciách, tak už len okrem nervozity môžem spomenúť zhoršené prežívanie trasenia sa (tzv. stereotypie). Ono klepem nohami, keď sedím, alebo sa trasiem na posteli, už roky, ale v súčasných dňoch mi to začalo intenzívnejšie vadiť. Neviem sedieť pokojne bez pohybu, musím chodiť, musím hýbať končatinami, poklepkávať. Čoskoro pôjdem k psychiatričke a rozhodol som sa jej o tom povedať - že síce nejde o novinku, ale že mi to začalo vadiť. Možno bude treba znížiť Escitil, alebo nasadiť Akineton, neviem. Môže to byť aj sérotonínový syndróm, a môžu to byť extrapyramídové príznaky, ale môže to byť aj obyčajná nervozita, potlačovaná úzkosť neurotického pôvodu. S vysadením kofeínu sa mi to akoby zhoršilo, čo je istým spôsobom paradox, keďže by mi mali klesnúť stresové hormóny. Alebo som si to začal len viac všímať vzhľadom na to, že neprežívam intenzívne emócie, ale som plochší...

Dnes som nebol v práci, hral som sa na PC, navečer som išiel na nákup a k rodičom. Trošku som aj upratoval bytík a vyniesol smeti. Ešte ma čakajú 2 dni voľna, tak kvázi-sviatkujem. Výzdobu nemám žiadnu...

Známka asi 1, skúsim dať dnes mínusko preč, možno už je čas. Shocked

Prajem Vám veselú Veľkú noc. Ahoj, priatelia, mám Vás rád, ste super so vším-všudy. Super!
Matej
Ďakujem Sun 1

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 1 apríl 2018 - 12:21

Ahoj kamaráti. winking

Mám sa asi dobre. Spal som od 0:00 do 10:30, takže až priveľa. Už je poludnie, no a ja mám za sebou ešte len raňajky, lieky, hygienu a telefonát s mamou. Mal som tu aj vinšovačky k Veľkej noci, zazvonili mi, a tak som si vypočul vinšovanie. Trochu ma to rozklepalo, priznávam, ani neviem prečo. Ale boli milé, nehádžem Rómov do jedného vreca, tieto mi prišli veľmi príjemné, asi to bola babka s vnučkou. Ktovie, aký majú osud, že či sa tá babka o tú vnučku nemusí starať... Potom sa mi ešte triasli ruky, ukľudnenie prišlo po asi 10 minútach. Bolo to prvý raz za posledných 5 mesiacov, čo niekto použil môj zvonček. Very Happy A možno aj za dlhšie obdobie, lebo, tuším, odpisovateľka vodomeru klopala. Laughing

Dnes bude asi lightový deň, no mal by som dať prať... Embarassed

Prajem Vám, priatelia, príjemnú nedeľu, držme sa. Super!

Matej
Cvik 1

PS: Napíšte, kamaráti, ako sa máte. Trochu téma už 5 dní stojí, iba Rasťo a anjelik prispeli. Napíšte, čo máte nové, čo staré, zverte sa aj s trápeniami, a keď sú v lepšom prípade aj radosti, tak isteže aj s nimi. Spisovateľ  giving a hug Teším sa na každý riadok. dancing

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  filipka Ne 1 apríl 2018 - 15:32

Ahojte, ja sa mám celkom dobre. Mama s bratom išli na návštevu k príbuzným a ja som ostala doma u seba, takže mám čas na čítanie či premýšľanie. Trochu som si triedila nejaké veci, ale asi by sa zišlo skôr utriediť si myšlienky a pocity Very Happy Neviem, pri všetkých tých liekoch mám pocity dosť utlmené, ale viac asi tie pozitívne, aspoň sa mi zdá. Niekedy to riešim po svojom- nákupmi Wink
filipka
filipka
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1048
Reputácia Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ne 1 apríl 2018 - 16:53

Ahojte!
Tieto sviatky trávim najmä doma, hoci pred chvíľkou som sa vrátil z cintorína spomenúť si na rodinu a kamaráta, ktorí nie sú už medzi nami. Včerajšok som mal až príliš spavý, až som sa stretol s nevôľou našich v tomto smere. Prežívam v týchto dňoch, najlepšie povedané, akúsi clivotu. Psychopatologicky ako symptómy by sa to dalo rozložiť na slabšiu depresiu, úzkosť, pocity osamelosti, obavy z budúcnosti... Na druhej strane som relatívne ľahko od tohto odkloniteľný a tak aj krátky telefonát, Zello, email, stretnutie s niekým príjemným ma vie potešiť. Klasika je spánok, hoci teraz je to akési zvláštne. Dobre spím aj na 1,5tbl. Gerodormu. Také záležitosti ako chudnutie, cvičenie a vstávanie v rozumný čas sú stále pre mňa výkričníkom, lebo plnenie práve týchto bodov, v chápaní akp., je dlhodobo "zmrazené". Lieky beriem ako som zvyknutý a teda aj ako mám predpísané. Vzťahy v domácnosti smerujú k pohode, síce občas...

Užite si sviatky jari v radosti a čo najpríjemnejšie. S pozdravom Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 30 z 84 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 57 ... 84  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: