Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Strana 15 z 27 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 27  Next

Goto down

• Zaslať odpoveď

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 15 Empty Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Odoslať  Tuto St 14 február 2018 - 6:41

Len dodatok:
To som sa dobre vyspal, teda včera!!!
scratch Evil or Very Mad

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 15 Empty Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Odoslať  Tuto Pi 16 február 2018 - 2:27

Ach jaj... a takto vylaďujem svoj režim spánku a naivne si myslím, že to s Gerodormom "dám". Fakt sa mi vôbec nechce ešte spať. Pravdepodobne sa do čohosi na pol hodinku začítam a potom sa pokúsim zase o spánok.

Tak len snáď, že všetkým dobré ráno! Tuto
Sleep Sleep Evil or Very Mad Evil or Very Mad

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  rasto So 17 február 2018 - 3:37

o jednej po polnoci som sa zobudil, od vtedy nemozem zaspat, vyzera to ze uz do rana nezaspim lebo som az moc culy a vlastne sa citim uplne vyspaty, ale to bude asi len zdanie, mozog preca len potrebuje primerany spanok, tak uvydim ci cez den aspon nieco nepospim, ale nebolo by to moc dobre cez den vyspavat kvoli nasledujucej noci.
rasto
rasto
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 517
Reputácia Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Bydlisko Bydlisko : stredne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: f20
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Meretseger St 21 február 2018 - 23:17

Vyzerá to na ďalšiu aspoň spoly prebdenú noc... Však čo, vyspím sa cez deň Laughing
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Ut 6 marec 2018 - 2:24

Noc je fajn, ale vždy je prospešnejšie, keď sa počas nej spí. Užil som plnú doporúčanú dávku Gerodormu, teda presne 2tbl. (pre fajného 4xpol tbl.). Odozva nulová. Za chvíľku bude pol tretej a skutočne neviem čo zo spánkom. Dobrú noc a dobré ráno! Praje Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  rasto St 7 marec 2018 - 2:43

zase dalsia rozvratena noc pred chvylov som sa zobudil a zase nemozem zaspat vlastne sa mi spat vobec nechce tak uvidim ci do rana este aspon nieco pospim.
rasto
rasto
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Št 8 marec 2018 - 3:03

Ako na to? very sad3
Momentálne som v prvej časti "spánku", čo znamená vlastne zaspávanie, deje sa to už asi 4 hodiny a práveže zaspať sa mi jednoducho nedá. Už som vyskúšal niekoľko techník, ktoré sa bežne doporučujú a samozrejme aj tá Gerodormová cesta je už za mnou. Nechcem užiť viac ako tie predpísané 2tbl. obvykle ich polím a tak to vychádza na 4poltbl. Takéto fungovanie neprospieva a kľudne môžem prehlásiť, že za posledné dni mám v podstate spánkový rozvrat, ktorý ani nemám chuť popisovať.

K môjmu žitiu asi len v skratke to, že symptómy F25 občas vyskakujú z normality, ale rozhodne to nechcem riešiť inak ako ambulantne, mám veľmi silné podozrenie, že najväčší škodca je depotný Haloperidol. Obávam mierneho nástupu soc. fob. a depky. Napriek vzorovému užívaniu Lítia, dlhodobo cítim určité fázovanie. Štve ma a to dosť, že do toho všetkého sa mi ešte "natrepe" úzkostný syndróm, síce reálne v menšom rozsahu, ale aj to napomáha "deptaniu" psychiky. Veľmi sa snažím, aby sa mi to nedostalo do správania, keď už prežívanie je týmto spôsobom naštrbené.

Prajem čerstvosť v zobúdzaní. Tuto.

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Meretseger Št 8 marec 2018 - 23:11

Ešte nie je až tak neskoro, ale normálne by som už spala. Pár dní ma však bolí/ia zuby, hlava, ucho, ďasná alebo krk, niečo z toho, neviem to presne identifikovať. Takže sa mi zle zaspáva a teraz sa mi ešte ani nechce spať. Napísala som na blog naštvaný výlev o slovenských fotografoch, akí príšerne, fakt hrozne neochotní sú... Mám chuť menovať tam, ale napokon som to až na dve osoby nechala tak. Nepotrebujem sa doťahovať s idiotmi Evil or Very Mad Každopádne, kvalita spánku je nič moc, zobúdzam sa aj počas noci, tak si možno zas nasadím Trittico.
Dobrú noc Cool
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  rasto So 10 marec 2018 - 2:19

tak zase sa mi nedary zaspat tak dufam ze do rana pospim aspon par hodin ak nie nic strasne sa nedeje cez den nezviknem spat tak dalsia noc budem ako drevo aspon dufam akurat ze sa nudim tv ma nebavy pozerat filmi tiez nie vlastne ma nezaujima v podstate nic okrem bazarovych predajov na internete len tak orientacne pozeram kdo co za kolko predava.
rasto
rasto
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  rasto Pi 30 marec 2018 - 4:54

dalsia prebdena noc uz som vzdal pokusy o spanok lebo spat sa mi vobec nechce tak pomaly nabehnem na denný rezim vlastne uz zachvilku svyta vsetko sa prebudza.
rasto
rasto
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  rasto Ut 10 apríl 2018 - 3:07

zasa sa mi ten spanok niejako nastrbyl nie a nie zaspat ale do rana este niejake hodiny ostavaju tak to nevzdavam stacilo by mi pospat aspon tych 4 5 hodin aby som si oddichol mozno sa to do rana podary lebo cez den sa mi moc nedary spat vcera sa mi podarylo zaspat okolo 2 po polnoci tak som sa ako tak vyspal ale neska to je zo spankom horsie ale ako sa hovory nadej umiera posledna.
rasto
rasto
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Ne 15 apríl 2018 - 3:03

Pred chvíľou som sa zobudil a som čerstvý ako rybička. Teraz však neviem ako to bude ďalej cca 3 hodiny spánku je málo. Question

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 15 z 27 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 27  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: