Ako sa dnes máš? 8
Strana 8 z 88 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 48 ... 88
Re: Ako sa dnes máš? 8
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
..
Chcem sa opýtať v sobotu som bol na pohotovosti a robili mi CT mozgu všetko v poriadku aj biochemia v norme ...
Moja otázka znie zistí sa pomocou ctčka schizofrenia alebo nie ďakujem za odpoveď ...
Zahorak- Nový člen
- Počet príspevkov : 28
Reputácia : 1
Dátum registrácie : 03.04.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ahojte
X ja ťa mám rada,to som len tak ale toľko som sa o teba bála,že keď mi v noci, tj. po 22,30 zavoláš viac ako 3 krát,na druhý deň som u vás a s Maruškou ťa zpacifikujeme
Ako čítam,máme sa všetci pomerne dobre. To sa tak dobre číta. Všetci si vedieme také pokojné životy
Ani nemám veľmi čo písať,ale chcela som vás pozdraviť ...
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zahorak- Nový člen
- Počet príspevkov : 28
Reputácia : 1
Dátum registrácie : 03.04.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ahojte, priatelia.
Mám sa asi dobre, s odretými ušami. Cítim trochu viac, že mám nezdravú psychiku, nakoľko som dnes cítil nevysvetliteľné a nezdôvodniteľné smútky, ľútostivosť, únavu. Nehovorím, že zrovna celý deň - práveže som s tým bojoval a snažil som sa v práci čo najviac usmievať a pôsobiť optimisticky a veselo. Niekedy to ale nešlo a musel som ísť na záchod sa zamknúť a trochu si pomasírovať spánky a pretrieť ťažké oči, lebo na mňa pravidelne prichádzala akási psychická ťažoba, či ako to presne pomenovať. Taký akýsi opar depresie to bol, nejaká nešpecifikovaná ťarcha, prejavujúca sa aj fyzicky na očiach, v hlave, na ramenách, a potom psychicky v rovine pocitov a emócií. No ale tak snažil som sa, bojoval som, uvedomil som si, že to nemá nijakú extra vonkajšiu príčinu, vnímal som to akosi zvnútra, ako nejakú negatívnu energiu vnútri mozgu, zlé fungovanie "štiav". Po práci som šiel do solárka, to mi dodalo trochu akoby slniečka. Aj som sa dal ošmýkať holičke, takže mám teraz veľmi krátke vlasy, čo mi čiastočne zdvíha sebavedomie. Kúpil som si Colu Zero na boj s hladom a z kofeínových dôvodov.
Škola sa vyvíja trochu dobre, mám teraz týždeň na spravenie istej seminárky - dal som si predsavzatie každý deň pre ňu niečo spraviť. Zo seminárky, ktorú som riešil v apríli, som dostal A. Takže zatiaľ mám A, C, A. V stredu 8. júna mám 2 skúšky, zajtra budem prosiť šéfku o dovolenku v ten deň... Vyzerá to celé optimisticky.
Lieky beriem naďalej tradične,... ani neviem, prečo píšem tak schematicky, asi Vás to nudí. Nedeľa bola dobrá, poobede som spal asi 3 hodinky, večer sa mi podarilo zozbierať sily na vyzametanie bytu. Trochu som upratoval, potom som si "písal hriechy", lebo idem zajtra večer si dať do poriadku svedomie, čím - verím - sa mi polepší aj psychicky. Trochu som si čítal nejaké knihy a celkovo som sa rozhodol zrušiť "duševný striptíz" tu na fóre, aby som Vám toľko neliezol na nervy. Snažil som sa preto i v tomto príspevku písať vecnejšie, schematicky a súčasne sa zveriť so svojimi pocitmi.
Stav hodnotím na 1-.
