Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Strana 48 z 83 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 65 ... 83
Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Ak by sa náhodou stalo to, že nezaspím ani po 3. lieku, pôjdem si čítať niečo z akožepovinností a tak o troch až štvrtej plánujem už čiste len ležanie v kľude.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Veľmi zle som spala, bola som hore snáď 20 krát. A od štvrtej už len čakala, kedy môžem vstať aby som zvyšok rodiny nezobudila. Ešte že je piatok...
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Držím palce všem, kdo má problém se spánkem, ať můžete usnout. Já si zažila za poslední 4 roky pouze 2 bezesné noci - bylo to v nemocnici. Pro mě snad není nic horší než nemoci spát.
diana.kucerova- Nový člen
- Počet príspevkov : 29
Reputácia : 7
Dátum registrácie : 19.03.2016
Vek : 55
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Quetiapine Teva 300mg retard vecer
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
keď som chodil do práce mával som to podobne. Časté to bolo, keď som v poobedí zadieremal a zrazu som vyskočil z postele, že som zmeškal do práce. Raz som bol akýsi rozbehnutý, že ma naši zastavili, že je sobota. Nevidím v tom nič extra zvláštne, stávalo sa mi to. Samozrejme bola to potom úľava.
................
Čo by to bolo, keby som pred spaním nenapísal do "mojej obľúbenej téme". Zrovna beží zaujímavý dokument na PLUS. Som veľmi zvedavý, ako sa "vyvŕbi" táto noc. Cez deň som pospával a totálne som si pravdepodobne zasiahol krehký spánkový režim. Tak zatiaľ...
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Neviem prečo dávajú tie dokumenty tak príšerne neskoro, ale láka ma pozrieť si tieto zvláštne dokumenty. Spravidla piatky v noci na PLUS ide všeličo také zaujímavé.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Je pomerne kľudná vonku akoby to nežilo, len zo vzdialenej herne a bare v jednom čosi počuť. V TV dohromady nič, čo by stálo za nepretržité pozeranie, alebo sústredené pozeranie, vlastne len ako podmaz. Spať sa mi špeciálne nechce, doteraz som užil len polku Gerodormu, v príhodnej dobe dám ešte jeden celý - tak za hodinku. Dúfam, že mám takto šancu možno driemať. ...a tak
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Inak tu taká pohodička. Plánujem za malú chvíľu užiť Gerodorm, teda dohromady za noc jede a pol tabletky, snáď to bude stačiť na zaspanie. Dnes ma akosi "netankuje", že je takáto pokročilá hodina. Vlastne jediná podmienka je byť v zásade ticho. To nie je problém.
Dnes máme nedeľu, takže si bez výčitiek môžte poleňošiť. Prajem čítajúcim túto tému čo najväčšiu pohodu aspoň v tento deň.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
diana.kucerova- Nový člen
- Počet príspevkov : 29
Reputácia : 7
Dátum registrácie : 19.03.2016
Vek : 55
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Quetiapine Teva 300mg retard vecer
ono to tak skutočne býva, keď sa deje niečo väčšie. Myšlienky "lietajú" sem a tam a nie a nie tú rozbúrenú myseľ ukľudniť. Určite to nepomáha zaspávaniu, ani pokojnému spánku. Držím palce v sebaprezentovaní a vytrieskaj tú virózu nejakými dobrými medikamentami.
...................
Ahojte,
na hodinách mi ukazuje cca 1:40 z čoho nie som fakt nadšený. Pred malinkou chvíľou som užil tbl. Gerodormu a beriem sa už spať. Mám dostatočne vyvetrané, v hlave mi prebehlo že čo bude v lete. Najlepšie odísť za polárny kruh a tam si vegetiť. Zdá sa mi to, že jar začala akosi zhurta. Snáď to nebude ako pominulé roky, že prakticky nebolo prechodné obdobie medzi zimou a letom. Inak to tu krásne pučí, onedlho stromy zakvitnú. Chrobač už vychádza zo svojich skrýšii, takže pravdepodobne už budú začínať vyššie teploty. Zatiaľ som videl čmeliaka, muchu, lienku a chudák kocúr doniesol aj pijaka. ...hmm Čo to tu vlastne vypisujem? Radšej pôjdem oddychovať
Majte sa čo najlepšie. Tuto ...brú noc..
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Samozrejme želám to najlepšie aj všetkým fórumákom aj tých, čo len čítajú. Dobú noc. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Strana 48 z 83 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 65 ... 83