Ako sa dnes máš? 16
Strana 54 z 84 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 69 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
Naposledy upravil janka,janka dňa So 29 apríl 2023 - 16:05, celkom upravené 2 krát.
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Katuska, motylek and janka,janka like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
janka,janka likes this post
kimi2028 napísal:Ahojte kamaráti a kamarátky, od včera smútim a ani neviem, že za čím, ale nevadí. Nemôžu byť len pekné pohodové dní, ale pripisujem to skôr zmenám počasia. Tie mi nerobili nikdy dobre. Teším sa už na stabilnejšie letné počasie. Snáď bude pekné leto, ale uvidíme čo prinesie čas. Možno je aj problém ten, že nič som v piatok ani sobotu nerobil, ale tiež mi to nevadí. Cítim aj únavu. Musím sa dobre vyspať asi len...
Kimi a co robis ked smutis? ja pozeram vtedy filmy, alebo si pustim hudbu, ktoru pocuvam vela rokov dookola iba ked som smutna. este sa kazdy den tesim kedy si dam tabletku na spanie vecer. Pozeravas aj filmy? Tak prajem, aby si sa dobre vyspal. Kedy chodis spat? A este si si udrzal tie kila, ktore si schudol v roku 2017 asi? Pisal, si ze 15 kg. Ake filmy mas rad? si velmi, musis byt inteligentny človek, ked vies hrat šach, to bezny clovek nevie ani hrat. Ja tiez viem hrat sach, ale radsej som mala dámu, to som aj vyhravala. Sach viem zacat, ale potom uz neviem nejak dalej, vyhodit krala , kralovnu uz vobec nie, ta je nebezpecna riadne, ako vie vsade chodit, ved chodí aj ako veža, strelec. asi som ani s vojakmi nikdy nezasla na druhu stranu, vtedy sa asi vybera naspat nejaka vyhodena figurka. Moze to byt zaujimave hrat na dialku, keby boli este aj take figurky ako naozaj plasticke. to by som si zahrala s Tebou, len to by si hned vyhral. Tak ahoj, dobru noc.
Naposledy upravil janka,janka dňa So 29 apríl 2023 - 21:04, celkom upravené 1 krát.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Catherin4, motylek and janka,janka like this post
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Patty_Pillow, Catherin4, motylek and janka,janka like this post
Jaro123444 napísal:Nie, ale povedala mi že žiadna schiza. Že takto schizofrenik nevyzerá a nevypadá. Čiže bolo to asi dosť neprofesionálne od nej.
Tak to bolo teda neprofesionalne Ja si citam teraz Matejovu stranku schizo.sk a tam je o tom viac pisane, o priznakoch atd, si mozes najst. a precitat. Aj tam je, ze niektore lieky naozaj ucinok nastupi po pol roku.
ja som pocula, ze aj z liekov sa da ochoriet. Zevraj z AD sa moze dostat bipolarna, tak aj to, ze Ty by si mal ist ku klinickej psychologicke, pripadne naozaj skusit inu kombinaciu liekov, pripadne rozobrat co Ta tazí s niekym a hladat riesenie. Lebo ja neviem kolko mas rokov, ale na fotke vyzeras mladsi a este pises ze aj skolu si prerusil. Tak to Ti rastie mozog do 25 rokov, tak podla mna to mas dobre na jednej strane, ze si mozog mozes posilnit, nech neni vyhladený.
Tak tu je stranka schizo.sk a prave som si citala ze neni dobre jest lososa. Ako sa to tu spominalo, ak si dobre pamatam, ze losos podla nejakej doktorky pomaha mozgu na schizoochorenia. Tak tu je, ze nepomaha. https://schizo.sk/liecba-ochorenia-f20-a-f25/strava-a-psychohygiena
Katuska tak to sa tesim s Tebou, ze je tak dobre v práci, je to obdivuhodne ako to zvladas, prajem Ti pekne dni, drz sa.