Ďakujem Vám za prečítanie. Mám Vás rád a držím Vám všetkým palce. Všetko dobré, priatelia.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5069
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
ja nadalej nic moc. byvam unaveny a zaroven v napati. tak nejak cakam, ze to samo odoznie. ak nie, asi bude potrebna nejaka uprava liecby. ani si nerobim denny plan, pretoze by som ho nebol teraz schopny plnit. fakt mi hocikedy v priebehu dna pride dost zle a vtedy to musim "vylezat". uz mi to ale lezie na nervy, nechcem stale lezat. len negativne myslienky mi vtedy napadaju. neviem si len tak v pokoji "apaticky" oddychnut. stale musim na nieco mysliet, pritom su to zvacsa neprijemne spomienky. nastastie sa v priebehu dni objavuju aspon zablesky radosti.
majte sa pekne.
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Majte sa,
Jožin
PS tu je ten odkaz na text:
https://lookaside.fbsbx.com/file/dialogicka-laska.pdf?token=AWyLHaQVQPFdoH8BzXWcE0_X_XMBKpREDnfhWK7wmAN_uV42SO2EKngQI4OGLUlszWuoE5_MLdk2kgwqh94QknHvTuMbI0-8399WFnQfVtT6VLTaOVGWJibMkBXDNA4P-hUtB1OoZTuxfJwrMr4PDWxHFXEAI3X6d5AgU-ws8fsFbg
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5069
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Matej neplač, zajtra bude isto lepšie... napíš nám!
Dnes som mal taký únavnejší deň z čoho vyplýva pasivita a polihovanie. Kamarát ma našťastie vytiahol o osemnástej na jeho chalupu, ale to bolo asi všetko. A tak... Pomaly sa mi vliekli aj akp., síce som ich časť robil na zajtra, ale akási iskra tomu chýbala.
Zdravotne, až na spomínané, dobre. Drobnosti sú, ale to znesiteľne zvládam.
Myslím na vás a mám vás rád.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4792
Reputácia : 773
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tak krásne to máš napísané
"Keď sa zveruješ, radosť násobíš a bolesť delíš."
"Musíme žiť život, ako sa nám dá."
"Každý má na svete svoje miesto."
Keď mi je niekedy smutno, tak na to myslím... ak ti to pomôže, tak napíš. Máme ťa radi
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ja viem, zaslúžim si mega kopanec, že som sa tu takpovediac odmlčala. Veľmi sa Vám ospravedlňujem. Čítam Vaše príspevky a teší ma, že bojujete a že sa máte stále z čoho tešiť a trápi ma aj, ked prechádzate svojimi skúškami. Už som si dala záväzok, že tu budem pravidelne a budem mať tak i možnosť podpoovať Vás príspevkami.
Ja riešim toľko vecííííí.Riešim stále to fyzické zdravie, tak ani nemám čas myslieť na svoje bláznovstvo.Vdaka Bohu! Mám trochu depky, že čo jak všetko, plná hlava vecí a neviem si dať ani na chvíľu relax. Cez víkend sme boli v Prešove u svokrovcov. Moja svokra je žaľ na psych.oddelení, znova. Má parkinson a veľa psych. problemov a ja som bola ľudia milí prvý krát v životena psychiatrickom oddelení ako návšteva. No do smiechu mi nebolo. Pohľad na sieťové postele, pacienti ,,bežiaci,,na depoty, mrežované okná...Z pohľadu návštevy je to totálny rozdiel. Ach jo, už len zabudnúť....teším sa zo stacíka, ktorý by som za nič nemenila, super ľudia, lekár, sestry...cítim sa dobre ked viem, že sa mám o čo oprieť.
Tak sa držte. Naozaj na ás myslím a verím, že sa tu v plnej sile budeme stále vídať!!!
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
silne Ti držím palce, aby sa Ti zdravie dalo čo najskôr dohromady. Viem, že to nie je jednoduché. Myslím na Teba, prípadne sa ukáž na Zelle. Napísala si pekný príspevok, čo ma teší.
Návšteva psychiatrie z druhej strany nie je najpríjemnejším zážitkom. Cítiť tam rozhodne inú atmosféru oproti normálu. Keď som bol takto dávnejšie na návšteve, cítil som akúsi depresiu z toho miesta...
S pozdravom a želaním zdravia. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4792
Reputácia : 773
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Strana 8 z 88 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 48 ... 88
» Ako sa dnes máš? 14
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 15
» Ako sa dnes máš? 16