Elektrošoky
Strana 8 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Re: Elektrošoky
Nebud na seba tvrdy, lebo si trochu tvrdy na seba. Co bolo bolo, odpusti si. Keby si bol vedel, ako to dopadne, asi by si nebol pil.
Super je uz to, ze si veci priznas, ze sa liecis, aj ked je to tazke.
Praveze Ta obdivujem a fandim Ti a urcite aj vacsina ludi tu. To ma aj Tvoj psychiater vacsiu chut snazit sa, ked ma spolupracu cloveka ako Ty.
Len ich aj viac otravuj (lekarov), dozaduj sa. Nech sa aj viac rozpravate. Lebo niektori ludia sa dozaduju a potom ide viac pozornosti zo srany lekara ku nim. Ak sa clovek pzornosti nedozaduje, lekar si moze mysliet ze je ok. Nech Ti daju aj terapii viac, by Ti bodlo sa aj porozpravat, mam pocit?
Ale neboj sa, ze Ta radi nemaju, teba maju radi velmi, podla mna.
Pockaj, co Ti poslem, nieco najdem.... Sanitkara:
Prva pomoc k Tebe leti, za dodavku pochvaly, ze sa vobec snazis, nevesias to na klinec. Kazde rano vstanes a vies presne, co je Tvoj hlavny problem, vies to pomenovat a ako-tak s tym aj zapasis.
Raz bude aj lepsie, bolo by smiesne hlavu vesat, podla mna si mlady, vsetko pride.
Raz sa budes brat taky, aky si a tesit sa z toho, budes vediet so sebou existovat v pohode. To si myslim, len moj instinkt.
Naklad pochvaly pre Teba je tu:
Lucka- Domáci člen
- Počet príspevkov : 49
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 12.04.2016
Zdravotný stav
Diagnóza: F41.2
Súčasná medikácia: Cipralex 10mg, Temazepam
Jaro.BludnySlovak- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 152
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 26.03.2016
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Toľko moja skúsenosť. P.S. ten obrázok je fakt strašidelný
S pozdravom J.
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ale zas na druhej strane som momentálne v rozpoložení, že keby som sa ocitol znovu v nemocnici, nebránil by som sa im. Veľmi urýchlia celú liečbu, nemocnica náhle trvá len pár týždňov, človek sa rýchlo stabilizuje, vymiznú negatívne a psychotické myšlienky, depresia sa zmení prudko priam zo dňa na deň najprv na "beználadovosť", a potom na prázdnotu v duši, kedy už človek neplače a nevníma veci negatívne, skrátka iba prázdne čumí na svet. A potom si už len treba postupne zapĺňať myseľ novými, už tento raz kladnými obsahmi.
Jaro, inak neviem, či sa dá byť alergický na šoky, skôr môžeš mať asi na mysli alergiu na uspávaciu látku, takže dostaneš anafylaktický šok alebo záchvat. Myslím, že Robo tu niekedy spomínal na fóre, že má na uspávaciu látku alergiu a že sa dostal raz do šoku. To ma zároveň mrzí, že to, Jaro, tak máš. Ja som s tým problém nemal, skôr som mal výpadky, alebo som sa pri elektrošokoch mimovoľne pomočil... žiaľ, aj také sa vraj stáva, sestričky to brali vtedy normálne, resp. mi to nevyčítali. Možno si pofrflali, keď ma dali preč na izbu.
Takže palec elektrošokom hore. Nie sú neškodné, nemali by sa dávať hocikedy a na hocičo, ale keď už, tak vedia dosť pomôcť.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
adkami@centrum.sk- Nový člen
- Počet príspevkov : 5
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 19.05.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
adkami@centrum.sk- Nový člen
- Počet príspevkov : 5
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 19.05.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
elektrošoky som mal, môžu pomôcť, síce u mňa nič moc. Procedúra to je bezbolestná. Je pri tebe nielen psychiater, ale aj anesteziológ, ktorý ťa uspí. V podstate len zavrieš oči, zaspíš a zobudíš sa. Mne to prišlo veľmi rýchle, nič z etc. som nevnímal. Niektorým s depresiami to údajne pomôcť môže.
Prajem skoré uzdravenie. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Strana 8 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10