Dnes ma teší 2 :-)
Strana 39 z 70 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 54 ... 70
Re: Dnes ma teší 2 :-)
https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.dzio.dziovina
Veľmi ma teší, že vývoj ide dopredu
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Píšem síce skoro na túto tému ale musím sa pochvaliť mojou disciplínou v naplňovaní mojich povinností. Totiž dnes som konečne po dlhej dobe sa zmohol na úplný program naplánovaný doobeda.
Už niekoľko týždnou eGo akoby bojovalo proti mojim ranním rituálom. eGu sa nechce, chce o tom premýšlať, či si to nerozmyslím a navyše emočné eGo vysiela do tela pozitívne, príjemné emócie aby ma ovládlo, či sa zbavilo z časti programu.
Žial, na môj postrech, som bol dnes pánom, kráľom, Bohom eGa ja a samotné eGo sa konečne muselo podvoliť. eGo nieje zlé, ak viem s ním opatrne zaobchádzať. Myseľ sa takto stáva služobníkom, spoločníkom, sprievodcom a prostredníkom medzi mnou a programom.
eGo ako myseľ je úžasný nástroj, ale od tiaľ, po tiaľ. Keď mysel nepotrebujem, tak ju nepotrebujem.
Čo sa týka hlasov a slov, obrazov a symbolov, snov a spánku, pamäti a vedomostí, nevedomia a emócií, ktoré by ma mali poprípadne ovládať sú dobrým duchovným nástrojom.
Vždy mi pripomínajú kto som a ako sa mám chovať k nim. Dnes som bol v piatich obchodoch, zhánaľ som jednu rybu, nuž nenašiel, ale čo chcem opomenúť je fakt, stále som to ja a nikto iný.
Sú to síce márne pokusy sa napojiť na moju prítomnosť, ale majú smolu. Ja som neprejavené, a tak nereagujem.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Som rád, že sa ti v šachu darí a venuješ im toľko času.
Tento týžden idem v duchu zmeneného programu a zajtra ma čakajú ako hlavný program šaachy, tak uvidím ako mi to dlho vydrží.
Korona je u nás zatiaľ na ústupe a otvárajú sa športoviská..., tak očakávam dohratie 3. a 4. ligy šachovej a trnafskej šípkovej ligy.
Pomaly začnem s ich tréningami, tak sa teším.
Motivácia znovu povstala a idem opäť bojovať s dobrými výsledkami.
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Musím dať vedzet, nakoľko sa chcem pochváliť, že moj boj s ránom, našiel príčinu.
Totiž je jeden fakt, že sa blížime k letnému slnovaratu a že od marca si užívame jari, sa mne nejako posunul čas.
Totiž chodím spávať, krátko pred dvanástou a toto neskoré hýrenie do noci mi narúšalo raňajšie stávanie a program. Som rád, že som to odhalil a možem si užívať voľného naprogramovaného času naďalej, tak ako v jesennom, tak aj zimnom období.
Posunul som si ranné vstávanie o dve hodiny do zadu a človek je hneď čulí do aktivít a koníčkov. Spánkové eGo mi dalo zabrat. To sa takto hneď z rána len oči lepili, sníval som, preklínal rána a chodil si do postele zdriemnuť.
Potom som nestíhal a bol som tak povediac celé doobedie frustrovaný. Ale frustrovaniu je konec. Sláva, nechť žije Bytie. Pite a jedzte moje Bytie! Tak pravil Ježiš, Budha, Kršna... Všetci tí osvietenci.
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tak potešilo najmä včera a dnes úprava blogu. Hral som sa s odkazmi na stránky a príspevky a pomenil som tak prehladávanie príspevkov.
Teraz sa mi zdá, že si príspevky na danú tému, môžte jednoducho na jednej stránke prehliadať.
Dva dni som sa s tým šprtal, okolo 360 príspevkov premiestnil, bavilo ma to a verím, že blog bude takto prehliadnejší.
Teraz si idem zapáliť a pojdem na vychádzku.
https://dusanfajnor.blogspot.com/2020/06/dnes-ma-tesi-4.html
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Veľmi ma tešilo celý deň, že sme mali také šťastie na pekné jahody a vlastne zberom sme spravili radosť nielen mojej sestre ale i jej kolegyni.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Trošku si zaprogramujem
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Strana 39 z 70 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 54 ... 70
» Vcelku ma to teší... :)
» ako sa dnes mám
» Ako sa dnes máš? 9
» Ako sa dnes máš?