Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Strana 47 z 83 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 65 ... 83  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 47 Empty Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Odoslať  Tuto Po 28 marec 2016 - 23:41

Bol by som veľmi rád, keby u mňa nenastalo ponocovanie, prípadne nebodaj bdenie celú noc. Čas zaspania by som rád správne odhadol na cca 1:00. Podľa tohoto plánujem aj užiť Gerodorm. Cez deň som síce pospával, čo mi aj veľmi dobre padlo. Snáď to nebude mať zásadný vplyv na túto noc. Pravdepodobne už zhasnem NB a pôjdem robiť niečo z akp. Tak za hodinu užijem lieky na spanie, tak ten čas nejako využijem.

Majte sa čo možno najlepšie. Dobrú noc a ráno v pohode vstávanie. Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 47 Empty Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Odoslať  Tuto Ut 29 marec 2016 - 1:55

Tak sa nám blíži už druhá hodina. Práve som si prečítal Reginin príspevok. Už by som aj zasa išiel spať, ale mám problém, že ma "chytá hlad", takže za chvíľu idem nazrieť do chladničky po niečo mierne slané. Shocked Potom tradičný postup v podobe cigarety, vyvetrenia, umytia zubov a zalezenie do postele. Nechce sa mi takto fungovať. Mám v sebe dva Gerodormy a posledným pokusom mi nepomoholi.

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 47 Sleep-medicine

Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ut 29 marec 2016 - 4:32

No nazdar! Tak osobne neviem, čo bude so spaním túto noc, vlastne aj tak už je nadránom. Predsa len som si nedal tretí Gerodorm, aj tak sa mi spať nechce. Pokusy boli, ale ani záber. Vonku začína ruch. Pekárenské vozidlá už rozvážajú pečivo. Sem tam sa mihne kamión, ale tie valia smerom na okresné mesto.Vtáčiky sa pretekajú v trilkovaní. Ešte síce nevidieť zore, ale mám dojem, že mesto sa zobúdza.

Ráno a doobeda by som sa mal aspoň trochu vyspať. V poobedí možno "dám" hodinové zdriemnutie, aby som bol fit na záhradu. Oťapený tam budem asi platný ako... Teším sa na nastávajúci deň. Istý čas noci som sa venoval aj akp., ale nie na úkor pokusov zaspávania. Aktuálne teraz nemám žiadne extra plány pokúsim sa ešte poležať až do ranných liekov a potom možno supermarket oddelenie pečiva, mlieko, voda, akcie...

Zatiaľ asi všetko, ďakujem za prečítanie. Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 30 marec 2016 - 0:33

Dnes to bolo zo spaním divoké. Tu som si zdriemol, tam som pospával... Je pravda, že mi to urobilo dobre, oddýchol som si. Teraz plánujem chytiť dobrú spánkovú vlnu, ale predtým ešte klasika, t.j. niečo malé do žalúdka cigareta, nápoj, zuby, možno ľahšie čítanie a verím, že postupne zaspím.

Dobrý spánok aj zobúdzanie praje Tuto

PS: Zajtra (dnes) injekcie a psychiatrička

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 47 Stock-photo-black-and-white-cartoon-illustration-of-funny-female-nurse-with-syringe-profession-occupation-for-133292657
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 30 marec 2016 - 2:01

Čo vlastne dodať. Sú cca dve hodiny v noci. Dva Gerodormy nezabrali. Kvôli predchádzajúcej noci by som mal spať, aby sa mi zdravie udržalo. Dám si ešte jeden spánkový liek (čert to zober) a budem dúfať v čo najskoršie zaspanie. Pripadám si síce unavený, ale spánok neprichádza. Štve ma to. Dúfam, že zase nezaspím až kdesi ráno o šiestej, ako bolo včera. Zdá sa, že môj spánkový režim je už rozbitý na kusy.

Kľud v duši a dobré ráno praje nielen fórumákom Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro.BludnySlovak St 30 marec 2016 - 7:36

Tuto napísal:Čo vlastne dodať. Sú cca dve hodiny v noci. Dva Gerodormy nezabrali. Kvôli predchádzajúcej noci by som mal spať, aby sa mi zdravie udržalo. Dám si ešte jeden spánkový liek (čert to zober) a budem dúfať v čo najskoršie zaspanie. Pripadám si síce unavený, ale spánok neprichádza. Štve ma to. Dúfam, že zase nezaspím až kdesi ráno o šiestej, ako bolo včera. Zdá sa, že môj spánkový režim je už rozbitý na kusy.

Kľud v duši a dobré ráno praje nielen fórumákom Tuto

Tuto niesi vtomto sam ja mam ties rozbity spankovy rezim napriklad idem spat o 10tej zaspim zobudim sa o jednej v noci chvilu som hore zaspim zobudim sa o 3tej v noci a tak posledne 4dni ako idem spat tak sa budi presne pred 3tov v noci alebo tretej potom chcem este spat tak aj zaspim ale len tak do 6tej,niekedy som ani nespal celu noc,minule mi napriklad napravil spanok biliny caj ked som ho try tyzdne pil ako uvadzala jedna bilikarka proti nespavosti to bolo este mily rok len uz nemam tu biliny je aj na depresie a zlepsiu naladu vola sa lubovnik bodkovany ked som ho pil try tyzdne dve sialky dene tak sa mi sladko spalo celu noc ale su aj ine biliny na spanok,nehovorim ze to zabere vzdy ale vie to pomoct,bilinky nemaju neziaduce ucinky neskodia ale len pomahaju na vselico,ties ma stve ten spanok kolko razy uz nezaspim ked sa zobudim mam to vseliake,prajem ti aby sa ti napravil ten spanok
Jaro.BludnySlovak
Jaro.BludnySlovak
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 152
Reputácia Reputácia : 22
Dátum registrácie : 26.03.2016
Vek : 36
Bydlisko Bydlisko : Západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 30 marec 2016 - 22:08

Ahoj Jaro,
ďakujem za prianie. Som rád, ak niekto zavíta do tejto témy, ale na druhej strane nie som nadšený, ak má niekto takéto problémy.
Aj ja Ti želám čo najlepší a ničím nerušený spánok. Drž sa!
Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Št 31 marec 2016 - 2:03

Ha. Nespim. Zobudila ma hypoglykemia, tak som zozrala, co sa dalo a este mrkla do tabletu. Co som to vsetko vlastne pojedla, hmm...
4 ks sladkych roztekov s cukrovou polevou. Krajec chleba. Pol maleho pagaca (viac nebolo, inak by zmizlo aj to lol! ). 2 deci dzusu. Tretinu, cca, balicka piskot. Dva DIA trojhranky.
Jo. Idem puknut, ale vlci hlad presiel. Keby som ale z toho aspon pribrala... scratch
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 31 marec 2016 - 2:17

Tak už som pekne užil 2XGerodorm a akoby som ho hodil do koša. Dám si takú polhodinku-hodinku na Nete a pri knihe, následne zase začnú "prehadzovacie" pokusy na zaspanie. Rozmýšľam aj o 3.Gerodorme, ale potom sa bojím či vôbec ráno vstanem na lieky a či neskôr budem aspoň v doobedí prebratý. Mal by som si vypýtať niečo iné. Spomínam si na Hypnogen. Sám o sebe dobrá slabota, ale v kombinácii s Gerodormom to bolo isté a rýchle zaspávanie.

Zrovna som "naladil" WOU a o dušu tam varia, kuchtia, strašne sa ponáhľajú a asi to budú mať nakoniec surové. Nie som nejaký extra kuchár, raz sa mi palacinka prilepila na linku, ale to bol taký hod z recesie... Teraz ma to primälo k zamysleniu, že čo vlastne variť viem. Nič moc. "Dám" ryžu, cestoviny, zemiaky - kaša(fučka) - pečené, palacinky, lievance; kura (okrem vyprážaného), filé, pečená kačka/hus, s asistenciou lokše... Na ostatné je predsa kuchárska kniha a polotovary... Aj jaj, začínam byť hladný. very sad3

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 47 Cook-gif

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 31 marec 2016 - 2:18

Ahoj Meretseger, dodatočne dobrú chuť a ešte lepšie spanie...
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro.BludnySlovak Št 31 marec 2016 - 6:14

Tuto napísal:Ahoj Jaro,
ďakujem za prianie. Som rád, ak niekto zavíta do tejto témy, ale na druhej strane nie som nadšený, ak má niekto takéto problémy.
Aj ja Ti želám čo najlepší a ničím nerušený spánok. Drž sa!
Tuto

Ahoj Tuto Vdaka ti,tiez sa drz Wink
Jaro.BludnySlovak
Jaro.BludnySlovak
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 152
Reputácia Reputácia : 22
Dátum registrácie : 26.03.2016
Vek : 36
Bydlisko Bydlisko : Západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Pi 1 apríl 2016 - 0:11

Netuším z akého dôvodu, ale pripadám si akýsi unavený. Snáď mi to napomôže k rýchlejšiemu zaspávaniu. Teraz nasleduje ciga, liek, zuby, vyvetranie a možno aj spánok. Dobrú!
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 47 z 83 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 65 ... 83  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: