Ako sa dnes máš? 16
Strana 53 z 84 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 68 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
regina, Saladin, Catherin4 and motylek like this post
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
sám na to z čoho ti je zle neprídeš. Od toho sú lekári, takže psychiater alebo nemocnica. Tvrdíš a stále si obhajuješ svoju psychiatričku, pritom za pol roka ti nedokázala pomôcť a pravdupovediac sa divím, že berieš toľko liekov (3 antipsychotiká, Alventu, Neurol a čo ja viem čo ešte). Mne vždy kombinovali max. 3 lieky, pritom jedno antipsychotikum a jedno dve AD, prip. akineton na nepokoj. Je možné, že ti lieky vôbec nezaberajú a v tom prípade pomôžu len elektrošoky. Už pomaly každý ti tu radí nemocnicu alebo aspoň zmenu psychiatra. Ty však vlastne žiadnu zmenu nechceš. Chceš sa mať lepšie, ale keď by si mal preto niečo urobiť, máš kopu dôvodov prečo to nejde.
V nemocnici som bola šesťkrát a vždy mi tam pomohli. Mala som dve deti a tiež som mala kopec dôvodov prečo tam neisť, prečo mať pri sebe mobil,...no keď mi psychiatrička povedala, že to by bolo najlepšie, poslúchla som, lebo som potrebovala fungovať - keď nie v práci, tak doma - pri tých dvoch deťoch.
Ty si v inej situácii, nič nemusíš...len chceš zlepšiť svoj stav. Žiaľ, pre to treba aj niečo urobiť.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
dzuli08, Juraj, Saladin, Catherin4, Jaro123444, motylek and Blacksheep19 like this post
Iba toľko, držte sa a na chvíľu sa asi odmlčím
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Juraj and Blacksheep19 like this post
Jaro123444 napísal:Aj psychoterapeutku si chcem nájsť ale fakt dobrú, ale najskôr sa musím dostať tohto a zistiť sa príčina problému. Je to fakt katastrofa a nedá sa takto nič robiť.
Psychiatri majú toho veľa a nestíhajú, tak preto 5 minútový rozhovor za mesiac je málo. A trafiť hneď lieky je ťažké veľmi
A co ked maju toho psychiatri vela a kto toho nema vela?,ved normalny doktor chce pomoct a nieze nevysteri pacienta poriadne. Flakaju sa niektori riadne.
najlepsi terapeuti su drahi nenormalne, kazdy chce najlepsieho, oni uz najlepsi ani neberu, a najlepsich doktorov aj psychiatrov podla mna ani ludia neprezradia tak lahko, terapeuti stoja od 50 hore. Je psychiatricka ked by si jednorazovo chcel skusit co stoji 90 eur. Tusim je aj psycholog, terapeut. Ja keby mam tak k nej idem a ked mi nepomoze idem k inej https://www.bersihand.sk/home
Musis pozerat pri psychologovi na svoje pocity, co je tazko ked je clovek odpojeny, to po par sedeniach ale zistis, ci vie dotycny robit svoje povolanie., ako sa budes pri nej citit, nesmie spochybnovat tvoje pocity a slova, presviedcat ta o niecom, zaroven aj poradit odborne, netreba sa dat odradit pri hladani. Praveze ty sam nezistis problem, na to je on aby to zistil, pomoct ti spolocne to najdete. To keby zistis pricinu problemu mas vyhrate, ale ked si doteraz nezistil treba aby ti niekto pomohol k tomu, na to su. Zivot je kratky, cas bezi, kym nezastane ...aby si takto vyckaval ze aky mas problem, ked si to nezistil doteraz. Ked pojdes pre radu, nemusis tam ist s tym ze tak budes chodit stale vecnost. par sedeni, pripadne len jedno, dve aj si musite sadnut a musi mat skusenosti, nielen ze peniazky za pocuvanie a prikyvovanie a nejake rady starej matere, treba odbornika aj psycholog staci. mozes ist s jednou vecou len. A pytat si radu konkretnu. Moze byt ze budu tak...neviem co...ze Ta odmietnu, ze nevedia, alebo budes vediet ze nevedia poradit, vypocuju a neporadia, ale dobri psycholog, t nemusis mat terapeuta, dobri psycholog je tiez fajn, to budes vediet a citit, nemozes cakat teraz hned vyriesenie, ale postupne. A preto mas zacat hned lebo to co mas mozes riesit aj budducich dvadvsat rokov. Tak vlastne kam sa ponahlat ZE? A pozri psychoterapia je dobra, ale kde sa svet dostal ked je psychoterapia sto rokov?? nikam sa neposunul, naopak. inak by sa mi pacili recenzie alebo tipy na terapeutov, ale teda to by tu muselo byt asi uzatvorene oddelenie na recenzie..akoze na stranke. ahojte ..
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
Juraj, Saladin, motylek and Blacksheep19 like this post
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Juraj, Catherin4 and Jaro123444 like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Juraj, Catherin4, Jaro123444, motylek and janka,janka like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Catherin4, Jaro123444, motylek, Blacksheep19 and janka,janka like this post
Catherin4- V.I.P.