Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 10

Strana 14 z 84 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 49 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 14 Empty Re: Ako sa dnes máš? 10

Odoslať  Meretseger St 31 január 2018 - 17:03

Ahojte,
mám sa dobre. Dala som sa po dlhšej dobe trochu do poriadku, umyla si vlasy, pretrhala obočie, etc., neviem síce, kvôli komu to robím, asi kvôli sebe, ale aspoň sa teda cítim ako človek Very Happy Po psychickej stránke mi je vlastne dobre, i keď tú polovicu escitalopramu užívam veľmi nepravidelne, no dá sa. Napísala som na FB fotografke, kedy bude mať čas na fotenie, dohodneme sa na Mileene (sneak peek v inej téme) a večerných šatách Lary, na ktoré sa viacerí veľmi tešia Very Happy Síce mi ešte nedošla príslušná parochňa, ale nedokážem čakať do cca polovice marca, tak si musím vystačiť s tým, čo mám.
Inak si tak po troche blogujem, flákam sa, hrám hafo TR levelov, ach, nič nové Very Happy Zajtra by som mala napísať sestričke u psychologičky, či prídem, holt asi hej, uvidíme, ako to dopadne.

Kimi, 6000 eur? Shocked Mne teda ID na prvý raz tiež zamietli, brat mi musel doplácať, ale "len" okolo 2000. No, ale ID mi priznali skoro, mala som tuším 20 rokov, možno je to aj tým?
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Dušan St 31 január 2018 - 17:04

tie videa su super,

mam prekuknuty cely GM tutnajovy kurz a k stefanovy som si teraz pridal videa ohladom techniky ako prepocty,potom mam v plane gladiatorov,bonusovky a nakoniec komplet krak - mazur,4-5 krat do tyzdna to snad zmaknem za 3/4 roka
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 31 január 2018 - 17:08

mer jj je to tým, ja mám 29r a mal by som mať odpracovaných 5 rokov, čo nemám. 5 rokov si budem musieť doplácať... Investícia by sa mala vrátiť za 3 roky, keď všetko pôjde tak ako má.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2282
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 14 Empty -.)

Odoslať  lucia89 St 31 január 2018 - 17:22

ďakujem krásne Smile
lucia89
lucia89
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 3
Reputácia Reputácia : 0
Dátum registrácie : 30.01.2018

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  jardoss St 31 január 2018 - 17:42

ahojte co sa tyka ID tak ja som musel byt najprv jeden rok na Pn v roku 2016 som bol hospitalizovany a ptm aj v roku 2017 mno a ID mi uznali od prvej hospitalizaci cize od roku 2016 a vyplacany mi bol od roku 2017od septembra... tiez som musel doplacat spadal som do tej kategorie aby som nieco dostal musel som mat aspon 2roky..ale v socialnej poi. mi vypocitali rozne ponuky na zaplatennie cize investicia sa oplati a mne spatne vratili peniaze od kedy mi uznali invalidny... za niekolko mesiacov mi vratili vsetky investovane peniaze spatne takze kimi si na PN?
jardoss
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 21
Reputácia Reputácia : 2
Dátum registrácie : 10.01.2017
Vek : 33
Bydlisko Bydlisko : Lučenec

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Dušan St 31 január 2018 - 17:54

v roku 2004 som bol v takych stavoch ze o ID som ani len netusil,prislo to same od seba a pamatam si na prvej posudkovej v neskorsich rokof ze mi ho tak ci tak nezoberu,no necuduj sa ,mal som vtedy tusim tri nemocnce za sebof a tu prvu 3/4 rocnu.potom som chodil domof na vlastnu ziadost az do roku tusim 2010 alebo 2012,od vtedy som nastaveny takto a nestazujem sa,zajtra sa skusim doktorke opytat na vedlajsie diagnozy ktore by som mal mat v skorsich rokof,ale prevazne ide len o F20.0,tento rok mi ID navysili o necelyxh 7€ a od roku 2004 co mi ho priznali ,zvysili takto 14x ,co robi ak to spocitam + 98€
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 31 január 2018 - 18:14

