Dnes ma teší 2 :-)
Strana 40 z 70 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 55 ... 70
Re: Dnes ma teší 2 :-)
Lebo to bude na dohodu, odrobím projekt a finitoNeti napísal:Prečo na chvíľu? Veď keď ti to pôjde, tak zostaň (polovičný úvezok a pod.), nem?
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1338
Reputácia : 173
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Včera ma potešila návšetva trnafskej šípkovej ligy. Zapichal som si a popil pár panákov s pivom. Bolo fajn a získal som jeden kontakt na FB, ktorý bol dlho odmietavý. Dnes ma jeho potvrdenie o žiadosť priateľstva potešil.
Totiž ale pred 3/4 roka som všetky kontakty zrušil, čo som neskorej oľutoval. Do dnes som získal späť polovicu kontaktov.
Samozrejme sú to ľudia, ktorých osobne poznám a mal som s nima, čo do činenia. Dnes ráno som stával s miernou opicou, pri myšlienke, že mi odumierajú mozgové bunky.
Dnes pokračujem v zmenenom režime, programe a teší ma to. Je to skvelý pocit, keď človek má, čo robiť hneď od rána. Nelehní, nehnije tak s ovladačom od TV v ruke. Takýto štýl nažívania, nepovažujem za správny.
Je to civilizačná choroba, ktorej sa naštastie dobre vyhýbam. Sledujem TV len, keď som v obývačke na cigoške a káve, či počúvam rádio v záhrade a altánku.
Pozdravujem Vás a želám va veľa radosti z Bytia.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Veľa pohody, trebárs aj v písaní do tejto témy praje Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
https://www.dzio.sk/help
Je to pre tých, ktorí pomoc potrebujú alebo chcú pomôcť
Žiadosti o pomoc sa vkladajú pomocou aplikácie Dziovina : https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.dzio.dziovina
Naposledy upravil EnaXnaY dňa Ne 21 jún 2020 - 17:05, celkom upravené 1 krát.
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Inak rád chodím na bike, milujem prírodu, vodopády, jaskyne a všetko majestátne. A všetku zver. Všetko čo mi pripomenie, ako veľmi sme tu navyše.
A nemám rád zimu
- Počet príspevkov : 69
Reputácia : 31
Dátum registrácie : 30.06.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: F41.2
Súčasná medikácia:
Teší ma ma fakt, že hneď z rána mám orangutana. Ozývam sa vám zo štúdia svojho královstva nebeského. Včera som bol na rod. oslave a bolo fajn.
Bolo fajn natoľko, že pri zaspávaní alter eGo dávalo na javo veľkú spokojenosť so sebov a zúčastneními, všade dávalo palec hore, ale aj prostredník do okolitého sveta.
Trošku ma mrzí také tkvz. predkolo do rozbehnutia plavby titanikom, nakoľko som mal mierneho klepáka. Toto sa mi stáva všade a dosť často. Ako keby to bolo varovanie ticha ped búrkou.
Teraz tu sedím, a snažím sa opicu zriediť s perlivou vodou. Ešte si pojdem pofajčiť a zdriemnuť, nech necítim ako mi nervové bunky zo včerajška odumierajú.
Kamarádi sa neozvali, tak gril a guláš bol nakoniec na oslave. Majú smolu, mohli sme sa po vyše roku opäť stretnúť. Minul som grilné na túto oslavu, tak toto leto mám už minuté. Viacej si už nemôžem dovoliť.
Včerajšok sa niesol v duchu "je mi šumafuk, čo si myslíš!!!"
Mám vás rád a myslím na vás.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Neti napísal:Práve som si prečítal, že programátor je dôležitý orgán . Pekne napísané. Inak to máš fajnové, akurát som si všimol, že si v diskusii vystačíš sám so sebou (väčšina sú tvoje príspevky ).
Podľa štatistiky je mojich 9 363 z 28 543
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Strana 40 z 70 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 55 ... 70
» Vcelku ma to teší... :)
» Ako sa dnes máš? 19
» Ako sa dnes máš? 4
» Ekonomické zdravie