Patty, tesim sa, ze si doma so svojimi a ten šach si mozte spolu zahrat, aj ze Ti pomohli, ja zatial skusim ambulantne, nemozem odist od dietata, nema sa kto o neho postarat, max dva dni babka, ale ona si rada vypije, takze to je zatial blbe. Ma 4 roky, tak este nejak to musim zvladnut. uz tieto dni nad hocijakymi moznostami rozmyslam kde by mohol byt, ale nic. Prajem Ti pokojne chvile, silu k vychove a rodicovstvu a vela radosti s rodinou.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Katuska, Patty_Pillow and Catherin4 like this post
takže mam par noviniek...ako v podstate nič svetoborné...ale pre mna krok v pred...mozno uz dost davno som tu pisala, ohladne dovolenky...ze posledne moje dovolenky som si tak po mali hovorila teda myslela...ze asi uz nikde nepoletim...je to pre mna dost stres...a ze ani s kamoskou sa mi nechce ist na dovolenku lebo predsa len je to ine....a ze ani dlhšiu cestu uz nedam...proste na druhy koniec krajiny....a potom niekde cestovat...je toho vela proste....a dala som to...a zatial bez vedšej ujmy....proste to cestovanie je pre mna vzdy otazne....ale som pozbudena tohto ročnou kratkov vikendovov dovolenkou a bolo super...dala som dokonca jeden den 37 000 krokov...ako fakt to bolo dost vela ....ale oddychujem teraz...zdvihlo mi to sebavedomie....a dokonca som bola s mladšimi ludmi od seba...a dala som to....proste fasa... ....dalšie nove veci len v skratke...pred dovolenkou som sa takmer rozisla s priatelom.....a viac - menej mi to na nalade neubralo...a po dovolenke priatel prišiel a povedal, ze bude to ine.....aj ked teraz toho ma vela...ale ze najde riešenie....čo je sice mile od neho...a novinka ozval sa mi dokonca moj prvy frajer....je to pekne od neho...kedze som sa s nim rozisla ja....no tak tak...aaaa napadlo ma, že Matej ako sa más?...neviem nestiham ani len pozerat, kto tu čo piše nie to ešte všetko čitat...ale zdalo sa mi že Matej si dlho neprispel...
PS: Prajem krásny predlžený víkend....
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Katuska, Patty_Pillow, Catherin4 and janka,janka like this post
Zdravotný stav
Katuska, Catherin4 and janka,janka like this post
Tak väčšinou nerobím nič, a to je to najhoršie. Väčšinou mám tie šachy, tak sa snažím niečo s nimi. Prehrávať si partie na šachovnici a tak. Filmy len občas nemám veľa filmov. V TV nebavia ma, ale celkovo mám rád komédie. Spať o 22:00, vstávam o 4.-5. hodine, čo je na mňa asi málo. Váha? Hmm, pár kg som schudol. Tých 15 kg musí byť veľmi dávno, lebo dal som zo 120 na 97 kg... Chcel by som ešte viac schudnúť. Snáď tento rok sa podarí 3-4 kg mi dať dole...
kimi2028- V.I.P. Golden
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Kimi, dakujem za odpoved, tak to vstavas naozaj skoro. Ale nieco iste robis, ked sa o seba staras, ze si umyjes zuby, hygiena, najes sa, upraces si. a potom surfujes? a vobec ze mas ten šach, to je celkom namahave. To je zato dost o seba sa starat. Pozerala som ten serial o tej šachistke, nic moc tieto serialy, berie to čas, ale prvy diel bol fajn. a ja som zavisla na internete za to zanedbavam vela veci. Na to chudnutie sa mozme dat spolu, v tej teme o chudnuti, kde si pisal mozme skusit pisat denne nejake zaznamy k ceste k stratam kil. Ale ja az by som zacala vaznejsie ked budem mat novy liek. Skusala som zapisovat do kalorickych tabuliek ale to mi nejde dlhodobo plus vazit. Tak uvidime. maj sa pekne milý kimi.
Zdravotný stav
Diagnóza:
kimi2028, Patty_Pillow and motylek like this post
kimi2028- V.I.P. Golden