Na PN som cca. 1 rok aj 2 mesiace... Viem o tom, že sa dá uznať aj spätne vraj dá sa uznať do 3 rokov, keď si bol chorý. Problém je v tom, že ja som ochorel už ako 28 ročný tesne po mojich narodeninách. Je to veľa peňazí, ale tak čo sa dá robiť, ale čert to ber. Budem užívať nielen peniaze ale aj zľavy plynúce zťp. Mohol by som ušetriť nejakých 300 eur ročne, čo nie je málo. Dôchodok, keby dali plný tak by som dostával nejakých 160-170 eur.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger St 31 január 2018 - 18:24

Plný ID 160 eur?? Huh? A to sa Ti oplatí, kimi? Možno nie je vhodné priznávať to takto "verejne", ale ja mám plný, neviem presne, nejakých 73% a dostávam cez 480
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 31 január 2018 - 18:34

JJ na 380 eur by som musel dať cca. 15 000 e, čo je strašná už strašná pálka. Návratnosť môjho ID 160-170 eur bude 3 roky, až potom budem "zarábať". Zase mne je jedno, že aký mám dôchodok. Budem chcieť zarobiť si robotou, len je otázne, že kto ma so schizofreniou zamestná. Som optimista, snáď sa niečo nájde. hoci istý čas budem musieť ešte fungovať bez práce, lebo do roboty nie som zatiaľ ešte veľmi súci. Mávam lepšie týždne, keby sa dalo, ale je veľa aj horších týždňov, kedy by to nešlo.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mischelll St 31 január 2018 - 18:56

Ahojte Wink

vidim ze sa tu okolo ID rozbehla debata....tak ja len rozmyslam ci sa mi to vyplati...lebo budem musiet doplatit 2 roky minimalne nemam odrobene...a to uz pocitam aj brigady...atd..pomedzi skolu..co ani neviem ci sa pocita.....
proste bieda to je.....a keby ze by som mala doplatit len 2000 eur...mozno by som nejak naskrabala....ale 5000 az 6000 eur urcite nemam....ani nemam s kade ani sancu ziskat...proste nerealne...ked mi tolko bude treba doplatit....preto tak zvazujem....a obavam sa toho...nakolko tu na vychode republiky..je to presne ako Matej opisal stredny podnikatelia sa boja co i len spomenut psychiatricku diagnozu......nie to ze schizofrenia...to by mi asi ani v praci netolerovali ....a to tam robim uz rok, poznaju ma....a vedia, ze makat viem....a aj tak viem, ze by na mna pozerali ako na postihnutu....a vedel by o tom cely kraj....proste cele zle....

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 14 Empty dôchodok

Odoslať  lucia89 St 31 január 2018 - 19:17

tak mať 73 percentný dôchodok a dostávať vyše 480eur je super ... Smile ja mám 75 % schválený a dostávam 418...ale záleží asi aj na tých rokoch odrobených , koľko človek zarábal a tak.....ja som nemala odrobené dva roky, ešte som spadala do toho : schválili mi invalidný , ešte som mala 27rokov....mamina mi doplatila , aby som dostávala.....je zaujímavé , že nám na sociálnej poisťovni ani nechceli povedať,koľko by som mala doplatiť, aby mi vyšiel slušný dôchodok..: mamina nechcela, aby mi s plným invalidným chodilo smiešnych 100 eur mesačne....
keby doplatila viac možno by som aj ja mala okolo 480 eur
lucia89
lucia89
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 3
Reputácia Reputácia : 0
Dátum registrácie : 30.01.2018

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Dušan St 31 január 2018 - 19:40

fuha co citam tak su nejake nove podmienky v poistovni,
mne priznali 73% ID a nepytali odomna ani korunu,jedine co pytala bola robota,vtedy som mal odrobenych len 9 mesiacof vo volkswagene a uradnicka mi povedala kebyze sa este najdu u mna 3 mesiace tak by som ID nemal taky slaby aky teraz,po 14 rokof mi isiel hore po 7€ rocne na +98€,
ale toto?,ze si na zavedenie ID doplacat!!!,tak to je u mna uplna ***,prasacina!!!

Naposledy upravil Matej dňa St 31 január 2018 - 20:43, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : vulgarizmus)
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0