Dnes ma teší 2 :-)
Strana 29 z 70 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 49 ... 70
Re: Dnes ma teší 2 :-)
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5073
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Obchod
Editovanie
Nahrávanie hier
Čítanie
Malé upratovanie v kúpeľni
Francúzske zemáky s malakom
Dobrý film
Internet
Na zamyslenie
Počas filmu som uvažoval, aj dávnejšie, čo to je za pocit čo sa do mňa akoby vlieval, ako teplá až horúca sprcha, keď pociťujem také milé, príjemné mravenčenie, priam, že chlpy sa idú pretrhnúť akokeby pučiace sa kvety k slnku obrátené. No a vyšlo mi v krátkosti, že to je tešívé radostné mravenčenie, emócia, ktorá poctí moje telo nielen pri filme.
@Matej, k tím liekom, mám dojem, že máš s doktorkou dohodu, že popri užívaní liekov, jej popisuješ pozitívne a negativne, či vedľajšie účinky onoho lieku, akokeby si bol ten výzkumný laborant. Je pravda, že nemáš ID a ktomu máš blizko aj k doktorátu, kde pre teba ako komplementátora, nieje problém ich popísať.
Ja to moje krmivo som len tak s oka letáka nazrel a od vtedy som oň ani nezakopol. Toto krmivo mi sedí.
Hulk DF 365 1- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 183
Reputácia : 28
Dátum registrácie : 18.07.2018
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 +
Súčasná medikácia: Kventiax SR,Cisordinol,Depakine chrono,Stilnox
Za chvíľu odchádzam do modranky odohrať 9. Kolo, A22. 4. Ligy.
Hráme síce s juniorma, ale po včerajšku si beriem príklad. Hrali sme totiž 5. Ligu TT-HC-PN s juniorma Dunajskej stredy, kde som podcenil súpera, sedem ročného chlapca a to hneď v úvode partie. Avšak v strednej hre nič fenomenálne nenarobil, a tak sme vyhrali 5:0. Sme na prvom mieste s jedinou prehrou. Čo o štvrtej lige niet čo hovoriť o sláve.
Klub má 5 družstiev a hrá jednu druhú ligu, jednu tretiu ligu, dve štvrté ligy a jednu piatu ligu.
Pomaly sa blíži koniec ligovej sezóny a začiatok turnajovej sezony. A mohol by som pokračovať aj na turnajoch, spoznať svet, nových ľudí, prírodu a pamiatky, nadobudnúť chess turnajové skusenosti.
Čo sa týka Darts, tak tento rok som tam ešte nebol, ale mohol by som chodiť aspoň raz do mesiaca, patrilo by sa! Je tam fajne parta. Môžeš tam húliť, piť, kričať, teda žiť!
Hulk DF 365 1- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 183
Reputácia : 28
Dátum registrácie : 18.07.2018
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 +
Súčasná medikácia: Kventiax SR,Cisordinol,Depakine chrono,Stilnox
držím ti palce v tej Modranke, aby si zahral to lepšie ako včera. Bol spokojný so svojou hrou. Takéto vecí sa stávajú, ale ide o to, aby si sa z toho poučil. Páči sa mi myšlienka, aby si začal chodiť na turnaje. Turnaje sú dobre, napomáhajú duševnej pohode a je to aj zábava. Teda aspoň ja mám po turnajoch príjemné pocity, hoci tá hra nie je vždy podľa predstáv. Tak musíme sa učiť. Najlepšie je, keď na turnajoch máš možnosť si zahrať s hráčmi min. 1. výkonnostnej triedy. To je skutočný zážitok, ale ja mám takýchto zážitkov pomenej.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
@Tuto, dík za reakciu, prajem ti s duševnou pohodou zvlášť v tomto období veľa zdaru, najmä keď prichádza jar, všetko ožíva, a vylieza von.
@kimi2028 som rád že sa ti v poslednej dobe darí dodržiavať svoj naplánovaný deň, kdež to bohatý aj na pohyb, sám si myslím, že tich aktivit sa ti nakopilo a maž si z čoho vyberať. Vo voľnom čase to treba využívať, no ale nezabúdaj, že aj nič nerobenie patrí do takých dní, kde si priam potrebuješ vypať hlavu aj telo, to je normálne, patrí to k životu.
@Meretseger ja si myslím, že asi sama vieš ako ti je najlepšie na duši, to že ti nieje pri koži sedenie so psychológom chápem, sam Matej sa o tom zmienil, že neberieš lieky, to je tvoja vec, ja tiež neberiem na cukor, cholesterol a krv. No kdo bude žrať krmivo plnéj škatule od topánok. Ale mali by sme sa zamyslieť, tie lieky nám v niečom prospievajú a ak nie fyziologicky tak určite psychicky.
