ako sa dnes mám
Strana 54 z 61 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 57 ... 61
Re: ako sa dnes mám
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
eška- Nový člen
- Počet príspevkov : 14
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 18.11.2009
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
s podobným jednaním príbuzných a lekárky som sa v minulosti stretla.Je smutné,že takto to fuguje ešte aj dnes.V nemocnici,kde som kedysi bývala hospitalizovaná sa zmenil prístup k pacientovi o niečo k lepšiemu.Tiež by som príbuzných až tak nevinila,lebo mohli byť vyplašený a Tvoj manžel je pravdepodobne ešte dosť neskúsený mladý človek.Čo sa týka ID,mám ho aj ja a momentálne mi už nevadí,za chviľu budem mať 43 rokov,som už pomaly stará na budovanie kariéry.Neviem kde bývaš,no v Blave sa dá privyrobiť popri ID.Zaleží aj na tom aké máš vzdelanie a či v lokalie kde bývaš je dosť roboty.Ak nie je a ak nemáš nejaké vyššie vzdelanie,nie je ID tragédia.Tvoj manžel by si mal však uvedomiť aj to,či chce raz s Tebou mať deti,lebo pri užívaní antipsychitík je na príbalových letákoch uživanie pri tehotenstve a laktácii dosť nejasne napísané,či sa to vobec može užívať.
Ak chce mať žena deti,oplatí sa niekedy riskovať a lieky vysadiť.A ak si mala halucincie len raz,nikde nie je napísané,že sa musia zopakovať a musíš lieky brat stále.Skús sa poobhliadnuť po inej psychiatričke.Aj keby si mala za ňou dochádzať.
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Inak ohladom mojej psychiatričky: už aj mna to napadlo,či by som si nemala nájst druhú,lenže zase niekomu novému vysvetlovat všetko od začiatku,zvykat si na nu a tak,to ma odrádza.ˇMimochodom ,máte niekto skúsenosti s trnavskou psychiatriou??
eška- Nový člen
- Počet príspevkov : 14
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 18.11.2009
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Neviem či moj otec je nešte schopný tešiť sa niečomu,čo sa týka mňa a to že som brata pozvala k našim, sa ešte tiež uvidí ako dopadne.Moj druh k našim na oslavu ísť nechce a včera sme to trochu tiež prepískli s alkoholom.Ja som síce pila len pivo,ale nejako ma to po tej skúške odrovnalo.Nemienim to opakovať.
Lapaj,ja som už písala,že s Haloperidolom nemám dobré skúsenosti.Ja mám však úplne iné prejavy, mám mánie,keď sa s každým hádam a neobsedím a v minulosti som mala aj halucinácie.Ja sociálnou fóbiou vobec netrpím,ani nemám trému pre ľuďmi.Mala som také etapy,no prešlo to.Práveže keď som brala Haloperidol,som sa zle cítila s rodinou,aj so zdravými kamoškami.Po zmenení Haloperidolu na Risperdal,mi to prešlo.Je mi to blbé,že Ti musím napísať zrovna negatívne fakty,no klamať ťa nechcem.A len ten Leponex,to Ti nestačí? Kamoška z nemocnice bola na ňom asi 15 rokov a vcelku dobre jej sedel.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 54 z 61 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 57 ... 61
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 14
» Ako sa dnes máš? 15
» Ako sa dnes máš? 11