Ako sa dnes máš? 17
Strana 69 z 83 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 76 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 17
jak jsem byla minule vytočená z přístupu sestry na urologii, zapomněla jsem napsat, že mi sdělila, že možná mi bude volat.
Včera jsem sepisovala dopis pro primáře, odeslala jsem ho dnes dopoledne. Primář mi odepsal, že přeposlal můj mail na nového primáře (takže na webu mají zastaralé informace).
A krátce poté, pár hodin po odeslání mého emailu, mi volala staniční sestra a konečně nám dala termín operace!!! A to přímo vytáhnutí kamene!
Já mám takovou radost, že mi ani nevadí, že manžel bude tou dobou opět pryč a já na to budu sama (klasika). Hlavní je, že synovi se konečně uleví!
Syn nastupuje do nemocnice už 15. ledna (január) a 16. mu budou dělat tu operaci.
Přátelé, držte nám palce, ať je syn zdravý a může na operaci (nesmí mít ani rýmu nebo opar). A 16.1. držte všechny palce, co máte.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Matej, regina, rasto, dzuli08, kimi2028, EnaXnaY, Juraj and like this post
Rozumiem. Píšeš, že nemáš problém NEbyť sám sebou. Nie je nad vlastnú životnú skúsenosť, tak si to vyskúšajme . Si extrovert, máš rád párty, zábavu a vínko. Takže NEbyť sám sebou v tvojom prípade môže vyzerať napr. takto: budeš sediať celý čas doma, žiadne párty, podniky, zábava sa nekoná a ani kvapka alkoholu.Sweetheart napísal:Saladin. Ja by som sa spraval ako toho ex, keby chce no a co, keby sa mi lubi a vidi vo mne toho Ex, no a co ale ja som na hlavu. Mna by mal Ex ale asi by som reagoval inak, to je pravda. Keby ma chce kopiu, ja by som to urobil ale zas je rozdiel, pes a ja. Ja by som ho dotiahol hrknut vino a TO by mal KOPIU len by kukal, ani by nas nerozoznal, keby chce ja taketo extremiky lubim by mi povedal, ze sa na jeho frajira podobam, mal by dvojicku. By sa ma nezbavil. Ja som extrem, staci povedat budem jeho "kopia" ale taka extremnesia, by odpadol, co by som dorobil by nas z baru vyhodili, co by som dorobil
Tak schválne, ako dlho to vydržíš. Len škoda, že už nepracuješ v Búde, lebo NEbyť sám sebou je aj napr. to, že by si chodil do práce a musel by si byť pri tom vysmiaty, radostný a robiť napr. nadčasy.. ale myslím, že ten alkohol a párty bude stačiť, aby si pochopil, že svojím uvažovaním by si ubližoval psovi. (a komukoľvek).
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Hurá, hurá a ešte raz hurá!!!
Nezdá sa ti, že tvoje e-maily majú priam magickú moc? Neskutočne sa teším, až mám z toho husiu kožu! Konečne sa pohli ľady!!! To už by sa dala nakrútiť telenovela s názvom Neželaný stent (ako tá Neželaná nevesta)
Budeme vám silno držať palce
Lucas- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 362
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 12.08.2023
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, dzuli08 and motylek like this post
@Sweet, vyrev sa, uvidíš, že to trochu prejde - máš citlivé srdce, no..
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
motylek and Lucas like this post
Ahoj, zhodou okolností som natrafil na zahraničnom fóre odpoveď lekára internistu na obdobný problém, ktorý ťa obťažuje: "Pocit pálenia v hornej časti brucha často súvisí s infekciou Helicobacter pylori alebo s GERD. Ak nepomáha omeprazol/pantoprazol, treba skúsiť blokátory histamínu 2, ako je napríklad famotidín."
A teraz to najdôležitejšie: "Ak sa žlč z dvanástika vracia späť do žalúdka a dráždi ho, je potrebné dávky zdvojnásobiť."
Na záver ešte dodal veľmi zaujímavý poznatok, ku ktorému sa však akosi neviem dopátrať (možno by pomohli v lekárni) - veľmi užitočný je údajne akýsi sulfát viažuci žlč vo forme prášku 4x denne po jedle a pred spaním v každej dávke 1 gram.
Možno by toto mohlo pomôcť
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Saladin, Jaro123444 and motylek like this post
Proste klasická dnešná medicína presúva problémy z ambulancie do ambulancie, nerieši na hlbšej úrovni a vážne sa tebou začnú zaoberať, až keď si tesne pred smrťou (ako v prípade Enaxnay-a ).. alebo keď ti už nepomôže nič, len neustále zobanie liekov (bigpharma si takto vyrába "narkomanov" závislých na liekoch).
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Jaro123444 and motylek like this post
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Zdieľam tvoje zúfalstvo, vitaj v klube .
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
rasto and dzuli08 like this post
Bol som aj u druhého gastroenterológa ale ten mi hadicu nedával, povedal že ma nebude trápiť, na jednu stranu aj dobré lebo je to fakt hnus a najhoršie vyšetrenie, ale ten mi predpíše Itoprid a prídem do lekárne, že majú to isté len s iným názvom a to je Ganaton a jasne som mu povedal, že ten som už mal a myslím, že doktor by mohol vedieť že čo predpíše a že je to to isté. Bohužiaľ aj dnešná medicína je na niektoré veci prikrátka lebo neni možné aby bol človek v takomto stave a nič mu nebolo podľa doktorov. Zaujimavé, že pred tým som to nikdy nemal a bol v pohode ale zrazu to príde a príčina vraj žiadna, alebo ako povedali doma aby som si to upratal v hlave, ale čo už život je ťažký
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Juraj likes this post
@Jaro123444 - takže predsa len ako spomínaš sú na to lieky! U nás registrované na danú dg. Áno, jasné, predsudky u koho ako, navyše ošetrujúci lekár to vždy píše do správy, kde si liečený a čo užívaš. Každopádne by som trval na dôkladnom vyšetrení - do tretice všetko dobré?! Človek nikdy nevie, hoci priamo v nemocnici (sú tam lepší odborníci v rámci diagnostiky a liečby).
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Jaro123444 and motylek like this post
Strana 69 z 83 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 76 ... 83