To bývanie so starkou ti prajem.
Si pekná baba, tak prečo si špatiť telo rezaním.
Ahoj
Dnes do obeda opäť ako vždy došla sestra, keď máva voľno stredu a štvrtok, a opäť to bolo super. Vždy keď dojde je o čom. A opäť sme sa všetci traja nasmiali tak, ako pokaždé. Keby ste počúvali tu komunikáciu, jak keby blázni sa zabávali nad každou nitkou v riti.
Hulk DF 365 2- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 138
Reputácia : 27
Dátum registrácie : 18.02.2019
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná Schizofrénia, Arteriálna hypertenzia, Diabetes mellitus 2. typu (DM2T), Hypotyreoza
Súčasná medikácia: Quetiapine Accord 300mg, Cisordinol 10mg, Depakine Crono 500mg, Stilnox 10mg, Indap 2.5mg, Prenessa 4mg, Bisocard 10mg, Siofor 1000mg, L-Thyroxin 100 Berlin-Chemie
Ďakujem Ti za milé slová a považujem za perfektné, že sa vieš tak dobre zabaviť, a teda aj odreagovať od dennej rutiny.
..........
Momentálne ma teší asi to, že už aspoň čosi bolo k robeniu na záhrade. A vzhľadom na to, že sa rýchlejšie zozimilo, stihol som pár minidielov seriálu "Policajti v akcii". Celkovo bol deň OK, nemám výrazné ponosy. Urobil aj som doteraz povinné aj nutné záležitosti a cítim sa celkom v pohode.
Majte sa pekne a buďte v pohode. Tuto
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Zdravotný stav
Želám vám (čitateľom príspevku) čo najlepší piatok a nasledovný víkend. Tuto
Zdravotný stav
Mám radosť, že máš aj ty radosť zo žitia ako aj všetci ostatní z forumakov.
Želám vám veľa zdarov a pozitívnych myslení.
Mňa v poslednej dobe teší "magnetofonová kazeta", tento výraz som pochytil z jednej knihy o AUTOHYPNÓZE ako aj o autosugescie.
V poslednej dobe sa mi veľa nahrávok nakopilo, čoho cieľom je si zapamätovať si teoriu napr. vocalbery a dialoge z angličtiny, ako aj autosugescie podložené s duchovnými cvičeniami.
Napr.
Meditativne afirmacie
Práca so svetlom
Mentálne treningy
Meditativne modlitby
A to všetko je nahraté cez smartfón, kde na pozadí hrá meditativna hudba, alebo zvuky prirody. Hudba na prospešný spánok.
Ráno alebo na večierku si to prehrám na hansead a som priam očarení, ako to funguje.
Stačí, keď budem len načúvať, dýchať, poprípadne kompletovat..
Schopnosť zapamätovania študenta je rozdelená na štyri úrovne. Štyri tipy študenta.
Prvá menej silná je:
Akustické zapamätovanie
Potom ďalšie silnejšie sú
Optické zapamätovanie
Akustické a optické zapamätovanie
A najsilnejšie je to motorické (kinetické) zapamätovanie, teda písanie poznámok, tento typ študenta má viac ako 80% účinnosti si schopnosť zapamätať učivo, danú latku.
Už tým, že si vytvárate podklady na audio nahrávky, sa vám už teraz vštepujú do pamäti.
Mám nainštalovanú aj ďalšiu apku, ktorá je zameraná na koncentráciu a sú tam aj acheviementy.
S pozdravom Hulk
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná Schizofrénia, Arteriálna hypertenzia, Diabetes mellitus 2. typu (DM2T), Hypotyreoza
Súčasná medikácia: Quetiapine Accord 300mg, Cisordinol 10mg, Depakine Crono 500mg, Stilnox 10mg, Indap 2.5mg, Prenessa 4mg, Bisocard 10mg, Siofor 1000mg, L-Thyroxin 100 Berlin-Chemie
Za chvíľu odjíždíme sestre ka narodeninám, ako jej, tak aj synovcovi.
Je to výnimočný deň nakoľko Kubčo oslavuje dospelost, 18 - narodky!
Ten čas ale letí, ešte si pamätám ako som došiel domov po mojej velkej puti, a kubco bol v obývačke a to vpostielke ako malinké baabooo. Teraz je zneho veľká kopa chlapiny.
Kubčo všetko najlepšie k narodkám!
Zdravotný stav
Strana 29 z 70 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 49 ... 70
» Vcelku ma to teší... :)
» Ako sa dnes máš? 19
» Ako sa dnes máš? 4
» Ekonomické zdravie