Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 18

Strana 46 z 83 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 64 ... 83  Next

Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 18 - Stránka 46 Empty Re: Ako sa dnes máš? 18

Odoslať  Patty_Pillow St 22 máj 2024 - 19:10

Ahojte, tak mňa prepadla silná úzkosť, taká silná, že zvraciam, druhý deň bez kventiaxu to vyšperkovala tá úzkosť, že som toľko krát za sebou zvracala až som sa pocikala a to cestou do škôlky, hanba na tri zadky, ešte, že som mala čierne tepláky, že to nebolo vidieť, ale celé zlé s touto úzkosťou, nech prejde čím skôr
Patty_Pillow
Patty_Pillow
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 478
Reputácia Reputácia : 51
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Jaro123444 St 22 máj 2024 - 19:14

@Patty to ma mrzí, ako úzkosť je podľa mňa najhoršia psychická choroba a pri všetkej úcte k ostatným alebo nie že by som sa chcel niekoho dotknúť. Úzkosť dokáže spraviť s tebou aj to že nie si schopná výjsť ani len z domu kúsok. Ja mám tiež silné úzkosti, všetkého sa bojím, vyhýbam sa všetkému, stále premýšľam a tak.
Na úzkosti je najhoršie to že ma aj fyzické prejavy. Dokážeš z nej zvraciať, dokáže ti byť zle nenormálne, dokážeš sa triasť . Práve tie fyzické prejavy sú najhoršie. Tiež mi veľa krát bolo zle z úzkosti a vidím ako teraz so mnou máva... Držím ti palce Patty aby sa ti polepšilo a nemusela toto zažívať. Ja som zažil napr. aj úzkosť na letisku pred 7 rokmi keď som letel do Madridu. Mne bolo tak zle jak psovi na zvracanie, ledva som nastúpil do lietadla a myslel som že ma tam vystre a to som si ani neuvedomoval nič že také niečo môže prísť.
Jaro123444
Jaro123444
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 502
Reputácia Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro123444 St 22 máj 2024 - 19:27

@Sweetheart ako chápem ťa úplne, úzkosť ťa dokáže zničiť na nepoznanie a robiť s tebou čo chce. Ja ju zažívam riadne teraz a neprajem to nikomu. Zažil som aj depresiu aj zažívam aj sa liečim na schizofréniu ale určite najviac na odrovnala vždy úzkosť a spôsobila mi to že som zavretý doma momentálne len.
Jaro123444
Jaro123444
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Patty_Pillow St 22 máj 2024 - 19:28

@jaro123444 no v tomto rozmere som ešte úzkosti nemala, max. bolesť na hrudníku
@sweetheart mám poslednú tabletku lexaurinu a potom quajacuran, nechcem už kventiax, som aktívnejšia a menej ospalá bez neho ... pohrabem asi mužovi v liekoch, či nenájdem ešte lexaurin, ktorý mal na úzkosti a nebral ho, ak ho nevyhodil, lebo jeho vypla prvá polovica
Patty_Pillow
Patty_Pillow
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro123444 St 22 máj 2024 - 19:40

Škoda, že na úzkosť nie sú nejaké lepšie lieky aj. Antidepresíva ktoré účinkujú aj na úzkosť podľa mňa nie sú dostačujúce, sám som sa presvedčil. A benzodiazepíny sú návykové a to asi nikto nechce byť závislý na nich. Potom ak si ich nedáš každú chvíľu, tak budeš mať ešte väčšiu úzkosť. Čiže to asi neni cesta... Hádam vymyslia aj niečo iné na úzkosť naozaj účinné a nenávykové, také ktoré potlačia aj strach a zlé myšlienky,
Sweetheart no hádam nebudeš mať psychózu, do Zálužia ja by som už nešiel na tvojom mieste. Neviem či ťa tam čaká niečo dobré zrovna
Jaro123444
Jaro123444
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Patty_Pillow St 22 máj 2024 - 19:43

@sweetheart už som jej písala mail práve, tak zajtra mi snáď odpíše. Lebo toto je celé zlé a keď neodpíše nič rozumné, tak idem k obvodnej.
Patty_Pillow
Patty_Pillow
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Zdravotný stav

motylek likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 46 z 83 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 64 ... 83  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: