Dnes ma teší 2 :-)
Strana 56 z 70 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 63 ... 70
Re: Dnes ma teší 2 :-)
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
janka,janka likes this post
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
Patty_Pillow likes this post
Hádam, že sa máte dobre a fórum vám pomáha v bežnom živote aspoň trošku sa pohnúť z miesta. U mňa prakticky po starom a veľké zmeny u mňa nenájdete. Momentálne som ešte hore a doporučená dávka Gerodormu nezabrala. Bude úspech ak zaspím nejako k večeru. Musím len ticho dúfať, že spánok bude v nasledujúcej noci primeraný, lebo aj takáto prkotina mi môže vyvolať známe príznaky, čo si rozhodne neužívam. Lieky beriem podľa doporúčania, a teda pravidelne v primeranej dávke. Na depotné injekcie chodím v cca mesačnom rozsahu. Mám hlavný záujem knihy a časopisy. Tam to je najmä o psychológii, sociológii, prírode, filozofii, parapsychológii... a to skôr v populárnejšej forme. Rád si pozriem aj TV, zabrúsim na Net (Zello, Facebook, Youtobe) a v malej miere telefonicky obnovím kamarátstva, keď mi to rozpoloženie dovolí idem do prírody na prechádzku, čo už dlhšie nebolo. Bývam s rodičmi, ale bol som už samostatný, teda s exmanželkou. Niekedy Bojuem sám so sebou a ak sa dá tak ma poteší aj maličkosť. Vytvoril som si sériu denných činností "akp." - "akožepovinností", ktoré sa snažím poplniť. Tu mi najviac nevychádzajú fyzickejšie činnosti, ako je cvičenie aj prechádzka. Hoci to nie je výhra, holdujem tabakizmu. Na môj veľký žiaľ, cigarety sú drahý koníček a bodaj by ich aspoň trochu dali za lacnejšie.
Ako som spomínal... po starom. Držte sa a prípadne napíšte, alebo ma nájdete so. a st. o 20:00 na Zelle.
Prajem pekné dni. Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
janka,janka and dusan_fajnor.personal like this post
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
https://www.enaxnay.sk
a
https://www.madzi.sk
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
dusan_fajnor.personal likes this post
Tuto milý, ja som si uvedomila ze ked mobilujem a fajcim neviem ani o tom ze fajcim. Ale susedia vedia a nenavidia ma za to. dookoal chodim na balkon. a koko som chodila predtym juuj, strasne.. A teda v uzkosti fajcim viac. Ale ked sa zamyslim nad fajcenim, nechuti mi. Ale som si zvykla na mobile kukat don a fajcit aj a to je zle. Aj sa trapim ze naco fajcim ked mi to nechuti. Su chvile samozrejme ked to je velmi vhodne. Ale su chvile ked naozaj je to zbytocne. Ten kolobeh dna zatial neviem zastavit. Inak ked tak si kup aj tabak a zacni si sulat ..filtre v rukach zatocis, a niekedy treba ale pomiesat so svojim tabakom, ale vies takto niekedy trochu usetrit. Uspech je aj o jednu menej denne. niekedy. Raz by som velmi chcela ist na zello, ale neda sa mi zatial. Ahoj.
Zdravotný stav
Diagnóza:
EnaXnaY likes this post
janka,janka napísal:Pekne si to spravil, aj myslienka dna sa mi tam paci. na madzi A samozrejme hned ma napadlo co nespravit take, ze by prispievali ludom so schizoochoreniami na nejake akcie, potreby. To by si musel vymysliet. My by sme darcom mohli zas nakresilt obrazok,obraz, napisat, alebo nieco dat im do aukcie. mam dobre napady? ahoj Je to super ze toto vies robit, tesi ma to, potrebujem take nieco asi do buducnosti...Drz sa.
Spravil SOM aj https://www.dzio.sk/help kde sa dajú zadať žiadosti o pomoc ale podľa MŇA tým ľuďom nikto pomáha
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
janka,janka likes this post
Zdravotný stav
Diagnóza:
Stačí, když tam napíšeš svůj příběh.
Spíš si myslím, že se moc nepomáhá lidem s duševními nemocemi.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
motylek napísal:@janka,janka Svobodným matkám pomáhají, třeba na www.donio.sk nebo www.ludialudom.sk
Stačí, když tam napíšeš svůj příběh.
Spíš si myslím, že se moc nepomáhá lidem s duševními nemocemi.
ahoj , dakujem, no ludia ludom sa zverejnuje meno, takze to je velmi neprijemne, hanbila by som sa a donio to asi robia projekty, ja mam svoje skusenosti, ale viem zohnat šaty a teda pripadne aj ine veci zakladne do bytu, ked niekto velmi potrebuje hmotnu pomoc v tomto, tak mi moze napisat, velkost a co. Ahoj a dakujem.
ja zas si neviem najst vymenny listok, mohla som si rano vybavit lekara, taka som... . inak ma tesi ze si motylek tady. Prajem vsetko najlepsie, zajtra nech mas krasny den. a palice..to treba ja Ti vravim aj v nemcine, to nevadi ze nevies jazyk, popozerat, ja som zacala ale vela je toho, ale pozerala som ze dozadu treba palicu pustit a dopredu pri pohybe pevne chytit, naslapovat spravne a lakte neohybat velmi..ano je toho viac. musime prestudovat. Skusim sem dat videa co som ja pozerala. Aj ja to chcem skusit urcite, takze sa mi to zide. ahooj.
Zdravotný stav
Diagnóza:
motylek likes this post
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022