ako sa dnes mám
Strana 18 z 61 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 39 ... 61
Re: ako sa dnes mám
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
popoluska, nevyzeras podla pismenok na to, ze by si si drzala az tak odstup...ci len vo virtualnom svete je to naopak?
ja som napriklad introvert tiez, ale aj schizoid, takze ma ludia ani prilis netrapia...skor sa staram o svoje zaujmy, ako literatura, sach, pc...
Anonymný- Anonymný
nepride niekto? ja isto idem...ak niekto nema daleko, mohli by sme ist spolu
akurat som pozeral, kde ta cajovna je, lebo sa az tak nevyznam v TT, nasiel som toto:
V trnavskej Čajovni u priateľov budú obsluhovať hendikepovaní.
Ivanka, Majka a Andrea, tri mentálne postihnuté mladé ženy sa dnes stali prvými čašníčkami v novootvorenej Čajovni u priateľov v Trnave.
Anonymný- Anonymný
To je super,ze aj postihnutym ludom sa dava takato sanca integrovat sa do pracovneho procesu Tomas.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
to by bolo super, ak by tam zobrali aj mna, ha, by som tam tomu obcianskemu zdruzeniu pomahal organizovat, vybavovat citacky...su to kamarati z netu a ciastocne aj z realneho zivota uz odnedavna v tom OZ...
Anonymný- Anonymný
neviem, ako je to v okoli Trnavy sle s nimi...
Anonymný- Anonymný
Vies ja aj ked sa ma niekto opyta "ako sa mas " zase sa zmozem len na usmev.Preto nemam ani vela kamaratov.Neviem sa z toho zamotaneho kruhu vymotat,a preto sa citim sama s knihami,hudbou a psikom.Myslela som si ,ked si kupim psika,ze to prekonam,ale nejde to. Psychiatricka mi nevie tiez poradit.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ja ho mam napriklad bradypsychicke (spomalene), jeden primar mi napisal do spravy aj to, ze je s autistickymi prvkami...druhy to ale nepotvrdil, ten mi zase napisal len to, ze je prazdne...hm...sam od seba spontanne neprodukujem, vies...sam od seba takmer na nic nemyslim, treba moje myslenie usmernit otazkami, temami a podobne...aj to neprispievam tak ako ostatni ludia, zivo sa nezaujimam o okolie...
Anonymný- Anonymný
ani ja nerada nadviazujem kontakty. Nemôžem byť sama, nerobí mi to dobre, zhoršujú sa mi depresie, ale na druhej strane utekám od spoločnosti. Najradšej som s mamou, dokonca ani s priateľom sa necítim dobre. Ked je u nás chcem aby odišiel a ked sme vonku utekám čo najskôr domov. Najradšej som doma, to je moje útočisko.
ahojka- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 106
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 03.11.2009
Vek : 42
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ahojka napísal: Ked je u nás chcem aby odišiel a ked sme vonku utekám čo najskôr domov. Najradšej som doma, to je moje útočisko.
+1 s utociskom aj priatelom...ja ked som mal isty cas priatelku nedavno, tak mi tiez vadilo, ze bola skoro stale u mna, najradsej som bol, ked vypadla a nechala, aby som mal cas na seba a na svoje zaluby...vlastne prichadzam na to, ze ma o ten cas oberala, takze nebola ziadna vyhoda, tu priatelku mat...usmew...
a k popoluske: ludia si aj na mna zvykli, ze som rad sam
Anonymný- Anonymný
Strana 18 z 61 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 39 ... 61
» Ako sa dnes máš? 19
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13