Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 10

Strana 55 z 84 Previous  1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 69 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 55 Empty Re: Ako sa dnes máš? 10

Odoslať  Meretseger Ne 17 jún 2018 - 23:53

Ahojte.
Dnešný večer je z tých horších... omnoho horších než býva môj bežný neskoropopoludňajší štandard. Vidno to najmä z článku na blogu (myslím, že viacerí tu poznáte link naň, nebudem ho sem dávať).
Neviem. Vzdávam to. Načo mám bojovať, keď sa tie večery vždy, vždy vrátia? Načo mám písať blog, keď beztak nemám na články najmenšiu odozvu? Načo... Whatever. Nejak bude.
Ako tam píšem, sebapoškodzovanie nepraktizujem iba preto, že je leto a rany by bolo vidno, zabiť sa ani len nedokážem. Málo odvahy. Snáď raz...
No nič, končím nateraz, bolo by to moc depresívne. Len dúfam, že sa možno zajtra z akéhokoľvek dôvodu neprebudím. Lenže viem, že hej a ono bude lepšie... kým zas nepríde večer. A tak stále, stále dookola.
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  kimi2028 Po 18 jún 2018 - 12:39

Ahoj Mer, nie je pravda, že nikomu na tebe nezáleží. Ja som sa zrovna včera okolo 3. hodiny pýtal, že čo robí taká Mer, ktorá na blog už veľmi dávno neprispela. Čiže asi tak bohužiaľ nedá sa písať ku každému článku. Sporadicky niekedy prispieť tak je to OK. S tými večermi? Skúšala si sa zamestnať nejakou činnosťou, či ísť prípadne niekde vonku na prechádzku.

Ahojte, mám sa výborne. Negatívne príznaky ochorenia sa mi darí držať pod kontrolou. Možno je to aj tými prechádzkami, ktoré majú na mňa dobrý vplyv. Prejsť sa 3x niekde von denne vyzerá veľa, ale celkom dá sa to. Dnes budem študovať šachy, chcel by som si zanalyzovať 2 partie dnes, ktoré som odohral minulý týždeň.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2282
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Po 18 jún 2018 - 19:46

Ahojte kamarátky a kamaráti!

U mňa je to otáznik, stále som na zvýšenom amisulpride a veľmi kriticky hodnotím haloperidol, ktorý mi tu robí "neplechu". V piatok mám kontrolu a do nemocnice sa mi príliš nechce, možno by aj boli dôvody. Inak vám všetkým prajem pohodu do nasledujúcich dní... V skratke Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Felix2000 Ut 19 jún 2018 - 12:40

Ja fakt rozmyslam nad scenarom dat sa "zmrazit".
Prave dnes som cital pribeh jednej americanky co sa za nejakich 35 tisc dala zmrazit a da sa rozmrazit o paru rokov neskor.
Fakt tuho nad tym rozmyslam, ako sa trapit bojom s veternimi mlynmi.
Vcera som mal taku depku ze koniec, nasadil som si diazepam.
Snad pomoze.
Drzte sa
Felix2000
Felix2000
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 49
Reputácia Reputácia : 5
Dátum registrácie : 20.09.2017
Bydlisko Bydlisko : Kosice

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F22, F22.5 , socialna agarofobia, bipolarna porucha, schizofrenia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Kvetiapin, Triticoo, Haloperidol ( podla potreby), neurol, Zyprexa, Risperdal

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  emuska511 Ut 19 jún 2018 - 14:30

Ahojte,vidím že viac ľudí sa tieto dni trápi,u mňa tiež nič moc,som spava a do ničoho sa mi nechce tak v kútiku duše sa modlím nech to prejde.uvidime.vsetkym veľa zdravia a pokoja.

Sent from Topic'it App
emuska511
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 24
Reputácia Reputácia : 5
Dátum registrácie : 25.05.2018

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ut 19 jún 2018 - 17:06

Ahojte, mám sa dobre. Dnes je to o niečo depresívnejšie, ale dá sa to zvládať. Momentálne nemám z ničoho radosť. Neteším sa ani na šachový turnaj, na ktorý pôjdem od štvrtka. Som pravdepodobne asi vyčerpaný a musím nabrať nových síl. Tak mi držte palce priatelia, aby som ich nabral...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ut 19 jún 2018 - 19:32

Ahojte!
U mňa to je teraz síce lepšie ako včera, hoci o akomsi vyladení ešte reč nie je. V podstate v medikácii je to o pridaní 1tbl. haloperidolu ešte od MUDr. a sám som si zvýšil amsulprid o 1tbl. Ako najväčšie negatívum momentálne hodnotím tendenciu k pasivite, určitú miernejšiu soc. fob., epizodickú úzkosť - raz je inokedy nie je. V menšom cítim vzťahovačnosť a mihnú sa aj "hlasy". Na toto všetko mi dokáže pomôcť práca na záhrade a čítanie resp. "preladenie" pozornosti na čosi iné. Opačne, nuda a zaháľanie mi situáciu len sťažujú.

Prajem vám, aby ste necítili žiadne F-príznaky a mali sa prinajmenšom dobre. Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  rene007 St 20 jún 2018 - 18:34

Ahojte dalsi pracovny denza nami! Sombezradny lebo praca tesara nie je mna kebynebol moj veduci stryko tak som uz vyhodeny. Chcem ist studovat na vysku dalej lebo mam len gymnazium no neviem este odbor pred vypuknutim choroby som poslal do bratislavy na UK geologia vo vyuzivani krajiny. rozmyslam este nad elektrotechnikou alebo jazykmi. No neviem sa sustredit a to co citam si tazko zapamatam tak fakt neviem co dalej zo zivotom. emocie ziadne anhedonia je ani sexualny zivot nie je to co to byvalo. chcem proste normalny zdravy zivot Crying or Very sad
rene007
rene007
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 79
Reputácia Reputácia : 20
Dátum registrácie : 31.10.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 20 jún 2018 - 19:04

Ahojte, mám sa veľmi dobre. Denný režim som dodržiaval, čo sa prejavilo na zlepšení nálady ako aj depresívnych príznakov z predošlého dňa. Momentálne som taký vyrovnaný, spokojnejší, hoci samozrejme nie je to 100 %-tne.

Rene ono je to skutočne ťažké a zrejme sa preceňujeme. Okolie sa ma snaží priviesť, čo do najlepšieho stavu. Moja prognóza vývoja ochorenia bola veľmi zlá na začiatku. Zvládol som skoro všetko, čo sa po mne vyžadovalo. Som rád, že mám aspoň nejakých kamarátov, či už na fóre, s ktorými môžem zdieľať svoj život a pochopia ma. Vo svojom meste mám pár ľudí, s ktorými môžem ísť vonku. Napr. na zajtra mám po šachoch dohovorené, že pôjdeme pozrieť futbal do mesta.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  danka St 20 jún 2018 - 19:34

ahojte, pozdravujem všetkých, stále chodím do práce treti mesiac, a to najskor sest dni a den volno ale teraz pat dni a dva volno, na tri smeny, tak yvládam to ledva ledva lebo som unavená totálne, tento týzden mam nocné. Antifajny, podla mna je dobre ze ta tam nezobrali za upratovaca aj ked sa zachovali otrasne ze si cakal na tej vratnici ale tolko by si sa namakal fyzicky, radsej skus do vyroby, kde budes robit opakujuce sa cinnosti, cez nejaku agenturu index nosluš napríklad. zajtra mam psychiatricku, no s nou sa nedá normálne jednat, tak jej tajim ze jeden liek neberiem, ani druhý rivotril, darmo jej poviem ze ho nechcem ze neucinkuje, radsej som bez neho, olanzapin tiez neberiem a to som jej dva krat naznacila ze ho nechcem ale sa nahnevala ze ho musim brat, takze ho neberiem asi od vianoc zmenila mi antidepresiva ale zle vyratala tbl, tak som tri dni bez ale vsak zajtra tam idem po nocnej. najviac ma stve stále neustále fajcenie a nadvaha, nemam sa k cinu písat si co jem, ani sama neviem co mam niekedy jest co je správne, studujem doktora PIJAKA, riadi sa podla vedy, vyviedol ma z omylu o bravcovom mase, a dal info o pouzivani vitaminov napriklad, tak na fb ma plno fotiek o stave a zdraví. jasne ze som furt unavena a uzkostna, ale zatial som kolotoci praca cestovanie tam a spat a doma zavislost od fb, internetu, spanok, fajcenie, telefonaty od kamaratov, na ine nezostava cas, cez volno dospim z prace a o den tam znova idem. nebola by som tam tak dlho keby tam neboli celkom fajn ludia. tak sa drzte vsetci myslim na vas ahojte. giving a hug giving a hug heart community together welcome or bye
danka
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 93
Reputácia Reputácia : 14
Dátum registrácie : 22.08.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 23.9, F 19.2, F 32.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Escitalopram 20 mg., Olanzapin 0,5 mg., Rivotril 0,5 mg.

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger St 20 jún 2018 - 19:46

Ahojte,
kimi, ďakujem! Na prechádzky večer už nechodím, nepripadá mi to bezpečné, i keď mám psa. Zamestnávať niečím sa snažím, poväčšine hraním TR, ale i keď mi je potom lepšie, môže sa stať nejaká úplná prkotina a nálada zas na kočku. Ale napr. dnes je to OK. Hm.

A ako sa mám? Zajtra mám stretko s kamoškou, to si pôjdem s niekým von sadnúť po veeeľmi dlhom čase, takže sa moc teším. Povedala som si, že na blog nemôžem stále hádzať tak strašne sebaľutujúce, depresívne články, preto je tam dnes menšia paródia. Mal by sa mi zastaviť i fotograf a doniesť fotky na USB v poriadnej kvalite, chce za ne síce dosť, ale zas ich aj mám veľa Very Happy Takže sa mi vlastne darí. Ako píšem vyššie, i dnešný večer sa zdá byť v pohode. Počúvam hudbu, ťukám do klávesnice, ani kočičák moc neotravuje a hlavne mi nespí stále na kolenách, čo je síce milé, no i dosť obmedzujúce v pohybe.
A budúci cosplay by mohla/mala byť Harley Quinn z filmu Suicide Squad, medzitým aj Lara (s bráchom, čo bude tragický výsledok, ale nemám toľko financií, aby som si mohla každý photoshoot platiť s profíkom):
Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 55 Hq10
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Dušan St 20 jún 2018 - 21:40

ahoj danka,

dik za reakciu,som rad ze ma tam nezobrali,lebo pohovor som dodrbal

ahoj ostany a danka

zajtra idem na pohovor,kde uz je prichystana zmluva a pravdepodobne budem robit od pondelka,praca na tri zmeny,praca na ukol,samostatne pracovisko,zakladny plat + priplatky a bonusy,

tesim sa jak pes,povodne som chcel ist robit mimo mesta s ubytovanim,ale nevadi,

Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0