Ako sa dnes máš? 18
Strana 25 z 83 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 54 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 18
Jaro123444 napísal:Mne to príde že som na dobrom mieste, každý tu má nejaký problém a diagnózu väčšinou teda schizo ochorenie ale myslím že každý sa správa normálne, príjemne, každý sa navzájom podporuje a až na jedného člena a ani mi nepríde ako keby tu mali ľudia ťažké psychické diagnózy, každý mi tu príde ako normálny slušný človek
Vieš, ono diagnózy sú rôzne A každý sme rôzne ďaleko na ceste za vyliečením Hlavné je nezlomiť palicu Aj nad takým, ktorý nám nie je veľmi po chuti
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Jaro123444, motylek and Lucas like this post
..už len nájsť tie kvetnaté narážky na tvoju osobu - sú maximálne v tvojej hlave. Pýtal som sa, či trolluješ alebo manipuluješ. To nie je narážka, ale otázka. Si schopný rozoznať bodku od otáznika? Chápeš význam slov "neviem, či"? Zrejme nie, keď nevieš ani to, čo znamená slovo "vraj". Možno tieto manipulatívne triky používaš ty (sám si potvrdil, že si egoista, či?), ja tú potrebu nemám. A je fascinujúce, že tvoju evidentnú narážku, že "vraj nie som agresívny, chichi" nevidíš.EnaXnaY napísal:A ty si ako bral, keď SOM ťa upozornil na tvoju slovnú agresiu voči mne?
Lebo vieš, vyjadriť názor sa dá i tak, že nezahrnieš svoje pochybné domnienky o oponentovi do toho názoru o danej veci
Teda, ak sa mám vrátiť k pôvodnej myšlienke o zrkadlách v ľuďoch, dalo sa to napísať i bez tých kvetnatých narážok na moju osobu
Už mi rozumieš, však
Na môj dotaz mi odpovedali všetci v norme (za čo im ďakujem) okrem teba. Ty si z toho spravil kovbojku. A samozrejme pasívny agresor Jaro využil túto príležitosť, aby ma mohol diagnostikovať a skritizovať - aj napriek tomu, že jeho výsosti toto prekážalo. Klasický patologický narcizmus. Diskusiu rozvinuli všetci okrem teba a jeho výsosť Jaroslav.
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Saladin napísal:Ty si z toho spravil kovbojku.
Vieš o tom, že na kovbojku je treba dvoch?
To sa ti postavia pištolníci oproti sebe a snažia sa trafiť jeden druhého
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Naposledy upravil Saladin dňa St 8 máj 2024 - 15:40, celkom upravené 1 krát.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Jaro123444, motylek and Lucas like this post
Saladin napísal:To je práve ten tvoj omyl - na provokácie a trolling si vystačíš aj sám. Koniec koncov si sám o sebe napísal, že si egoista. Zrejme tieto provokácie ti dávajú dobrý pocit, že konečne žiješ. Good luck.
No vidíš, hlavne, že je ti všetko jasné
Ale ok, JA SOM tu ten zlý a ty vyslovene ten najlepší
Ako si písal, nezhliadaš na svojom počínaní žiaden problém
A to je možno ten problém
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Jaro123444 and motylek like this post
Prečo ten dvojitý meter? Keď som diagnostikoval Jara, tak si tu vykrikovala. A keď to robí on, tak záhadne mlčíš. Prečo mu nenapíšeš to isté, čo mne?Catherin4 napísal:Saladin uz zase vyryvas a hadas sa s ludmi? Tu proste kvoli tebe klud nebude. Uz si sa pohadal s polovicou fora.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Nič také som nenapísal. Sú to len tvoje domnienky v tvojej hlave, ktoré mi podsúvaš. A to je dôvod tohto nešťastného nedorozumenia. Pokiaľ mi budeš vkladať do úst slová, ktoré som nenapísal (nepovedal), budeš vytvárať KONFLIKT. Áno, ty..EnaXnaY napísal:Ale ok, JA SOM tu ten zlý a ty vyslovene ten najlepší
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
EnaXnaY and Jaro123444 like this post
Saladin napísal:KONFLIKT
Vnímaš našu diskusiu (ktorá sa vraj nerozvinula) ako konflikt?
JA ešte stále (len) vyjadrujem názor(y)
Ty už si to posunul do úrovne BOJA?
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Catherin4 napísal:EnaXnaY, Jaro kaslite nanho. Jemu to robi dobre ked sa moze s niekym hadat.
@Saladin, dojdi (keď chceš) na lipku, tu to nebudeme riešiť, aby sme zachovali POKOJ na tomto mieste
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Catherin4, motylek and Lucas like this post
Strana 25 z 83 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 54 ... 83